Snapchat diperbarui kalayan pamutahiran anu pikaresepeun

Snapchat

Aplikasi olahtalatah instan sareng «swasta» Snapchat nembé énggal kalayan paningkatan anu saé, diantarana urang mendakan lencana énggal pikeun langkung mikawanoh kontak urang, bagian anyar anu disebut "Kabutuhan Cinta" (Butuh cinta) sareng modeu wengi pikeun kaméra.

Snapchat parantos ngalaman tarikan anu kuat akhir-akhir ieu, mimitian ti nalika diusulkeun pikeun meungpeuk klien pihak katilu anu ujug-ujug putus sareng rahmat Snapchat anu tiasa ngawatesan kontrol kana naon anu anjeun kirimkeun, boh file obrolan sareng multimédia sareng anu ngamungkinkeun (atanapi ngamungkinkeun) pikeun ngahemat file ieu sareng bahkan riwayat paguneman.

Hartosna emoticon Snapchat

Snapchat emoticons

Snapchat ngamimitian ngahalangan palanggan pihak katilu ti baheula, hiji hal anu pasti dipikasieun ku seueur pangguna. Sugan pikeun ngimbangan gerakan ieu, aplikasi éta ayeuna diénggalan ampir sataun katukang ku warta anu matak. Diantara hal-hal anyar ieu, panginten aya anu langkung unggul tibatan anu sanésna: sababaraha smiley anyar dina Snapchat bentukna siga emoji anu némbongan di gigir sawangan obrolan. Tapi naon hartosna ieu rai alit sareng simbol sanésna? Nya, sanaos kamungkinan anjeun parantos terang aranjeunna sareng terang maksadna, kami bakal ngajelaskeun ka anjeun di handap ieu.

Beureum seuri

Smile emoticon

Upami urang ningali raray seuri di gigireun salah sahiji kontak urang, éta hartosna kontak ieu salah sahiji rerencangan anu pangsaéna kami di Snapchat, tapi sanés anu pangsaéna. Kusabab ngan ukur aya hiji tempat anu disayogikeun pikeun anu pangsaéna, sobat ieu panginten anu kadua, katilu atanapi langkung, tapi, kecuali urang teras-terasan snap chat sareng anjeunna sareng ngarobih ikon na janten manah emas, anjeunna sanés anu pangsaéna .

Paling seuri raray

Snapchat seuri raray

Dina Snapchat kami ngagaduhan dua jinis raray ku imut: anu langkung bijaksana anu ngan ukur sungutna melengkung sareng panonna ditutup sareng anu sanésna langkung éksprésip sareng panon anu kabuka sareng huntu na katingali. Upami urang ningali anu kadua tina imut ieu di luhur salah sahiji kontak urang, éta hartosna éta sahabat urang nomer 1 nyaéta sahabatna nomer 1.

Éta sanés rupa anu paling gampang ditingali, sabab upami kuring gaduh réncang namina Vicente salaku sobat dalit nomer 1, Vicente ogé kedah janten sobat panglobana pikeun sobat katilu anu namina Andrés, janten Vicente kedah gaduh dua sahabat anu nomer 1.

Nyanghareupan kacamata hideung

Nyanghareupan kacamata hideung

Upami urang ningali raray nganggo kacamata hideung di gigireun salah sahiji kontak urang, éta henteu hartosna yén kontak ieu aya di daérah anu cerah pisan, henteu. Naon hartosna éta salah sahiji sahabat urang nyaéta salah sahiji sahabatna. Salaku conto, kuring ngagaduhan kontak anu namina Pepe anu salah sahiji rerencangan kuring anu pangsaéna (anjeunna tiasa janten anu pangsaéna, tapi henteu upami sobat éta anu pangsaéna ti duanana, anu aya ikon anu sanés). Abdi gaduh réréncangan anu sanés dina Snapchat anu namina José. Nya, upami Pepe mangrupikeun salah sahiji rerencangan anu paling alus ku José, kuring bakal ningali emoji tina raray sareng kacamata hideung dina obrolan José, José bakal ningali emoji tina raray sareng kacamata hideung di luhur obrolan kuring sareng Pepe henteu tiasa ningali ikon atanapi ningali hiji sareng pandangan ka gigir, anu hartosna kami ogé bakal ngajelaskeun engké.

Beureum raray neuteup ka gigir

Beureum raray neuteup ka gigir

Emoji ieu seueur dianggo dina seueur kaayaan anu béda alam. Éta tiasa hartosna sapertos "Kuring kantos ningali anjeun", éta tiasa hartosna "enya, enya ..." atanapi bahkan anjeun resep jalma anu anjeun kirimkeun. Kabeneran, dina Snapchat hartosna na langkung jelas: upami urang ningali rupa anu katingali gigir gigir salah sahiji kontak urang, hartosna éta kami sahabat anjeun, tapi anjeunna sanés milik urang. Salaku conto, upami kuring parantos nyarios seueur sareng sobat Pepa sareng Pepa henteu acan Snapchat sareng jalma sanés, urang bakal janten salah sahiji sahabatna. Tapi upami urang parantos langkung seueur Snapchat sareng jalmi sanés, urang bakal ngagaduhan rerencangan anu sanés atanapi anu sanés. Dina hal ieu, urang bakal ningali rupa anu katingalina serempak kana obrolan Pepa sareng Pepa bakal ningali rupa anu seuri.

Ati Emas

Emotikon haté emas Snapchat

Upami urang ningali haté emas dina obrolan salah sahiji kontak urang, éta dianggap yén urang gaduh hubungan anu saé dina Snapchat sareng jalma éta. Haté emas hartosna urang kami nomer sahabat anjeun nomer 1 sareng jalma éta mangrupikeun sahabat 1 urang. Aranjeunna nyarios yén saha waé anu ngagaduhan sobat ngagaduhan harta karun, leres? Nya, harta karun éta diwakilan dina Snapchat kalayan emoji haté emas.

Telepon

Ikon seuneu Snapchat

El ikon seuneu Urang tiasa nyarios ngagunakeun ungkapan Anglo-Saxon yén dina waktos ayeuna kami "kabakar" sareng jalma éta. Dina olahraga sapertos baskét, utamina upami éta NBA kusabab éta dimaénkeun di nagara anu nganggo basa Inggris, nalika pamuter némbak sababaraha kali berturut-turut sareng skor, disebatkeun yén anjeunna "kabakar", anu tarjamah langsung na "dina" tapi urang bakal nganggo langkung kecap "nyolok". Dina Snapchat, upami urang ningali seuneu di luhur obrolan salah sahiji kontak urang, éta hartosna urang "dicolok" ku kontak éta, dina hartos kami parantos snapchatting sareng anjeunna (pesen anu dikirim sareng ditampi) salami sababaraha dinten padeukeut. Logisna, sapertos sadayana corétan, seuneu bakal pareum upami urang lirén ngobrolkeun kontak éta.

Fitur anyar sanésna pembaruan Snapchat

Salaku tambahan kana simbol Snapchat anu parantos kami sebatkeun, aya ogé paningkatan dina kaméra sareng anu ayeuna a ikon sabit gigireun saklar flash, mencét éta bakal ngajantenkeun kaméra urang ningkatkeun sensitipitas ISO pikeun néwak poto anu langkung jelas dina kaayaan cahaya anu handap, sanaos urang kedah sadar yén ieu ngakibatkeun leungitna kualitas dina hasilna, sahingga langkung seueur noise dina gambar:

Kaméra Snapchat

Sareng pamustunganana kami bakal ngagaduhan bagian anyar anu disebat «Aranjeunna peryogi cinta» anu kontak bakal muncul saha anu urang kantos ngirimkeun snap tapi ku alesan naon waé kami parantos lirén ngalakukeun éta.

Antara ieu sareng ukuran anyar Snapchat pikeun meungpeuk panggunaan aplikasi pihak katilu sahingga nyingkahan privasi pangguna na anu dikompromikeun, aplikasi sareng jasa na nyandak kursus anu saé, sareng yén aranjeunna parantos pilihan suksés dina hal ngirim poto, henteu sapertos Whastapp, jalma-jalma ieu terang yén anu di luhur ngandung tanggung jawab anu hébat, sareng aranjeunna nuju damel sareng fitur-fitur anyar anu ngadorong urang pikeun teras neraskeun aplikasi na, fitur-fitur anyar anu ditambihan ka anu ditepikeun nembé, sapertos bagian «Papanggihan», dimana urang tiasa ningali carita leutik tina saluran anu diakui sacara global sapertos National Geographic.

Sedengkeun pikeun panggunaan aplikasi pihak katilu, saha waé anu nyobian ayeuna, anu paling dipikaresep nyaéta aranjeunna bakal nampi kasalahan nalika nyatakeun yén éta henteu acan tiasa nyambung kana sérver, upami henteu nampi éta ngan ukur masalah. tina waktos, Snapchat nyabut aksés ka sérverna ku jinis aplikasi teu resmi ieu, anu nguntungkeun pisan kami.

Kusabab inpormasi spionase NSA diterbitkeun, urang beuki seueur pangguna anu langkung ningali privasi urang. Sedengkeun pikeun aplikasi olahtalatah, sanaos WhatsApp tetep ngadominasi pasar ieu, kami ogé parantos milari pilihan anu ngajanjikeun kami (sanaos aranjeunna tiasa ngabohong ka kami) tingkat privasi anu langkung ageung, sapertos Telegram, salah sahiji aplikasi anu paling aman pikeun platform naon waé. , atanapi Snapchat, aplikasi anu séjén anu aman pisan anu ogé nawiskeun kami fungsi anu narik pisan.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

33 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   buah plum cenahna

    Pangguna Windows Phone nguntungkeun pisan tina ngahalangan aplikasi ti pihak katilu, utamina kusabab pilihan anu aranjeunna pasihkeun sacara resmi ka kami, anu TIADA sareng henteu ngiringan klaim dukungan. Éra sareng pisan teu profesional. Teu aya CEO anu kedah ngijinkeun perusahaanna caket ka pasar, sareng kirang dina hiji pangguna anu nangis pikeun éta.

  2.   Eugeus cenahna

    Beungeut gigir meureun éta ku jalma anu anjeun gaduh anjeun anu badé kéngingkeun manah emas! J

  3.   Ana cenahna

    Raray gigir hartosna yén jalma éta ngagaduhan anjeun salaku sahabat sareng anjeun henteu!

  4.   Edgar cenahna

    Naha angka-angka di gigireun emotikon?

  5.   Orok? cenahna

    Kuring yakin, sakumaha ceuk Ana, yén wajah gigir nyaéta jalma anu ngagaduhan anjeun salaku babaturan panghadéna sareng anjeun henteu.

  6.   Maury cenahna

    Numutkeun kuring, raray gigir nyaéta nalika anjeun nyandak sababaraha gambar ti jalma sanés ...

  7.   alhexa cenahna

    Naon hartosna angka na?

  8.   Maria cenahna

    Raray anu katingali gigir hartosna anjeun sahabatna tapi anjeunna sanés milik anjeun !!!

  9.   Margarita cenahna

    angka anu hartosna

  10.   hania cenahna

    Naon hartosna raray alit anu nembongkeun kadua bagéan huntu ????? <—— esaaa !!

  11.   Andrea cenahna

    Beungeut ???? naon éta hartosna?

  12.   Brenda cenahna

    Sareng naon hartosna ramo anu disiram?

  13.   CV cenahna

    Raray anu katingali gigir hartosna yén jalma éta ngagaduhan anjeun diantara karesepna tapi anjeun henteu ngagaduhan jalmi éta diantara paporit anjeun

  14.   Juan Colilla cenahna

    Hatur nuhun pisan sadayana pikeun kolaborasi anjeun, kuring parantos ngamutahirkeun entri dumasar kana kanyataan yén aya sababaraha jalma anu saluyu sareng hartos, anu ngajantenkeun kuring yakin yén éta leres (sareng sapertos anu kuring ningali éta leres dina kahirupan nyata, jadi diverifikasi).
    Tungtungna kuring parantos ningali yén anjeun naroskeun ngeunaan rupi énggal, saleresna kuring henteu acan ningali aranjeunna, upami anjeun tiasa ngirim gambar layar kuring bakal ngamimitian nalungtik ngeunaan éta, tong hilap bagikeun tulisan, sanés pikeun nanaon, tapi kusabab Kuring anu munggaran Sakali kuring ningali aranjeunna kuring rada leungit, sareng ieu tiasa ngabantosan jalma-jalma terang perkawis naon, salam hormat ka sadaya pamiarsa anu ngajantenkeun karya urang tiasa dilakukeun! 😀

  15.   hania cenahna

    Abdi hoyong pasang poto ngeunaan raray anu kuring henteu ragu tapi kuring henteu tiasa atanapi henteu terang kumaha nyebarkeunana

    1.    Juan Colilla cenahna

      Hatur nuhun pisan anu kersa nyumbang ^^ kanggo unggah poto anjeun tiasa unggah kana "http://www.imgur.com/" teras engké pasang tautan ka dieu, wilujeng sumping!

  16.   Kacang buncis cenahna

    Naon hartosna angka na ?????

  17.   Julia cenahna

    Kuring henteu meunang bulan kusabab sareng pidéo na janten poék tanpa kahoyong kuring

  18.   Manuela cenahna

    Pikeun aranjeunna anu naroskeun tentang rupa anu seuri sareng disiram hartosna éta jalma mangrupikeun sahabat ti sahabat anjeun 🙂

  19.   Lendechy cenahna

    Naon hartosna angka na?

  20.   Kellymar Perez Ramirez cenahna

    Abdi kéngingkeun seuneu

  21.   Jaime cenahna

    Naha aya anu terang naon rupa ieu dina snap?

  22.   Javier cenahna

    Naha aya anu tiasa terang naon hartosna angka na?

  23.   Clary cenahna

    Beungeut leutik huntu? hartosna aranjeunna bagikeun sobat dalit anu sami # 1

    Kantun nempatkeun
    ? duanana mangrupikeun # 1 anu sanés
    ? aranjeunna gaduh # 1 jalma anu sami
    ? Aranjeunna babaturan pangsaéna
    ? bagikeun sobat dalit
    ? anjeun aya di sahabatna tapi anjeunna henteu aya di babaturan anjeun
    ? aranjeunna snap ngobrol sering

  24.   Jose cenahna

    Kumaha cara kuring ngadamel bulan sabit nembongan di gigir lampu kilat? Aya anu ngawartosan kumaha cara ngalakukeunana!?

  25.   Javier cenahna

    Kumaha kuring ngalakukeun naon anu satengahna néwak kuring dina snapchat.

  26.   Alberto cenahna

    Angka na mangrupikeun dinten-dinten anjeun aktip nyarios ... éta sababna aranjeunna kaluar di gigir seuneu 😉

  27.   Henry cenahna

    Naon hartosna kotak obrolan abu?

  28.   Beusi cenahna

    Naon hartosna kotak obrolan abu?

  29.   Abdi cenahna

    Sareng manah beureum?

  30.   britneychg89 cenahna

    Naha bulan sabit henteu némbongan di gigir kilat dina snapchat kuring?

  31.   Erick cenahna

    Naha aya anu terang naon ikonna dina warna abu-abu ??

  32.   Erick cenahna

    Naha aya anu terang naon hartosna pesen anu dikirim tapi dina warna kulawu?