Énergi Sistem ngaluncurkeun tilu speaker ku asistén Alexa terintegrasi

Kusabab akhir bulan kamari, parusahaan Jeff Bezos ', Amazon, parantos nyayogikeun praktis pikeun sadaya urang Spanyol sakabeh jajaran panyatur Echo ayeuna di pasar, kacuali Amazon Echo Show, spiker pinter kalayan tampilan terintegrasi, alat anu ayeuna henteu sigana badé sumping ka Semenanjung Iberia.

Ngamangpaatkeun kanyataan yén ayeuna Alexa, asistén Amazon, nyarios basa Spanyol, perusahaan Spanyol Énergi Sistem nembé nampilkeun tilu panyatur pinter anyar, sadayana diurus ku Alexa, anu mana kami bakal tiasa ngamanfaatkeun éta sareng anu ogé didesain pikeun cocog sareng kamar anu aya di bumi urang.

Enery Sistem sahingga janten perusahaan Spanyol munggaran anu ngahijikeun asistén Alexa kana produk na Saliwatan aya alternatif anu jelas pikeun Google Home sareng Amazon Echo. Tilu modél anu parantos dipidangkeun ku perusahaan nyaéta: Energy Smart Speaker 7 Tower, Energy Smart Speaker 5 Home sareng Energy Smart Speaker Talk.

Énergi Smart Speaker 7 Tower

Kusabab urang tiasa nyimpulkeun nami alat ieu, Energy Smart Speaker 7 Tower nyaéta a munara sora anu urang tiasa berinteraksi ngalangkungan paréntah sora, pikeun ngatur Seuneu Seuneu, maénkeun musik tina Spotify atanapi Amazon Prime Music ... ngalangkungan kadali jarak jauh anu diintegrasikeun.

Munara sora ieu nawiskeun kami a Kakuatan 40w kalayan desain anu pikaresepeun anu pas sareng katingali saé di juru bumi mana waé. Salaku tambahan, hatur nuhun kana fungsi Multiroom, urang tiasa nyambungkeun alat anu sanés ngalangkungan konéksi Wifi pikeun nyalin eusi anu sami dina sadaya panyatur.

Énergi Smart Speaker 7 Tower ayeuna tiasa disimpen liwat Halaman resmi énergi Sistem pikeun 129 euro. Sayogi ti tanggal 15 Désémber.

Énergi Smart Speaker 5 Bumi

Modél ieu nawiskeun kami ciri anu sami sareng munara, tapi tanpa kendali sareng Kakuatan 16w. Modél ieu, anu nawiskeun kami fungsi anu sami sareng munara, nyaéta sayogi pikeun 99,90 euro. Sayogi ti tanggal 13 Désémber.

Énergi Smart Speaker 3 Talk

Énergi Smart Speaker 3 Talk ogé nawiskeun kami éta fitur anu sami sareng dua modél sateuacana, tapi ku ukuran anu langkung alit anu pas dina sagala sudut dapur sareng kakuatan 5w. Nyaéta sayogi pikeun 69,90 euro ngalangkungan halaman wéb pabrikan. Sayogi ti 19 Nopémber.

 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.