Sonos Arc, soundbar anu leres-leres méwah - Unboxing

Televisi parantos jauh atanapi langkung pas nalika hiburan dina taun-taun ayeuna. Nanging, sanajan modél pangluhurna masih aya cacad sora anu utami. Ieu biasana henteu ngiringan kualitas gambar anu leres, sahingga sacara lengkep ngarusak pangalaman anu kedah lengkep.

Nalika disada, urang kadang gaduh karesep, sareng di dieu di Actualidad Gadget urang tiasa nyarios yén Sonos salah sahijina. Sonos nembé ngaluarkeun Arc Soundbar anu cerdas sareng méwah sareng kami nunjukkeun unboxing, setup, sareng kesan munggaran urang.

Kami sateuacana nyarioskeun perkawis berita ieu anu parantos dipidangkeun ku Sonos, di antawisna versi anyar sistem operasi na, Sonos S2, ogé daptar produk anu saé, diantarana kami manggih kagum, Arc Sonos. 

Kuring nyarankeun pisan anjeun ngalangkungan saluran YouTube kami ogé video anu mingpin tulisan ieu, di jerona anjeun bakal tiasa ningali lengkep kotak centang anu parantos kami laksanakeun, eusi kotak sareng tangtosna manual konfigurasi kami. Upami anjeun parantos cinta anjeun tiasa Mésér DIDIEU langsung di Sonos Arc, ogé dina halaman wéb resmi.

Unboxing sareng kontén kontén

Upami aya anu Sonos laksanakeun kalayan saé pisan, éta mangrupikeun «bungkus» produkna. Dina garis produk na anu sanés kami nampi kotak ageung anu ngagaduhan cecekelan, ukuran panyalindungan anu hadé sareng di luhur sadayana jangkar anu ngamungkinkeun urang muka sareng nutup kotak kalayan gancang sareng aman. Anjeun moal peryogi gunting, péso atanapi jinis gadget sanés, hal anu langkung ngaapresiasi. Jujur, bungkusanna dugi ka harepan pikeun produk anu gaduh ciri ieu.

Sakali urang muka kotak, sapertos anu kajantenan dina produk anu sanés tina mérek, urang mendakan alatna dibungkus dina kantong tékstil disegel ku stiker mérek. Ngan di handap ieu kami mendakan kotak alit dimana kami bakal mendakan sesa aksésoris anu diperyogikeun pikeun operasi na, ieu nyaéta eusi rangkep:

  • DMI ARC / eARC
  • Adaptor HDMI> Kabel optik
  • parentah
  • Kabel listrik
  • Sonos busur

Dina hal ieu kami henteu mendakan kalebet kabel Ethernet Palasik (RJ45) anu biasana dikandung ku perusahaan, sareng kuring leres-leres henteu mikir yén perlu teuing di jaman ieu. Naon upami kuring parantos sono éta poster has anu disertakeun ku Sonos kalayan pitunjuk.

Desain produk

Dina kasempetan ieu, sapertos biasana di ampir sadaya jajaran produk Sonos, urang bakal tiasa ngagaleuh éta dina warna hideung bodas atanapi matte hideung. Sonos Arc ninggalkeun tukangeun grilles tékstil, nganut arah desain anyar mérek, janten éta didamel sapinuhna, ieu matak ngamudahkeun pikeun ngabersihkeun sareng ngajaga. Contohna nyaéta Sonos Beam, anu memang henteu nganggo lapisan tekstil.

Sapertos anu diarepkeun, kami nyanghareupan produk 6,25 Kg, sareng ieu disababkeun henteu ngan ukur ku seueur pisan panyatur anu aya di jero, tapi ogé pikeun ukuranana anu cukup. Pikeun nyandak conto gancang, éta salami tipi standar 50 inci. Hususna urang gaduh diménsi jangkungna 87 milimeter, lega 1141,7 milimeter sareng jero 115,7 milimeter. Éta pasti ageung sareng seueur pangguna panginten henteu ngagaduhan tempat pikeun nempatkeunana, nanging, pikeun éta kami ngagaduhan témbok témbok, anu kedah anjeun mésér nyalira. Jelas yén diménsi produk tiasa mundur sababaraha pangguna, tapi aranjeunna perlu.

Urang ayeuna nyarios sakedik ngeunaan desain akhir produk. Bar ieu ngagaduhan bagian handap anu datar, dilapis silikon anu bakal ngajaga éta dina tempatna sareng nyegah sora oyag. Boh di sisi boh di beulah luhur urang mendakan bentuk oval. Kami ngagaduhan aksés kana unit hideung, sabab anjeun tiasa ngaidentipikasi dina poto, nanging unit warna matte khususna cocog pikeun jati warna kai atanapi warna anu langkung poék. Desainna sama sekali henteu ketat sareng ngiringan ampir dimana waé.

Di bagéan tengah luhur kami gaduh kontrol multimedia taktil anu biasa di produk sora, ogé anjeunna Status LED indikator LED. Ieu ngagaduhan sensor lampu ambient sareng urang ogé tiasa ngonpigurasi nyalira.

Pikeun bagian na di tukang Port HDMI eARC, tombol sinkronisasi, port konéksi listrik sareng input RJ45 tetep upami urang kedah milih konéksi internét ngalangkungan kabel. Dina hal ieu, indikator mikropon pikeun berinteraksi sareng Alexa atanapi Google Home aya di beulah katuhu Arc.

Setup sareng kesan munggaran

Sakumaha biasa, ngadamel anjeun Sonos busur Gampang, pasang kana kakuatan sareng antosan indikator LED ngamimitian kedip-kedip. Ayeuna waktuna pikeun ngaunduh aplikasi ios sareng Android Sonos anu cocog.

Ayeuna mimitina sadayana sambung kabel HDMI ti TV ka Sonos Arc anjeun sareng ngaluncurkeun aplikasi Sonos pikeun nuturkeun léngkah-léngkah anu parantos kami tinggalkeun dina video di luhur.

Kesan munggaran kami pikeun Sonos Arc parantos saé pisan, sanaos kami ngingetan yén anjeun bakal tiasa mampir minggu payun dimana kami bakal masihan anjeun sadayana detil sacara jero. Samentawis éta kami parantos nyobian eusi pilem sareng Dolby Atmos, cocog sareng Sonos Arc ieu sareng hasilna parantos hebat, kinerja na langkung ti sapuluh panyatur sareng TruePlay parantos leres-leres hebat pisan, henteu hilap yén éta masih panyatur Sonos, nyaéta, sareng sadaya setelan anu anjeun ngarepkeun sapertos Airplay 2, Alexa, Google Home, Spotify Connect sareng seueur deui. Kami arepkeun anjeun parantos tiasa nampi kesan anu munggaran ieu sareng kami ngingetan yén anjeun henteu kedah sono kana analisa anu jero ngeunaan naon anu janten soundbar pangsaéna di pasar.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.