Primux ioxbook 1402f, laptop kalayan harga serangan jantung [ULANGAN]

Kami dina jaman anu raoseun langkung sakedik laptop anu dijual ti kantos, sahenteuna upami urang tumut kana akun pasar poténsial. Nya kitu, anu ngical alat jenis ieu nuju kapangaruhan pisan ku tumuhna 2-in-1Éta komputer anu mangrupikeun tablet sakaligus sareng anu ngamungkinkeun urang nganggo eusi ku cara anu paling raoseun sareng gancang. Éta sababna inovasi janten langkung raoseun ti kantos.

Ayeuna nyaéta nalika mérek ngahususkeun kana produk Biaya murah Aranjeunna suksés dina penjualan, dugi ka aranjeunna ngagabung kana pabrik alat sareng ciri anu pikaresepeun tanpa nilar desainna. Dinten ieu kami badé nampilkeun anjeun laptop anu dirancang pikeun anu masihan panggunaan dasar PC tanpa nyerah desain, hampang sareng otonomi, Primux ioxbook 1402f.

Sakumaha biasa, urang badé nganalisis masing-masing aspek anu ngabédakeun tina jenis produk ieu, hiji-hiji, janten indéks panginten tiasa janten bantosan anu menarik pikeun ngarahkeun anjeun langsung kana bagian analisis anu paling dipikaresep ku anjeun. Tanpa ado salajengna, hayu urang teraskeun sareng tinjauan komprehensif ngeunaan Primux ioxbook 1402f, janten tong sono detil na.

Bahan sareng desain, salah sahiji kapur sareng anu sanésna keusik

Urang badé ngamimitian ku salah sahiji bagian anu paling ngabédakeun. Nalika urang ningali ioxbook 1402f dina foto desain na narik perhatian urang, sanaos urang bakal gancang sadar éta éta mirip pisan sapertos Apple's MacBook Air. Aranjeunna henteu ragu pikeun mikawanoh desainna, tapi, éta ngagaduhan sakedik bénten, boh dina matérial atanapi dina hartos anu nyata. Nanging, urang moal tiasa mopohokeun yén katingalina siga MacBook Air atanapi henteu, éta mangrupikeun alat anu sacara visual pikaresepeun pikeun ditingali.

Éta didamel sapinuhna tina plastik, ieu undoubtedly masihan éta tambah lightness, sareng titik négatip dina hal résistansi. Jelas aya pangaruh naon waé anu tiasa nyababkeun rusakna atanapi deformasi na, tapi ieu pikeun pertama kalina urang bakal nganggap yén laptop ieu ngaleuwihan 200 euro sakedik pisan. Pasti bahan luarna cekap, kumargi plastik mangrupikeun bahan manufaktur anu tiasa urang mendakan dina seueur laptop sanés anu hargana dugi ka opat kali langkung, sapertos anu biasana ditawarkeun ku firma terkenal HP sareng Asus, anu henteu ngirangan kualitas, nyatana aya seueur pangguna anu resep ieu. Kami ngagaduhan dimensi 344 x 220 x 18,2 milimeter sareng beurat total 1Kg kalayan 275 gram.

Keyboard na, sakali deui anu diarepkeun, konci na tetep dina gaya anu sami sapertos dina komputer Apple, henteu nganggo lampu latar. Aranjeunna rada tangguh sareng jogét sakedik, tapi aranjeunna henteu cekap. Nyatana, bagian anu héran sanésna nyaéta henteu sangsara tina seueur geter dina layar nalika nyerat. Desain langkung rame kalayan logo Primux dina tutupnaSedengkeun sisi katuhu pikeun USB sareng port muatan anu dibarengan ku maca kartu microSD, urang ogé ngagaduhan hiji deui USB di sisi anu sanésna, nyaéta 3,5-millimeter Jack sareng port miniHDMI.

Karakteristik téknis sareng kinerja

urang kudu salaku prosésor pikeun Intel AtomZ Z8350 anu kawéntar quad-core sareng nawiskeun kacepetan jam dugi ka 1,92GHz, prosésor anu terkenal di antara Netbooks, nyaéta laptop anu jelas-jelas dirancang pikeun tugas anu paling dasar sapertos otomatis kantor, paket Office atanapi ngonsumsi eusi multimedia. Éta dibarengan ku 2GB RAM, Tina sudut pandang kuring, faktor anu paling ditangtoskeun, mémori RAM 2GB ieu jelas bakal ngawatesan pilihan urang, anjeun pasti bakal kedah ngalaksanakeun tugas anu paling dasar, salancar dina internét sareng sakedik deui. Henteu ragu éta kalebet mémori RAM 4GB bakal nempatkeun laptop ieu dina tempat anu saé sareng éta moal nambihan PVP teuing, anu tumut kana akun anu ayeuna, aranjeunna kedahna sahenteuna kaasup pilihan.

Kinerja grafik anu jelas pisan, urang bakal mendakan standar grafik Intel, sahenteuna pabrikna henteu masihan inpormasi langkung lengkep, janten urang tiasa nganggap yén prosesor bakal nyandak sadaya padamelan ... naon hartosna ieu? Nya, sacara épéktip urang bakal tiasa nganggo eusi audiovisual dina FullHD, tapi urang bakal lengkep mopohokeun tugas éditan grafis saluareun aplikasi saderhana anu ditawarkeun ku Windows 10, bahkan watesan dina nyanghareupan kontén asli anu sanés. Sakali deui, jelas pikeun urang dimana laptop ieu nangtung.

Layar sareng otonomi

urang kudu salaku layar 14,1 inci panelTanpa diragukeun, éta mangrupikeun kombinasi anu saé upami dina nisbah panorama bakal ngamungkinkeun urang pikeun nikmati sareng nganapigasi tanpa komplikasi. Panel ieu AF, Urang tiasa sono kana téknologi IPS, tapi sakali deui urang kedah émut yén langkung seueur laptop anu langkung mahal henteu ngagaduhan panel IPS (panel IPS tiasa ditingali tina sudut anu béda-béda, panel AF langkung saé ayana di payuneun laptop) . Nyatana, panel AF lumayan di sadaya pabrik laptop. Kacaangan anu ditingalikeun ku layar cekap dina panggunaan anu parantos kami pasihan, sareng anu héran éta dibarengan ku résolusi 1920 x 1080, nyaéta, Full HD. Urang tiasa sering nonton pilem dina pilem éta tanpa aya masalah, ogé jasa streaming memeras sapertos Netflix anu nawiskeun ogé kualitas Full HD.

Sakali deui, mémori RAM ngajantenkeun urang rada ragu-ragu nunjukkeun yén kami mendakan résolusi sapertos kieu. Samentawis éta, Primux ngawartosan kami dina kotak anu dipibanda Batré 10.000 mah, anu disangka nawiskeun urang dugi ka 10 jam otonomi. Dina tés panggunaan kami henteu ngahontal utiliti anu luhur, tapi kami gampang ngahontal 7 jam panggunaan dasar, sanaos ngan éta ngan ukur hardware anu ngamungkinkeun anjeun gaduh. Cocog contona pikeun sadidinten lengkep Universitas nyandak catetan, anjeun bakal tiasa ngagunakeunana bari henteu sono pisan kabelna.

Konéktipitas sareng panyimpenan

Urang mimitian ku konéktipitas, urang bakal tiasa ngaraosan Bluetooth 4.0, lumayan dasar pikeun mindahkeun file atanapi nyambungkeun kana alat multimédia, éta sababna urang nyarios yén salaku laptop bumi éta tiasa langkung ti cukup, contona pikeun maénkeun eusi audiovisual atanapi ngatur démo di bumi kami, kalayan harga ieu pikaresepeun pikeun dinikmati dina televisi tina panyadia streaming anu paling umum. Nya kitu ogé urang gaduh WiFi 802.11 b / g / nKami henteu ngagaduhan AC, nyaéta aksés kana pita 5GHz anu biasa di pangguna serat optik, tapi langkung ti cukup pikeun nganapigasi, kami parantos tiasa kéngingkeun 150Mbps laju. Disebutkeun ogé Webcam VGA na.

Di sisi urang gaduh dua USB, USB 2.0 sareng mindahkeun file gancang 3.0. Sugan éta bakal pikaresepeun (sareng henteu langkung awis) ngempelkeun sababaraha USB-C, kumargi ieu ngamungkinkeun aksés ka luar, teras nyimpen contona miniHDMI, kabel anu seuseueurna pangguna teu gaduh sareng bakal dipaksa mésér (sami sareng mésér adaptor USB-C). Dina cara nu sami urang gaduh kaluaran audio Jack 3,5 mm dimana nyambungkeun headphone. Kami tinggalkeun hal anu paling matak pikeun tungtungna, slot dimana urang tiasa nempatkeun kartu kami microSD dugi ka 128GB, ieu ngajamin urang yén sanaos gaduh waé Memori flash 32GB, urang bakal tiasa ngagedékeun total gudang ampir 160GB.

Pangalaman ngagunakeun ioxbook 1402f

Kami negeskeun deui yén kami mendakan laptop kalayan biaya anu murah pisan sareng tina sudut pandang kuring pikaresepeun pisan. Kanyataanna, Kaseueuran "cacat" na sigana tiasa kahartos ku kuring ngemutan sakedik langkung ti 200 euro harganaNanging, aya cacat anu kuring henteu tiasa ngartos, sareng éta mémori RAM 2GB pondok pisan. Sanaos leres, dina biasa dianggo anu urang parantoskeun ngeunaan nyéépkeun eusi multimédia, browsing sareng ngolah téks parantos dibela tanpa masalah, panginten kanyataanna memori 32GB na anu langka aya dina flash ngabantosan inpormasi ngalih tina lumayan enteng bentukna. Ku ieu urang hartosna porattil langkung ti cukup pikeun murid atanapi salaku pusat manajemén bumi, salami urang henteu nyungkeun seueur tambihan. Sakali deui, urang émut yén béntang ulasan diresmikeun patalina sareng KUALITAS-HARGA produk.

Ngeunaan matéri, plastik dilebetkeun kana desain na ngajantenkeun pikaresepeun, kanyataanna henteu katingalina pisan sapertos laptop 200 euro, sahenteuna dugi ka urang nyabak trackpad na. Ukuranana lumayan ageung, nanging sakitar 25% daérah luhurna hiasan pisan dina hal mencét tombol (sanés kanggo ngagulung). Nanging, salaku laptop pikeun murid ngora, upami urang dasarna hoyong nyarankeun pikeun jalma anu langkung sepuh atanapi pikeun murid anu peryogi salaku alat, urang moal mendakan saingan anu harga anu sami. Upami anjeun milari anu sanés, tong hilap, kami gaduh 2GB RAM.

Anjeun tiasa kéngingkeun laptop ieu dina halaman resmi tina 212 euro dina ieu numbu atanapi di Amazon pikeun 210 euro dina ieu numbu.

Pendapat editor

Primux ioxbook 1402f, laptop kalayan harga serangan jantung
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
200 a 212
  • 60%

  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%
  • bahan
    Penerbit: 70%

Pro sareng kontra

Naros

  • rarancang
  • harga

Kontra

  • RAM handap
  • Justito trackpad

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.