Analisis Smartdrone BT, drone saku anu hébat

Dinten ieu kami nampilkeun anjeun minidrone anu parantos kami uji sababaraha dinten sareng éta parantos ngajantenkeun rasa anu saé. Nami anjeunna nyaéta Smartdrone BT sareng eta a saku minidrone anu ayeuna dijual di Juguetronica pikeun € 39,89. Éta dikawasa ku smartphone sareng aplikasi khusus sareng gampang pisan dianggo, janten pastikeun bakal pikaresepeun pilot anu paling anyar. Hayu urang tingali sésa wincik alat ieu.

Sakitu pikaresepeun nyetir

Smartdrone BT pikaresepeun pisan pikeun pilot pikeun anu henteu gaduh pangalaman ngapung. Hatur nuhun ka sistem kontrol jangkungna sadaya jelema tiasa wani nganggo drone ieu tanpa sieun murag sareng pegatna. Salaku tambahan, éta ogé ngagaduhan sababaraha kagancangan sahingga nalika pilot janten langkung gampang, anjeunna tiasa neraskeun ngamangpaatkeun drone éta tanpa kedah gancang ngalih kana modél anu langkung maju. Ogé ngamungkinkeun 360º giliran sareng pirouette, hal anu paling dipikacinta ku pangleutikna di bumi.

Pikeun ngamimitian damel sareng BT anjeun kedah ngeusi batre, unduh aplikasi kana smartphone anjeun (versi pikeun ios sareng Android sayogi) sareng mimiti nyetir. Anjeun teu kedah stasiun naon waé, smartphone anjeun bakal bertindak salaku pengendali pikeun pilot mini drone ieu tanpa aya masalah.

Hiberna pikaresepeun pisan. Smartdrone ngaréspon ogé kendali sareng ngapung lumayan lincah upami anjeun nempatkeun modeu pilot canggih. Logis kusabab ukuran sareng beurat na mangrupikeun drone éta dimaksudkeun pikeun dianggo di jero rohangan sabab tiupan angin leutikna bakal nyababkeun anjeun leungiteun kadali sareng anjeun tiasa nabrak. Upami anjeun badé nganggona di luar ruangan, perhatoskeun milih dinten tanpa angin atanapi anjeun moal tiasa pilot. Éta ogé ngagaduhan  sahingga anjeun tiasa ngendalikeun drone ku ngahurungkeun telepon pinter anjeun.

Éta asalna rencanana ti dua lampu posisi, anu beureum ditempatkeun di tukang sareng anu biru di payun, sahingga urang bakal salawasna terang dimana nyaéta ningali drone sareng hiber anjeun bakal langkung gampil. Batréna nyaéta jinis LiPo sareng lilana sakitar 8 menit ngeunaan.

Eusi kotak

Dina kotak drone kami bakal mendakan:

  • a Smartdrone BT ukuran 8.3 x 2 x 8.3 cm
  • hiji 3.7V 150 mah LiPo batré
  • carjer
  • 4 baling-baling cadang
  • obeng
  • Pitunjuk pangguna gancang

Ngundeur aplikasi

Pikeun maénkeun sareng Smartdrone BT anjeun kedah ngaunduh aplikasi ieu kana iPhone atanapi Android.

SMART DRONE BT tempat kaulinan
SMART DRONE BT tempat kaulinan

Pendapat editor

Smartdrone BT
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
39,89
  • 80%

  • Smartdrone BT
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Gampang pisan pikeun pilot
  • Ngawengku modeu g-sensor

Kontra

  • Urang sono kantong pangangkut

Galeri gambar


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.