Sonos Beam 2, nalika éta sigana teu mungkin pikeun ningkatkeun naon anu tos aya [Tinjauan]

Kisaran produk Sonos sacara praktis sampurna, henteu panjang teuing, henteu pondok teuing, museur kana kabutuhan kabutuhan sareng tanpa kasohor. Produkna henteu leungit dina katalog atanapi ngajantenkeun konsumen ragu, aranjeunna dugi ka nyayogikeun tawaran pikeun paménta. Nanging, pembaharuan produk na konstan sabab sanaos produkna caket kana kasampurnaan, sadayana tiasa ningkat.

Kami nganalisis Sonos Beam 2 anu anyar, generasi kadua produk anu ampir sampurna sareng conto anu sadayana tiasa ditingkatkeun. Pendakan sareng kami unggal detil soundbar panengah Sonos anyar ieu kalayan kagunaan sareng kualitas anu saacanna, naha mungkin pikeun ningkatkeun anu parantos aya?

Sapertos dina sababaraha waktos anu sanés, anjeun tiasa ningali dina kotak centang lengkep, asesorisna sareng prosedur konfigurasi sadayana Sonos ngaliwatan saluran YouTube kami di mana urang nunjukkeun rinci anu paling caket dina produk.

Desain, dikenal tapi didamel

Upami anjeun ningali ti kajauhan, Sonos Beam generasi kadua panginten leres-leres sami sareng generasi kahiji, sareng leres-leres henteu katingalina. Sakumaha anjeun terang, Sonos parantos lami ngantunkeun tékstil alatna, bahan anu ku urang parantos lami ngiringan Sonos tiasa janten masalah dina hal beberesih.

Dina kasempetan ieu, Sonos parantos nyaluyukeun hiji-hijina produk anu teu acan dilebetkeun kana katalog na. Sonos Beam 2 nampi sakumpulan perforasi di payunna anu nyayogikeun soliditas pikeun produk sareng nempatkeun éta disamping sesa produk Sonos dina tingkat desain. Sakedik parobahanana, luncat ngajantenkeun raos langkung énggal sareng langkung modéren.

  • Kelir anu sayogi: Hideung bodas
  • Ukuran: 69 x 651 x 100 mm
  • Beurat: Kg 2,8

Basis luhurna tetep ngajaga tata perenah saacanna gembleng kalayan kontrol touch multimedia janten khas Sonos sareng dua LED anu tiasa dikonfigurasi, status Sonos éta sorangan sareng indikator operasi asistén sora. Di payun, logo Sonos teras makuta sareng bagian tukangna kanggo konéksi. Ayeuna Sonos Beam langkung gampang dibersihkeun sareng diluyukeun sareng jaman, ngalanggar paribasa, sabab bagian kadua tiasa saé.

Karakteristik téknis sareng konektipitas

Urang mimitian ku anu matak téknologi anu tanggung jawab ngadamel Sonos Beam generasi kadua ieu dianggo salaku kanon Sonos ngarahkeunnana:

  • Lima amplifier digital Kelas D disetél pikeun desain khusus Sonos Beam 2
  • Tweeter sentral
  • Opat supir midrange elips
  • Tilu radiator pasip
  • Asép Sunandar Sunarya opat mikropon jarak jauh

Sadaya ieu dibarengan ku protokol PCM stereo, Dolby Digital, Dolby Digital +, Dolby Atmos, Dolby True HD, Multichannel PCM sareng Multichannel Dolby PCM. Sadaya ieu tiasa diidentipikasi ngalangkungan aplikasi Sonos, anu bakal nunjukkeun jinis sora anu Sonos Beam anu dékoding dina waktos éta.

Dina tingkat pamrosésan, otak generasi kadua Sonos Beam tumuh kakuatan 40% dibandingkeun sareng anu sateuacanna, kusabab ieu naék 1,4 GHz Quad-Core CPU kalayan desain A-53 sareng 1GB memori SDRAM tambah 4GB mémori NV.

Pikeun nyambungkeun kana sumber audio, anu biasana bakal televisi, bet deui nganggo téknologi HDMI ARC / eARC, ogé sambungan WiFi cocog sareng 2,4 GHz sareng 5 GHz band, ogé gaduh palabuhan 10/100 p EthernetPikeun nyambung langsung kana router. Salaku tambahan, sakumaha anu parantos di seueur seueurna produk Sonos, urang gaduh kasaluyuan sareng protokolna Apple AirPlay 2, janten integrasi sareng produk tina merk Cupertino paling penting, tanpa reureuh atanapi karugian kualitas.

Cocog pikeun TV, tapi ogé pikeun musik

Sapertos anu kajantenan sareng Beam sateuacanna, kami nyanghareupan produk buleud sareng panginten anu saé pikeun ngiringan tipi anjeun. Éta ngagaduhan panarima IR nyalira anu ngamungkinkeun anjeun, ngalangkungan aplikasi Sonos S2 dikombinasikeun sareng sistem HDMI ARC / eARC, pikeun ngendalikeun TV kalayan gampang sareng ngalakukeun tanpa kontrol anu langkung. Kalayan kendali tipi anjeun anjeun bakal tiasa ngatur volume palang langsung. Sadaya ieu ditambihan kamungkinan ngadalikeun palang ngalangkungan touch pad luhur atanapi aplikasi Sonos.

  • Anjeun tiasa ngonpigurasi Sonos Beam 2 kalayan sora sakulilingna ngalangkungan sababaraha Sonos One sareng Sonos Sub.
  • Kami parantos virtualisasi sora sakurilingna ngalangkungan lima panguat digitalna sareng kasaluyuan lengkep sareng standar sora pangsaéna dina hal ieu, Dolby Atmos, anu nampi salaku inovasi dibandingkeun sareng generasi sateuacanna.

Dina titik ieu Sonos parantos ngatasi masalah utami ku seueur batang sora ku nawiskeun dialog anu jelas pisan. Anjeun tiasa ngaktipkeun pungsi ningkatna sora pikeun langkung nguping dialogna bisi aya kaleuleuwihan tindakan atanapi anjeun ngupingkeun konténna dina jilid anu handap pisan. Dina hubungan ieu, Sonos Beam generasi kadua damelna ogé ogé generasi kahiji.

Anjeun tiasa ngabayangkeun yén ieu ngahukum musik, henteu aya anu jauh tina bebeneran. Sonos Beam 2 ieu mangrupikeun produk hibrid, sareng éta sanaos janten palang sora anu museur kana TV, éta tiasa dianggo kalayan gampang sareng nyaman salaku pamuter musik. JEUNGSorana stereo sareng jelas kusabab prosesor na ngaidentipikasi jinis eusi anu urang maénkeun.

  • Sora terstruktur sampurna lamun urang ngonpigurasi ngalangkungan TruePlay ngamungkinkeun urang pikeun ngaraosan sadayana rentang henteu paduli tempatna.
  • Pertengahan dioptimalkeun bahkan dina frekuensi anu panghandapna, kualitas sora nalika urang nyarioskeun musik henteu sami sareng palang sora anu sanés sabab anu disetél pikeun tipi.
  • Kami gaduh hiji réspon anu jelas dina frékuénsi luhur sareng frékuénsi anu handap na langkung ditingkatkeun, jujur ​​di kamar ukuran standar atanapi ruang tamu kuring mendakan subwoofer misah kagunaan.

Sonos gembleng, kalayan naon anu dibutuhkeun

Sakumaha biasa, Sonos parantos ngajauhan Bluetooth dina produk ieu anu sok dianggo dina konéksi WiFi, Ieu ngamungkinkeun asistén virtual utama pikeun nyambung, sanaos kami nganggo utamina sareng Alexa, ogé integrasi lengkep ngalangkungan HomeKit kalayan standar AirPlay 2.

Kami parantos, kumaha carana tiasa sanés, sambungan instan ka Spotify, Apple Music sareng daptar puluhan panyayogi eusi multimédia.

Nyetelna, sapertos alat Sonos anu sanés, saderhana nyambungkeunana, muka aplikasi Sonos, sayogi dina Android sareng ios terus pencét «salajengna». Pangalaman pangguna Sonos sok saé pisan dina hal ieu.

Pendapat editor

Sonos 2 anyar ieu nyertakeun sababaraha kakurangan tina vérsi sateuacana, anu henteu ngagaduhanana ti saprak lahir, tapi parantos ngembangkeun éta ku jalanna waktos sareng kamajuan téknologi. Ayeuna gabungkeun Dolby Atmos pikeun nyieun pangaruh 3D anu langkung ti cukup pikeun nikmati sagala jinis eusi, Éta nawiskeun desain anu saluyu sareng sagala rupa sareng harga anu, diperhatoskeun kagunaanna sareng kapercayaan anu dihasilkeun Sonos pikeun pangguna na, disaluyukeun pisan.

Dina Aktualidad Gadget urang sok nyarios yén Sonos Beam panginten mangrupikeun produk anu langkung buleud dina kasaimbangan kualitas / harga Sonos, sareng generasi kadua ieu, anu tetep dina 499 euro, éta moal tiasa kirang.

Pancaran 2
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
499
  • 100%

  • Pancaran 2
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • fungsionalitas
    Penerbit: 95%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 99%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain anu nyayogikeun soliditas sareng perasaan "Premium"
  • Rupa-rupa konektipitas sareng kasaluyuan
  • Kesederhanaan dina konfigurasi sareng pangalaman pangguna
  • Kualitas sora anu luar biasa kalayan standar Dolby Atmos

Kontra

  • Versi bodasna aya basa hideung
  • Kadang-kadang éta henteu muncul dina Spotify Connect tanpa alesan anu jelas
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.