Sistem gudang awan gratis anu pangsaéna

Awan Online

Payil unggal dinten file video atanapi poto nempatan langkung seueur panyimpenan dina alat kami, ieu tiasa janten masalah pikeun seueur jalma anu henteu tiasa ngagedekeun dirina nyalira ku panyimpenan éksternal. Masalah ieu langkung matak pikahariwangeun dina hal alat sélulér, anu urang dianggo sadidinten sareng henteu ngan ukur ngumpulkeun file multimédia, tapi sistem sareng aplikasi anu sami ngeusian mémori urang sakedik-sakedik.

Pikeun nyingkahan kanyataan kudu mupus inpormasi anu urang anggap penting, sapertos poto atanapi video dina momen penting, urang tiasa ngamangpaatkeun awan online. Éta sigana sigana résiko ngagaduhan sadayana inpormasi kami dina internét tapi sabalikna, Jauh pisan langkung aman tibatan ngagaduhanna di terminal, yén upami maling atanapi rugi moal mungkin dimeunangkeun deui. Dina tulisan ieu kami bakal nyebatkeun sistem anu pangsaéna pikeun nyimpen inpormasi kami gratis tanpa résiko kaleungitannana.

Metode panyimpenan ieu henteu ngan ukur ngamungkinkeun anjeun pikeun nyimpen poto atanapi pidéo anjeun, éta ogé bakal mangpaat upami anjeun kedah ngabagi dokumén atanapi faktur, sabab nalika anjeun unggah kana awan anjeun bakal ngagaduhan aksés kana éta tina alat naon waé. Salaku conto: unggah dokumén atanapi file anu urang gaduh dina terminal sélulér kami pikeun ngagunakeunana dina komputer atanapi tablet. Urang kedah émut yén aspék gratis na henteu terbatas, maka dina tulisan ieu kami bakal ngajentrekeun kamampuan anu ditawarkeun ku masing-masing pilihan.

Amazon Cloud Drive

Amazon ngagaduhan jasa panyimpenan awan nyalira, kalayan vérsi gratis sareng mayar na. The Palayanan pribadi ti Amazon Cloud Drive gratuito, anu anjeun tiasa gaduh file dugi ka 5 GB. The jasa pamayaran bakal ngamungkinkeun anjeun gaduh langkung seueur rohangan anu tiasa 20GB, 50GB, 100GB, 200GB, 500GB, sareng dugi ka 1000GB neundeun awan. IEUH anjeun tiasa ngaunduh.

Kumaha gawéna

  • Anjeun kedah gaduh akun Amazon sareng anjeun masang salah sahiji klien. Dina sistem operasi anjeun, a folder disebut «Awan Drive». Sadaya anu anjeun lebetkeun kana folder éta disimpen dina awan.
  • Upami anjeun gaduh alat sanés, sapertos komputer sanés, anjeun masang klien dina komputer kadua ieu ti Amazon Cloud Drive. Dulur-dulur file anjeun bakal sayogi, Disagigireun ti éta bakal nyingkronkeun duanana cara.
  • Jasa ieu ogé sayogi pikeun Smartphone atanapi tablet ios atanapi Android. Memfasilitasi mindahkeun inpormasi atanapi file antara kadua sistem.

Google Drive sareng Poto Google

Google nawiskeun naon jasa favorit kuring pikeun panggunaan pribadi. Google Drive nawiskeun dugi ka 15 GB gratis, saha anjeun bakal gaduh aksés tina browser wéb atanapi aplikasi kanggo Smartphone atanapi tablet. Dina kasus poto Google, tawaran gratis langkung pikaresepeun upami tiasa, sabab urang bakal nga-gratiskeun pisan panyimpenan henteu terbatas pikeun poto kualitas luhur kami saumur hirup.

Google awan

Kaunggulan tina Drive

  • Endah pisan aksés na sinkronisasi.
  • Kalayan jaminan sérver Google nyalira.
  • Ukuran file anu tiasa anjeun unggah ageung pisan.
  • Éta ngagaduhan kasaluyuan lengkep sareng vérsi paling beragam tina Excel, Powerpoint sareng Word, alat utami pakét MS Office.
  • Laksanakeun éta otomatis disimpen, Janten masalah kaleungitan file anu anjeun damel sareng kaleungitan kusabab kagagalan komputer mangrupikeun hal anu tiheula.
  • Henteu peryogi pangropéa nanaon pikeun bagian anjeun. Google bakal tanggel waler pikeun ngajaga sistem anu teras diénggalan.

Kaunggulan Poto

  • Aktipkeun a sinkronisasi otomatis dina Smartphone urang Éta ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun urang, ngadamel salinan cadangan poto atanapi pidéo kami dilakukeun unggal-unggal nyambung ka éta.
  • Panyimpenan taya gratis.
  • Nyanggakeun ngatur, bagikeun sareng ngatur poto sareng pidéo ku sakali touch.
  • Éta cocog sareng sadaya jinis alat. ios o Android.
  • Éta gampang dianggo, ku antarbeungeut intuitif.
  • Ngagabungkeun téknologi anu kuat tina google milarian. Janten, anjeun tiasa milarian poto anjeun nganggo kecap konci naon waé. Nalika milarian "anjing", contona.
  • Éta ngagaduhan fungsi anu nyeken poto lami, miceun sorotan sareng distorsi, melestarikan warna sareng penampilanana.

Dropbox

Palasik diantara klasik, kalayan seueur kawéntar tapi, sapertos anjeun bakal ningali, éta panginten sanés pilihan anu paling terjangkau. Aranjeunna nawiskeun anjeun Panyimpanan 2 GB gratis dina awan anjeun, anu anjeun tiasa ngagedékeun nepi ka 18 kalayan langkung atanapi kirang tugas saderhana. Sanaos mangrupikeun salah sahiji platform anu paling kawéntar sareng lami, éta parantos atos mutakhir kusabab prinsipna nawiskeun anjeun kapasitas anu teu adil, anu bakal nganggur pas nyimpen file.

Dropbox

Sanaos kitu, upami anjeun tiasa minuhan sababaraha sarat pikeun ngahontal gudang 18gb, ngahontal 16GB gampang, anjeun ngan ukur kedah ngundang kontak pikeun nyiptakeun akun. Ku cara kieu, sanaos panyimpenan awalna, urang bakal ngagaduhan jasa anu tiasa dianggo, kusabab éta cocog sareng duanana ios y Android.

Cara mayar na henteu pikaresepeun pikeun panggunaan khusus, Kusabab éta mangrupikeun salah sahiji jasa anu paling mahal di séktor, kalayan a pamayaran bulanan € 11,99 atanapi pembayaran taunan € 119,99. Pikeun panggunaan bisnis, sagala rupa bakal robih, sabab éta boga kaunggulan anu teu dipiboga ku batur.

hiji Girang

Layanan sanés anu pangpanjangna di sektor nyaéta nyaéta baheula SkyDrive, jasa anu kuring janten pangguna dugi aranjeunna ngarobih rencana gratis. Tanggal 2 Nopémber 2015, Microsoft ngungkabkeun yén rencana panyimpenan anu teu terbatas pikeun paket Office 365 Home, Personal sareng University ayeuna dihapus sareng tempat nyimpenna OneDrive Gratis bakal diréduksi tina 15GB dugi ka 5GB.

Kanyataan ieu mangrupikeun panyabab yén seueur pangguna ngalih kana metode pamayaran atanapi hijrah ka platform sanés anu nawiskeun langkung seueur panyimpenan gratis, sanaos éta mangrupikeun platform anu saé pikeun biaya € 2 per bulan bakal masihan aksés kana panyimpenan 100GB.

OneDrive

kauntungan

  • Buka gancang sareng simpen file OneDrive dina aktip Kantor sapertos Word, Excel, PowerPoint, sareng OneNote.
  • Milarian poto kalayan gampang berkat tagging otomatis.
  • Nampi bewara nalika dokumén dibagi diédit.
  • Bagikeun albeum poto sareng video karesep anjeun.
  • Sorot, tandatangan sareng anotasi file PDF nganggo OneDrive anjeun.
  • Kéngingkeun aksés kana file anu paling penting Tanpa aya hubungan.

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.