Sharkoon Skilller SGM3, mouse kaulinan kalayan nilai anu hadé pikeun artos

Teu aya watesna produk ngalangkungan leungeun kami, otomatisasi bumi, telepon sélulér, rupa-rupa alat ... Kami moal sono produk kaulinanna, salah sahiji anu urang paling hoyong nyobian sabab kami terang yén cara ieu urang tiasa ngabantosan anjeun dina pasar anu seueur alternatipna. Kali ieu kami sareng produk ti Sharkoon, perusahaan Jérman anu ngagaduhan sajarah panjang dina ngembangkeun komponén pikeun kaulinan PC sareng kanggo sababaraha waktos ogé periferal dina harga anu wajar. Kami gaduh dina tabel Sharkoon's Skiller SGM3, generasi katilu mouse kaulinan anu ayeuna ogé nirkabel, panggihan dina ulasan ieu sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan éta sateuacan ngémutan pameseran anjeun.

Sakumaha biasana, upami anjeun parantos jelas atanapi mutuskeun yén anjeun badé kéngingkeun satuan produk ieu, kami nyarankeun pikeun mésérna liwat Amazon ti 39,99 euro (link), atanapi bet langsung dina halaman wéb resmi Sharkoon kanggo terang sacara jéntré ogé poin penjualan anu fisik sareng biasa anu béda dimana mendakan produkna. Ayeuna linggih korsi sabab kami bakal nunjukkeun gambar rinci ngeunaan Sharkoon Skiller SGM3 ieu, anjeun parantos siap?

Bahan sareng desain: Gedé tapi épéktip

Kami mendakan mouse kaulinan kalayan desain anu cukup sober sareng agrésif. Teguh Jérman parantos pasti dicirikeun ku ngajantenkeun produk na katingali pikaresepeun tapi henteu lebet kana kabisan anu teu masuk akal anu biasa di pasar. Mouse ieu ngagaduhan dimensi 124,5 x 67 x 39 mm sareng didamelna sadayana tina polikarbonat. Iwal ti roda gulung, anu didamel tina aluminium ditutupan ku karét pikeun nawiskeun cekelan anu langkung saé. Urang tiasa mésér na dina opat warna anu béda, sadayana dina bérés matte pikeun nawiskeun beberesih sareng cekelan anu langkung ageung: Bodas, kulawu, hideung héjo zaitun. Kami nyanghareupan beurit anu tanpa kabel anu nyambung beuratna 110 gram, rada enteng.

Kami gaduh tombol anu diintegrasikeun kana kasusna, sareng beurat anu cukup disebarkeun. Bagian handapna aya 4 bantalan gulung anu tiasa ditukeurkeun (kalebet suku cadang di bumi) sareng Ngeusi beurit Qi. Tombol sadayana ngagaduhan Resort anu saé, bahkan slaider sentral anu bakal ngamungkinkeun urang ngarobih DPI. Beurit di beulah tengah dipimpin ku logo Sharkoon anu gampang dicaangan ku a LED RGB anu ogé bakal dianggo salaku indikator batré sareng tangtosna, indikator tina DPI anu dipilih. Urang tiasa nyaluyukeun parameter lampu LED ngalangkungan parangkat lunak na kanggo diunduh (link).

Spésifikasi Umum sareng Tombol Sadia

Kami mendakan beurit anu nawiskeun panggunaan anu saé pikeun tingkat "gim" sareng pikeun panggunaan sadidinten. Kuring sacara pribadi ngagabungkeun ayeuna-ayeuna pikeun digawé sareng maén dina waktos anu sami, henteu mendakan watesan dina salah sahiji aspek na, desainna janten Sober salaku ogé agrésif, éta tiasa dianggo dina sadidinten bari teu ngarareunah. Mibanda adaptor nirkabel 2,4 GHz, USB has tanpa langkung tambihan, nawiskeun ngaliwatan sensor optik na minimal 600 DPI sareng maksimal 6.000 DPI yén urang bakal ngaluyukeun nganggo slaider, chip anu ngatur alat nyaéta ATG4090 kalayan laju maksimum 1.000 Hz polling jeung Jarak maca 2 millimeter. Éta cocog sareng Mac sareng Windows silih gentos, sanaos parangkat lunak "gim" bakal dijalankeun dina Windows.

Kami gaduh total tujuh tombol diantara anu utami, slaid DPI anu ogé tombol, anu dina roda sareng dua sisina. Tombol gigir nyaéta OMRON sareng sadayana tiasa diprogram ngalangkungan parangkat lunak anu dituduhkeun. Aranjeunna siap tahan teu kurang ti 10.000 juta klik, janten anjeun moal ngagaduhan masalah dina hal éta.

Dina rupa-rupa nyaéta rasa: Kabel, nirkabel komo Qi ngecas

Kami sacara jelas gaduh dina Skiller SGM3 ieu anu hargana kirang ti 40 euro kalayan téknologi ngecas nirkabel Qi, janten naon waé mat anu ngagaduhan kapasitas ieu bakal nyegah kaluarna batréna 930 mah teu kurang, anu nawarkeun otonomi 40 jam sakitar sareng anu dina tés urang éta diluyukeun sareng kanyataan, menit nepi, menit turun, gumantung kana konfigurasi RGB LED, panggunaan sareng parameter sanésna. Nanging, anu paling murni tingali dina ieu ngecas nirkabel sareng sambungan nirkabel cacat pikeun dianggo, sareng sanaos henteu nawiskeun tunduh, ieu ogé bakal nyumponan kabutuhan anjeun.

Upami urang anggap langkung merenah urang bakal tiasa nganggo éta ngalangkungan sambungan MicroUSB kana USB, éta kalebet kabel jalangan tina panjang sakitar 1,5 méter Numutkeun pangukuran urang, éta dilapis emas sareng bakal nyayogikeun sambungan maksimum tanpa gangguan ogé otonomi permanén. Sadayana bakal gumantung kana kabutuhan sareng cita rasa urang, dina kasus kuring kuring sacara pribadi milih nganggo éta dina vérsi nirkabel na sareng hasilna parantos nyugemakeun.

Pangalaman pangguna sareng opini éditor

Sakumaha anu kuring kantos saurna, kuring parantos nganggo mouse ieu sacara teu jelas dina macOS sapertos dina Windows, kuring kedah nyarios yén dina Windows, hatur nuhun kana parangkat lunak anu disayogikeun, pilihan na langkung saé, tapi dina macOS kuring kedah ngagunakeunana dina sababaraha kasempetan pikeun ngalaksanakeun éditan pagawéan sadidinten, tanpa aya masalah. Sedengkeun pikeun fungsina anu utama nyaéta gim, Kalayan setelan parangkat lunak anjeun kami kéngingkeun pangalaman anu saé, hésé pikeun dipercaya yén hargana «ngan 40 euro» nalika persaingan nawiskeun fitur anu sami ampir dua kali, didieu Sharkoon parantos badé nonjol.

Kontra

  • Kuring sono pilihan ngagulung roda
  • Bisa jadi aya tombol samping deui
  • Karét luhurna alus, tapi henteu sisi

Naros

  • Eusi kotak anu saé, sadayana panginten
  • Kualitas bahan sareng keypad
  • Parangkat lunak anu disiapkeun ku leres
  • Muatan Qi sareng otonomi hébat

Jelas yén éta sanés anu paling narik ati atanapi spektakuler, atanapi henteu kantos janten maksud Sharkoon anu sigana milih masarakat anu paling serius, tapi anu ergonomis cekap saé pikeun janten nyaman pikeun sadaya tujuan, desainna rapih sareng bahanna saluyu sareng harga produk. Utamana nyorot pamilih DPI sareng katepatan tina kabayangna. Éta henteu kedah nyarios yén beurit ngaluncur leres sareng sareng tanpa mouse pad sareng kuring henteu acan ngalaman masalah konéktipitas atanapi presisi dina waktos éta tés parantos lami.

Anjeun tiasa kéngingkeun tina 39,99 di PENTING kalayan jaminan yén Amazon nawiskeun sareng anjeun bakal ngagaduhanana di bumi énjingna.

Sharkoon Skiller SGM3, ngecas nirkabel sareng pilihan ku harga anu mahal
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
39,90
  • 80%

  • Sharkoon Skiller SGM3, ngecas nirkabel sareng pilihan ku harga anu mahal
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • software
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.