SoloCam E20, kaméra luar anu serbaguna pisan ti Eufy [Review]

Kaamanan bumi penting pisan pikeun usum panas ieu, dimana pikeun liburan atanapi liburan, urang condong nyéépkeun seueur waktos jauh ti bumi. Kusabab kitu, éta henteu ngaraoskeun ngamangpaatkeun sadaya kamungkinan téknologi nawiskeun kami pikeun ngajaga diri tetep aman sareng di luhur sadayana tenang.

Pilarian sareng kami sareng terang naon kamampuanna sareng naon anu kamampuan luar kaméra Eufy ieu tiasa dilakukeun, naha anjeun sono?

Bahan sareng desain

Alatna nuturkeun garis desain Eufy biasana. Kami gaduh alat pasagi opat, manjang, sareng ujungna buleud. Dina bagian hareup nyaéta dimana urang bakal mendakan sensor boh sareng kaméra, sedengkeun pikeun bagian tukang aya sambungan anu béda, sapertos pangrojong pikeun témbok. Urang émut yén éta dirancang ku sareng ditempatkeun di luar, janten témbok ieu dipasang khususna pikaresepeun. Pamasanganana saderhana pisan kumargi urang tiasa ngempelkeunana nganggo pita dua sisi, atanapi urang tiasa langsung ngaco kana témbok.

  • ukuran: 9.6 x 5.7 x 5.7
  • beurat: 400 gram

Dukungan sélulér ngagaduhan daérah anu sakedik magnét anu ngageser lumayan saé sareng ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun sareng rentang mobilitas anu pikaresepeun. Dina tingkat desain penting pikeun diémutan yén urang nyarioskeun kaméra éksternal, tah kami gaduh panyalindungan IP65 ngalawan cuaca anu goréng, dina cara nu sami yén sungut ngajangjikeun operasi anu leres boh dina kaayaan panas anu ekstrim sareng dina kaayaan tiis anu ekstrim, anu kami henteu acan tiasa katalog. Dina bagian ieu kami moal tiasa nyalahkeun kaméra yén, tanpa kompak teuing, katingalina saé pisan dimana waé. Anjeun tiasa ngagaleuh éta dina harga pangsaéna langsung dina Amazon.

Nirkabel sareng panyimpenan lokal

Jelas urang ngobrolkeun kaméra 100% kabel-gratis, éta ngagaduhan batré anu sacara teori, dina kaayaan normal, nawiskeun 4 bulan otonomi. Kusabab alesan atra kami henteu acan tiasa verifikasi upami opat bulan otonomi parantos sapinuhna, halTapi sungut éta ngingetkeun urang yén otonomi ieu bakal dirobah gumantung kana konfigurasi anu urang ngadegkeun nalika ngadamel rékaman, ogé kaayaan cuaca. Kami parantos terang yén panas sareng tiis nyaéta kaayaan suhu anu négatip mangaruhan batré litium.

Kaméra ieu gaduh panyimpenan lokal 8GB, urang émut yén éta ngan ukur ngarékam kontén nalika sénsor anu parantos kami ngadegkeun "luncat", janten ku 8GB éta kedahna langkung ti cukup pikeun klip-klip alit anu urang simpen. Pikeun ningkatkeun panyalindungan sareng privasi, kaméra ieu ngagaduhan protokol kaamanan AES256 dina tingkat énkripsi, sareng rékamanana bakal disimpen salami 2 sasih, jaman dimana kaméra bakal mimiti nimpa aranjeunna, nanging, sadayana ieu tiasa disaluyukeun ngalangkungan aplikasi Eufy. Ieu ngandung harti yén kaméra henteu ngagaduhan rencana langganan atanapi biaya anu tambihan kana pameseran.

Sistem kaamanan anu dilaksanakeun

Sakali anjeun ngaktipkeun kaméra, anjeun bakal tiasa netepkeun dua zona kaamanan, sahingga henteu sadaya gerakan tina sudut pandang masihan peringatan. Dina cara anu sami, sistemna ngagaduhan Kecerdasan Ponggawa, ku cara ieu éta bakal ngingetkeun pangguna ngan ukur nalika "penjajah" pulang, bahkan ngaidentipikasi naha anjeunna nyumput atanapi miluan piaraan. Waspada instan sabab urang parantos tiasa ngadeteksi, sakitar tilu detik nyaéta sabaraha lami pikeun kaméra pikeun mendakan gerakan anu nyerang sareng ningalikeun peringatan dina alat sélulér anjeun.

  • Sistem rekaman HD 1080p lengkep

Upami sistem urang diaktipkeun, kaméra bakal ngaluarkeun sora "alarm" dugi ka 90 dB, anu henteu nawiskeun performa anu cukup tinggi dina tingkat noise, tapi ogé bakal janten bangor pikeun anu ngaganggu. Ieu tiasa janten tambah kaamanan. Dina cara nu sami, kaméra gaduh sistem visi wengi ngalangkungan LED infra red anu ngamungkinkeun idéntifikasi anu leres pikeun mata pelajaran jarak dugi ka 8 méter. Kecerdasan Ponggawa kaméra Eufy ngajangjikeun 5 kali langkung gancang pikeun ngaidentipikasi mata pelajaran anu nyerang sareng nawiskeun réduksi 99% pikeun alarm palsu.

Konéktipitas sareng kasaluyuan

Mimiti, kaméra ieu kasaluyuan lengkep sareng dua asisten maya utama di pasar, Urang nyarios jelas ngeunaan Amazon Alexa sareng Google Assistant, konfigurasi saderhana ngalangkungan aplikasi sareng koneksi na langsung Sakali kami parantos nyambungkeun kaméra kana jaringan WiFi anu sami anu parantos kami atur, bisi kami kami parantos ngaverifikasi yén ku Alexa integrasi leres-leres saderhana sareng lengkep. Manajemén aplikasi Eufy sorangan, sayogi pikeun ios sareng Android total, Éta ngamungkinkeun urang pikeun nyaluyukeun sudut, ngatur peringatan, ningali eusi streaming sareng terang status batre ayeuna diantara seueur fungsi sanés. Kami kakurangan nanaon pisan.

Fungsi sanésna nyaéta kamungkinan ngamangpaatkeun spéker anu terpadu dina kaméra, nyaéta, urang bakal tiasa ningali sacara real waktos naon anu lumangsung sareng nyarios dina dua arah, nyaéta, ngaluarkeun pesen sareng néwakna liwat mikropon anjeun. Ku cara kieu, upami contona barudak aya di kebon, urang tiasa ngingetkeun aranjeunna yén tos waktosna langsung ka imah langsung tina kaméra sareng henteu aya masalah, bahkan netelakeun kaayaan lalaki pangiriman Amazon.

Pendapat editor

SoloCam E20
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99
  • 80%

  • SoloCam E20
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Rékam
    Penerbit: 80%
  • Peuting
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Kaméra Eufy lumayan kumplit, kalayan résistansi anu kabuktosan nalika di luar sareng tanpa biaya tambahan. Anu disayogikeun Eufy, saluareun nilaina artos, nyaéta daya tahan produkna sareng layanan palanggan anu kawéntar.eufy Kaamanan SoloCam E20...sanaos biasana biasana diskon bahkan 10% dina waktos anu jarang, janten kami nyarankeun anjeun tetep merhatoskeun hasil dina wéb anu biasa. Anjeun tiasa ogé mariksa alat dina halaman wéb na.

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain anu suksés
  • Kualitas gambar
  • Sambungan anu saé

Kontra

  • Prosedur pangaturan kadang gagal
  • Kisaran WiFi sanés éksténsif

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)