Analisis skala Komposisi Awak Xiaomi Mi 2 skala

Skala Komposisi Awak Kuring 2 panutup

Kali ieu urang parantos tiasa nyobian deui produk Xiaomi. Pabrik anu, sakumaha urang terang, ngalangkungan jauh ti smartphone jeung pakean. Sareng éta ngahasilkeun produk anu bénten-bénten alam sapertos anu tiasa urang bayangkeun. Dinten ieu kami nyayogikeun analisis produk anu parantos suksés pisan kalayan vérsi kahijina, Mi Awak Komposisi Skala 2. Sanaos éta sanés produk énggal dina pasaran (Éta parantos dijual langkung ti sataun), jinis aksésoris ieu nyaéta gaduh paku anyar. 

Xiaomi teraskeun ngumpulkeun kasuksésan saatos kasuksésan kalayan perséntase ageung ageung tina produk anu didamelna, sareng Mi Awak Komposisi Skala 2 mangrupikeun bukti yén malah skala tiasa ngabedakeun. Produk anu langkung seueur paménta tibatan anu urang percanten, khususna pikeun anu mutuskeun pikeun jaga diri sareng ngalacak évolusi fisikna.

Skala Komposisi Awak Awak 2, ngendalikeun beurat anjeun sareng seueur deui

Priori, upami urang teu wawuh sareng jinis alat ieu, urang panginten mikir yén skala henteu masihan urang langkung seueur tibatan inpormasi ngeunaan beurat. Anjeun meunang, anjeun kéngingkeun data ngeunaan beurat anjeun, sareng anu sanés. Nya, henteu, skala ogé parantos mekar pikeun adaptasi sareng téknologi anyar. Sareng hatur nuhun ka firma sapertos Xiaomi, ayeuna anjeun tiasa kéngingkeun seueur hasil sareng pangukuran dina smartphone anjeun.

Éta leres, skala na nyambung kana smartphone kami via Bluetooth 5.0, sareng nawiskeun kami sajumlah sareng ragam data anu teu tiasa kami bayangkeun. Béda chip téknologi canggih, Kitu ogé algoritma anu ngitung parameter dumasar kana beurat urang sareng data anu dilebetkeun, sareng a software pisan spésifik Aranjeunna nawiskeun kami inpormasi lengkep ngeunaan kaayaan fisik awak urang.

Skala Komposisi Awak Awak 2 nyaéta pelengkap idéal pikeun ngawas kaayaan fisik anjeun sareng ngendalikeun évolusi anjeun upami anjeun parantos mutuskeun ningkatkeunna. Kami bakal kéngingkeun inpormasi kalayan nepi ka 13 métrik anu jelas jelas ngeunaan komposisi awak urang ayeuna. Terang indéks jisim awak anjeun, diantara seueur data sanés, sareng Kéngingkeun tip pikeun ningkatkeun catetan awon anjeun.

Ieu skala Komposisi Awak Awak 2 skala

Fisik Versi anyar tina Skala Komposisi Xiaomi Mi Awak sacara praktis sami sareng modél munggaran. Beda utama ayana dina langkung seueur bahan "premium" anu masihan anjeun gambar anu langkung saé. Kami mendakan gelas héran bodas di daérah tapak. A desain saderhana ogé anggun. Éta ngagaduhan sudut anu buleud anu masihan kurva lemes sareng pikaresepeun.

Skala Komposisi Awak Kuring 2 payun

La Tampilan LED terpadu disumputkeun handapeun gelas nalika skala na dianggurkeun. Sareng éta nunjukkeun nalika urang tiasa ningalikeun bacaan anu beurat. 

Skala Komposisi Awak Awak 2 layar

Di handapeun kami mendakan kotak pikeun dilebetkeun aki-aki, dina hal ieu urang butuh 4 aki ukuranana AAA. Sababaraha batréna numutkeun Xiaomi aranjeunna tiasa awét, kalayan ngagunakeun skala "normal", langkung ti sataun.

Skala Komposisi Awak Kuring 2 tukang

Di jero kotak kami henteu mendakan tambahan atanapi kejutan. Skala sorangan, sareng kotak leutik kalayan pitunjuk pikeun digunakeun dina sababaraha basa.

Pangukuran anu akurat sareng sadaya inpormasi anu anjeun peryogikeun

La Fungsi utama tina skala nyaéta anu ngukur beurat sakumaha akurat sabisa. Sareng nalika urang mutuskeun ngarobih kahirupan sareng diet pikeun ningkatkeun kaayaan fisik urang, unggal gram penting. Ieu sababna Mi Awak Komposisi Skala 2 ngagaduhan a Sensor waja mangan ngawangun G kalayan presisi anu luar biasa. Salian ti tiasa ngarobih ukuran antara kilo, pon, sareng sajabana, urang bakal kéngingkeun inpormasi anu akurat ngeunaan variasi beurat nepi ka 50 gram.

Skala Komposisi Awak Kuring 2 beurat

Nuhun ka anu maju Chip BIA urang tiasa kénging data lengkep dina kaayaan awak urang kalayan inpormasi anu akurat sareng lengkep. The peso, BMI, perséntase tina gajih awak, Jisim otot, Laju Uap, Laju Protéin, Gajih Visceral, Métabolisme Basal, Jisim Tulang, Jaman Fisik, Beurat Idéal, Tipe Awak, sareng Skor Kaséhatan. Naha anjeun kantos terang pisan ngeunaan awak anjeun nyalira?

Aplikasi anu ngamaksimalkeun pungsi Skala Komposisi Awak Awak 2

Kahirupan Zepp
Kahirupan Zepp
pamekar: Huami Nyarita
harga: bebas+

Kami salawasna nyarioskeun bédana antara ngagunakeun aplikasi nyalira anu dirancang pikeun alat lengkep atanapi App generik anu cocog. Pangalaman tingkat pangguna anu ditawarkeunana Fit kuring pikeun ngendalikeun masing-masing data yén Skala Komposisi Awak Awak 2 tiasa nawiskeun kami endah pisan. Urang tiasa nyiptakeun nepi ka 16 propil anu béda ngajaga kontrol anu detil pisan pikeun épolusi unggal pangguna.

Skala Xiaomi kami otomatis ngadeteksi unggal jalma anu ngagunakeunana, upami sateuacanna didaptarkeun. Ngadamel a maca beurat sareng inpormasi sanés, éta langsung disimpen sareng sadaya data pangguna dina patarosan. Sareng nunjukkeun kurva épolusi dina masing-masing parameter.

Skala Komposisi Awak Awak 2 sénsor

Méja spésifikasi

Marca Xiaomi
model Skala Komposisi Awak Awak 2
bahan sagelas bertulang sareng plastik
Conectividad Bluetooth 5.0
kasaluyuan iOS 9.0 atanapi langkung luhur sareng Android 4.4 atanapi langkung luhur
Unit pangukuran Kg - Lb - Jin
Batré tiasa diisi deui NO
Batre 1.5V AAA
Kisaran ngukur Dugi ka 150 kg
Babagian skala 50 g
dimensi X x 300 300 25 mm
beurat 1.7 kg
Link pameseran Skala Komposisi Awak Awak 2
harga  
Skala Komposisi Awak Awak 2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
36,36
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 50%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.