Samsung Odyssey G7: Monitor kaulinan anu lengkep pisan

Dina akhir taun kamari parusahaan Koréa Kidul nampilkeun sababaraha produk produk sareng khususna jajaranana Odyssey, layar pikeun tujuan ieu anu tegas ngajabarkeun pikeun pangguna pikeun ngamangpaatkeun hasil tina pidéo na.

Waktos Ieu urang gaduh dina tabel uji anu énggal Samsung Oddysey G7, monitor melengkung high-end anu dirancang khusus pikeun midangkeun. Panggihan sareng kami analisa anu jero sareng terang kumaha mésér anjeun. Kami ngawartosan naon anu urang pikirkeun sareng naon hasil pamungkas analisis urang.

Desain sareng bahan: Tujuan pikeun "midangkeun"

Jujur, kabiasaan nambihan seueur RGB LED kana sagala hal anu tujuanana pikeun "midangkeun" mangrupikeun hal anu henteu cocog sareng kuring khususna, kuring langkung resep desain anu sober. Nanging, Samsung parantos tiasa ngasuh ideu ieu tanpa teuing kasohor ku anu sacara daulat kaget. Urang ngamimitian tumut kana salah sahiji aspék na anu paling dibédakeun, kurva 1000-millimeter anu mangrupikeun ungkapan maksimum dina hal monitor melengkung. Ieu salian ti pangirangan sisi sareng pigura luhur sasarengan desain agrésif di handapeun, paling luhur ku dua layar RGB LED di unggal tungtung.

  • beurat total: 6,5 Kg
  • dimensi kandel basa: 710.1 x 594.5 x 305.9 mm

Dina témbok tukangna kami ngagaduhan pangrojong anu diwangun anu ngagaduhan pasisi kabel, ogé ring RGB LED sakali deui, anu gaduh motong anu bakal kabur lampu. Ieu bakal rada samar dina sadaya kasus sareng khususna diperhatoskeun nalika urang nyarioskeun tentang ngagunakeunana dina kaayaan gelap, éta bakal janten kasus anu bakal katingali dina témbok. Dasar tiasa diluyukeun jangkungna dugi ka 120 séntiméter sareng tiasa: Dengdekkeun antara - 9º sareng + 13º, puteran - 15º sareng + 15º sareng pangsi antara -2º sareng + 92º. Monitor diwangun utamina tina plastik hideung kalayan bérés logam pikeun kateguhan.

Karakteristik téknis panel

Urang ngamimitian, sacara jelas, sareng panel monitor anu panginten paling aya hubunganana sareng seueur perlengkapan. Kami gaduh tipeu Panel VA 31,5 inci jeung 16: 9 babandingan aspek has pisan. Panel VA ieu sareng desain na anu melengkung ngajantenkeun ngan ukur resep kana kamegahan maksimumna nalika urang posisi leres di payuneunana, urang kedah hilap nganggo tina ranjang atanapi tina poin anu sanés langsung anu pusat. Dina monitor ieu, Samsung parantos milih QLED, téknologi anu parantos ngahontal sababaraha kasuksesan.

Resolusi asli monitor nyaéta 2560 x 1440 piksel, Éta henteu goréng pisan pikeun tiasa mikaresep gim PC generasi saterusna, ogé kasaluyuan mutlak sareng alat sapertos PlayStation 5. Kami gaduh dina titik ieu kacaangan rata-rata 350 cd / m2 kalayan maksimal 600 cd / m2 dina titik-titik khusus. Babandingan kontras dugi ka 2.500: 1 yén urang henteu resep teuing, enya, singkronisasi panel bakal adaptasi sareng NVIDIA G-Sync sareng kasaluyuan AMD FreeSync.

Kisaran dinamis anu ditawarkeunana, dina kasus anjeun HDR600 Éta kedah disebatkeun yén kami henteu mendakan éta teuing anu matak. Laju nyegerkeun, enya, paling luhur dina pasaran tanpa overclocking, dugi ka 240 Hz. Di sisi anu sanésna, dina 240 Hz urang ngan ukur tiasa nganggo éta kalayan jero warna 8 bit, urang kedah turun kana 144 Hz anu sederhana pikeun mikaresep panel 10-bit. Di sisi anu sanésna.

Konfigurasi sareng konektipitas

Monitor ieu ngagaduhan sistem software terpadu pikeun dioperasikeun ku joystick di handapeun. Di jerona urang bakal mendakan setélan duanana dina tingkat konéktipitas sareng konpigurasikeun, sanaos henteu katingali kaleuleuwih intuitif. Kami tiasa ngatasi masalah tingkat panyegaran anu sanés. Dina éta kami bakal ningali sacara real waktos "impu-tlag" yén dina sagala hal tetep tetep utuh dina 1ms sahenteuna dina tés urang.

Pindah kana konéktipitas, urang badé mendakan dua standar USB 3.0 port, port USB Hub tradisional upami urang hoyong nambihan sababaraha jinis tambihan anu langkung pikaresepeun, ogé dua port DisplayPort 1.4 sareng port HDMI 2.0. Anjeun moal sono pisan, kecuali upami anjeun milari sora, anjeun bakal ngagaduhan kaluaran headphone tapi hilap kana spékerna. Kanggo langkung jéntré, Kalayan ngan ukur port HDMI urang bahkan tiasa mendakan sababaraha tombol nalika nambihan batang sora pikeun ningkatkeun pangalaman urang sacara umum.

Anggo pangalaman sareng pangajen

Kalayan hal anu radikal kitu urang teras-terasan gaduh rasa pait. Dina hal ieu lengkungan na luhur nyaéta cinta atanapi hate. Kurva 1000R dina monitor sapertos kitu raos pisan, sanaos teu saurang ogé kantos nyobian éta. Layar ieu leres-leres ngaliputan urang sareng nguasaan kaseueuran bidang visual urang, ieu ngagaduhan kaunggulan anu jelas tibatan maén. Kesan awal saatos kontak anu munggaran sareng monitor mangrupikeun kaheranan anu leres, mustahil teu heran.

Anjeun tiasa gancang-gancang ngabiasakeunana, utamina nalika anjeun ngan ukur badé nganggo éta kanggo maén. Nalika anjeun ngarencanakeun damel sareng anjeunna, kaayaan bakal robih, sareng éta ogé Kusabab kitu, ditambihan kana lengkungan radikalna, éta monitor anu rada teu tiasa dibalikkeun, dirancang pisan pikeun tujuanana, «midangkeun». Tilelepkeunana mutlak, tapi didesain ukur sareng éksklusif pikeun masarakat tukang kaulinan. Nanging, gaduh dua monitor ukuran ieu dina desktop sigana sesah, janten anjeun kedah jelas ngeunaan harga anu kedah dibayar nalika anjeun mutuskeun nganggo pikeun tujuan anu sanés, kusabab nonton pilem dina posisi kaulinan panginten henteu raoseun.

Nalika kami ngalaksanakeun analisa, kami parantos ngverifikasi yén Samsung parantos ngaluarkeun pembaruan firmware pikeun monitor, ieu dipasang kalayan gampang pisan ngalangkungan palabuhan USB na sareng masihan tanda anu saé pikeun pangrojong anu ditukangeunna. Nanging, hargana leres-leres gélo, ngan ukur aya pikeun anu hoyong ngamanpaatkeun kamampuanana dina hal ieu,Samsung G7 (C32G73TQSU) ...

Ieu mangrupikeun analisa anu jero ngeunaan Samsung's Odyssey G7, monitor anu melengkung sareng radikal pisan pikeun pamaén paling, émut yén anjeun tiasa ngantunkeun kami patarosan dina kotak koméntar.

Odyssey G7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
749
  • 80%

  • Odyssey G7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 18 April 2021
  • rarancang
    Editor: 80%
  • Conectividad
    Editor: 60%
  • kinerja
    Editor: 90%
  • panel
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 75%

Naros

  • Kurva radikal pisan
  • Kasaluyuan tinggi sareng tingkat panyegaran anu saé
  • Dukungan téknis sareng desain anu saé

Kontra

  • Seueur deui palabuhan anu leungit
  • Harga anu jangkauan sababaraha urang
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.