Shure MV5C, analisis jero ngeunaan mikropon serbaguna

Mikrofon sareng kaméra wéb luar sigana sapertos jaman baheula anu seuseueurna pangguna parantos milih laptop anu ngagaduhan kamampuan ieu, ogé naékna headphone nirkabel anu kalebet mikropon anu langkung saé sareng langkung saé. Nanging, "telecommuting", kebangkitan streaming sareng podcasting parantos ngajantenkeun urang ngarobah pikiran sakedik.

Kali ieu urang nganggo mikropon Shure MV5C, mikropon anu serbaguna pisan ku jaminan mérek anu dikenal. Kami nganalisis mikropon ieu sacara jero, sapertos biasa, sareng kami nyaritakeun poin anu paling kuat na tangtosna, anu paling lemah.

Bahan sareng desain

Kali ieu Shure parantos milih naon anu disebatna imah Kantor, mikropon anu henteu langsung ditujukeun ka masarakat propésional tapi sacara khusus pikeun "sadaya pemirsa." Teu diragukeun, telepon Zoom anu panjang sareng seueur masalah ieu parantos nyababkeun pabrik aksésoris jinis ieu pikeun nyiptakeun solusi anu cerdas pikeun masalah-masalah anu tangtu, hal anu kedah ditampi. Kieu lahirna MV5C ieu, mikropon keur Kantor Bumi sareng konperénsi pidéo sakumaha merek anu sami nyarios. Ku alatan éta, gaduh hulk anu pikasieuneun dina desktop sanés pilihan anu pangsaéna. Shure komitmen kana minimalis sakumaha anu urang tingali.

  • beurat: 160 gram

Kami gaduh alat 89 x 142 x 97 ku sirah pamikiran anu buleud sareng dasar aluminium anu disikat anu nganggo skrup bakal ngamungkinkeun urang ngarobih arah mikropon. Di bagian tukang sirah anu buleud ieu dimana urang bakal mendakan port konéksi kana USB sareng Jack 3,5mm kanggo headphone. Di sisi anu sanésna, di daérah luhur maca logo mérek sareng indikator LED tina status mikropon na. Tangtosna, urang kedah nekenkeun yén urang ngalebetkeun kabel USB-A sareng USB-C dina bungkus janten urang henteu ngagaduhan masalah kasaluyuan.

Ciri téknis

Kami gaduh alat anu ngagaduhan jawaban di frékuénsi 20 Hz ka 20 kHz, jauh pisan tibatan mikropon tradisional kaasup kana buku catetan. Nanging, réspon frékuénsi ieu tiasa diatur sareng badé sasarengan sareng a tekanan sora 130 dB SPL. Di sisi anu sanésna, urang ngagaduhan penerjemah kondensor sareng pola kardioid anu populér, dina garis produk anu biasana dilakukeun ku Shure. Kami henteu ngagaduhan anu leres, sagala jinis filter low cut, ogé kakurangan dimmed sareng sagala jinis kapsul anu tiasa ditukeurkeun.

Mikropon na preconfigured gaduh réspon datar, nyaéta, utamina ningkatkeun sora. Konfigurasi ampir teu aya, langsung nyambungkeun ieu Shure MV5C Ngalangkungan port USB na kana laptop urang ku Windows atanapi Mac urang, sumber audio anu énggal bakal muncul dina Zoom atanapi Teams lungsur-langsar, sacara efektif anu janten mikropon Shure. Éta henteu ngagaduhan perangkat lunak anu tiasa diunduh (anu parantos kami uji) janten waktos ieu Shure parantos milih plug-and-play, anu raoseun nunjukkeun yén ieu jelas-jelas museur ka Kantor Bumi.

Pangalaman editor

Kami parantos nangtung payuneun mikropon anu tétéla henteu bakal nawiskeun kami anu bénten-bénten tina ratusan rébu mikropon éksternal iraha waé dijual. Tujuanna pikeun nawiskeun sambungan anu gancang sareng gampang, éta sababna Shure parantos ngalih jauh ti dunya profesional pikeun ngahontal pemirsa anu peryogi pisan ayeuna sareng mikropon MV5C ieu, yén pangguna anu gaduh telepon ngalangkungan platform sapertos Microsoft Teams unggal dinten. Nanging, yén Shure parantos nyimpang tina fénoména anu langkung tradisional na henteu hartosna yén aranjeunna parantos lepat.

Sanaos Shure MV5C henteu nawiskeun kami naon waé pangalaman pangguna anu béda-béda ti anu sanés, éta ngagaduhan kaunggulan yén ngan ukur dua léngkah urang nelepon atanapi nelepon video dimana pihak sanésna bakal ngadangukeun kami sacara jelas, tanpa gangguan atanapi naon waé tina noise, éta persis naon anu dipilari ku Shure ku ieu MV5C, nawiskeun jaminan sareng katenangan tina hasil anu disayogikeun ku mérek anjeun, ngalih tina pamirsa anu milari kasulitan sareng kagunaan. Éta pisan sababna naha Shure MV5C urang tiasa nyarios yén éta leres-leres minuhan, sanés langkung ogé kirang, naon anu dijangjikeun.

Patarosan ayeuna naha naha henteu leres-leres mayar 105 euro anu biaya Shure MV5C ieu, alat anu, sapertos sesa produk mérek, gaduh harga rada langkung luhur dibandingkeun kalapa. Kami gaduh mikropon anu hargana satengah bahkan langkung kirang di Amazon sareng anu bakal nawiskeun kami hasilna anu sami, sanaos kami moal ngagaduhan jaminan Shure, dukungan Shure atanapi tangtosna desain sareng konstruksi anu dijaga sapertos kitu. Deui, Shure MV5C ieu mangrupikeun pilihan mic pikeun imah Kantor milari anu pangsaéna.

MV5C
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
105
  • 80%

  • MV5C
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 22 2021 Méi
  • rarancang
    Editor: 90%
  • Kualitas disada
    Editor: 90%
  • konfigurasi
    Editor: 95%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 90%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • konfigurasi
  • Kualitas disada

Kontra

  • bungkusan
  • harga
 

Naros

  • Bahan sareng desain
  • konfigurasi
  • Kualitas disada

Kontra

  • bungkusan
  • harga

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.