Samsung Odyssey, nampilkeun buku catetan kaulinan Samsung


Samsung mangrupikeun perusahaan anu damel di sadaya produk konsumén sareng henteu diragukeun perusahaan anu paling ngainvestasi dina mekarkeun pasarna dina sagala aspek. Sanaos leres yén laptop mangrupikeun hal anu parantos dipibanda dina katalog produk anu éksténsif, ayeuna ngamangpaatkeun CES di Las Vegas aranjeunna parantos ngaluncurkeun komputer anyar dina pasaran, dina hal ieu ditujukeun ka paling pamaén. Anu énggal Notebook Odyssey gaduh dua vérsi dina hal ukuran layar, hiji kalayan 17.3 sareng anu sanésna 15.6 inci, duanana HD lengkep sareng ieu mangrupikeun bagian penting tina mesin pikeun pamaén biasa.

Salaku tambahan kana layar, jelas yén interior anu hadé diperyogikeun dina hal hardware sareng dina hal ieu aranjeunna ogé henteu gagal, Odyssey anu énggal ieu nambihan pilihan pikeun masang prosesor generasi ka-7 Intel Core iXNUMX, dugi ka 32GB DDR4 dina kasus modél 15.6 inci atanapi dugi ka 64 GB DDR4 RAM dina modél 17.3-inci. Salaku tambahan pikeun ieu, urang tiasa nambihan kombinasi disk anu béda pikeun panyimpenan sareng sistem, dugi ka 256GB PCIe SSD plus 1TB HDD atanapi 512GB PCIe SSD plus 1TB HDD. Salaku tambahan kana spésifikasi ieu, perusahaan nambihan kartu vidéo khusus Nvidia GeForce 1050 dina modél 15 ″, Janten prinsipna aranjeunna moal ngagaduhan masalah pikeun mindahkeun gim anu ayeuna. Ieu dibarengan ku panel kualitas pidéo HDR ngajantenkeun modél 17,3 inci ngahontal 300 nits sareng 280 kanggo modél anu langkung alit.

Kabebaran panas pikeun sadayana anu nyéépkeun waktos lami maén dina sistem HexaFlow curhat Éta mendingan peralatan pikeun ngajaga suhu optimal sareng nyegah panas teuing. Di sisi anu sanésna, pangguna tiasa ngaksés panel handapeun notebook sareng ningkatkeun mémori atanapi panyimpenan iraha waé anu dipikahoyong.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.