Sonos Move, speaker Sonos énggal ka luar negeri

Sonos tetep damel pikeun nawiskeun perang anu hadé pikeun hal-hal anu calakan sareng kualitas sora anu saé, kami parantos resep nganalisis seueur alatna sareng waktos ieu kami moal sono kana peluncuran panganyarna na, Sonos Move. Urang nyarioskeun perkawis Sonos spéker luar anu nganggo batré bebas sareng ayeuna ogé nganggo Bluetooth, tetep pikeun analisa anu jero. Sakumaha biasa, kami badé nyaritakeun ngeunaan hal-hal penting tina alat anu anéh ieu anu parantos masihan corak penting dina kawijakan Sonos dugi ka ayeuna, sareng éta yén aranjeunna henteu ngagaduhan alat Bluetooth dina katalog na, langkung-langkung ku batréna.

Saperti dina kasempetan anu sanés, Kami ngiringan analisis ieu sareng pidéo dimana anjeun bakal tiasa ningali unboxing, eusi kotak sareng tangtosna kumaha Sonos Move ieu ngonpigurasi sareng ngalaksanakeun, kasempetan anu saé pikeun ningali éta sateuacan nuturkeun analisis anu jero ieu sareng data téknis langsung dina halaman wéb ieu.

Sonos Pindahkeun ciri téknis

Sateuacan ngawitan nganalisis desain, hayu urang tingali kana data téknis, urang mendakan panyatur anu ngagaduhan dua kelas D amplifier digital, tweeter, pertengahan woofer sareng opat mikropon anu urang tiasa berinteraksi. Éta ngagaduhan konéktipitas Bluetooth 4.2, WiFi 802.11 b / g / n, sareng AVRCP, SBC sareng dukungan AAC. Tangtosna, dina téknis, Pindah Sonos ieu kedahna teu kakurangan nanaon sareng sigana bakal.

Kami henteu ngagaduhan data téknis dina tingkat kakuatan dina desibel, sapertos biasana pikeun mérek, tapi anu kuring tiasa ngajamin anjeun nyaéta sora na kuat, sareng seueur. Éta mangrupikeun hal anu kawilang mirip sareng anu urang resep contona dina Sonos One dugi ka ayeuna, Janten prinsipna urang henteu mendakan alesan anu kuat pikeun ragu kakuatanana, tés anu munggaran anu urang laksanakeun parantos nyugemakeun. Pikeun ngeusi batre na (2.500 mah) kami bakal nganggo sambungan USB-C sareng basis muatan 100-240V.

Desain: Sesuai sareng anu parantos dilakukeun ku mérek

Kami mendakan produk anu ukuran 240 x 160 x 126 milimeter, anu ngagaduhan rarancang anu dikenal sareng anu gancang ngabangkitkeun urang kana Sonos Hiji. Pikeun ieu éta ngagaduhan beurat total 3 Kg kalebet batréna, Éta pastina sanés produk anu paling enteng di pasar nunjukkeun yén alesan na pikeun portabilitas, tapi urang kedah nyebatkeun yén beurat mangrupikeun ciri khas pikeun panyatur kualitas.

Di luhur urang gaduh Indikator Status Sonos Palasik LED, ogé kadali touch geser pikeun ngatur eusi multimedia. Kieu carana urang bakal tiasa berinteraksi sareng éta kalayan gampang, tapi anu paling kedah disorot ku desain na nyaéta kanyataanna Sonos parantos milih pikeun ngajantenkeun, upami anjeun ngagaduhan kontak sareng mérek anjeun bakal gancang mikawanoh matéri na. Di tukang, salian ti sambungan USB-C anu urang ngagaduhan lawang leutik pikeun ngangkutna, tombol hurung / pareum sareng tombol nirkabel.

Diwangun pikeun panungtungan: IP56 sareng batré anu tiasa dicabut

Salaku pengeras suara luar anu saé, éta kedah ngagaduhan ciri anu khusus pikeun mastikeun résistansi, sareng éta kusabab seueur kaayaan tiasa kajantenan di luar anu nempatkeun integritas alat dina résiko. Salaku aturan umum, Sonos ngadamel alat-alat na, sapertos Sonos One, kalayan ciri résistansi anu tangtu. Sonos Move ieu henteu janten kirang, sertifikasi IP56 anu nyegah partikel lebu sareng tangtosna ogé percikan, sanaos urang moal tiasa ngajamin yén éta tetep gembleng upami urang teuleum pisan.

Faktor anu aya hubunganana pikeun ketahanan nyaéta kanyataan yén Sonos parantos mutuskeun badé kaasup a 2.500 mah batré dicabut, Naon ieu hartosna? Nya, justru ketahananana henteu bakalan tunduk kana kaséhatan batréna, anu biasana mangrupikeun hal munggaran anu biasana gagal. Dina hal ieu Sonos mastikeun yén urang tiasa mésér batréna nyalira, naha urang hoyong gaduh batré cadangan pikeun manjangkeun otonomi na, atanapi upami anu leres-leres urang hoyongkeun nyaéta ngagentoskeunana sabab éta parantos kaleungitan kualitas sareng otonomi, sigana suksés pisan, salian ti ngarobah éta gampang pisan sareng ngeusi batre ogé, muatanana "base", anu saleresna mah cincin alit kalayan sambungan USB-C anu saderhana pisan sareng nempatkeunana di luhur urang bakal ngagaduhan otonomi anu diperyogikeun Éta ogé tiasa dianggo ku éta nyambung, tangtosna.

Sonos lami, ayeuna nganggo Bluetooth

Kami parantos, kumaha éta tiasa sanés AirPlay 2, konéktipitas sareng langkung ti 100 jasa musik streaming berkat aplikasi Sonos sareng kami ogé ngagaduhan opat mikropon, anu dimaksudkeun pikeun nawiskeun kami kasaluyuan mutlak sareng dua asistén maya utama dina pasaran, Alexa sareng Asisten Google, sanaos pikeun ieu kami bakal peryogi sambungan WiFi. Teu aya tanda, leres, tina kamampuan pikeun ngajawab telepon. Ngarujuk kana otonomi, penting dina jenis produk ieu, Sonos hoyong urang ngajamin playback dugi ka 10 jam, dina kaayaan standar nganggo Bluetooth urang gampang ngahontal jam 9, ieu bakal turun upami urang nganggo WiFi, jelas.

Sambungan WiFi ieu biasana henteu sayogi di luar ruangan, janten urang bakal gaduh sambungan Bluetooth 4.2 ku cara anu saderhana, pikeun ngirim musik sareng ngendalikeunana. Hal ieu ngajantenkeun serbaguna pisan sareng ngagambarkeun sateuacan sareng saatos di Sonos. Kami parantos mastikeun yén sambungan Bluetooth saderhana anu anjeun ngarepkeun ti Sonos, sareng dina alat ios kami bahkan tiasa ngariksa otonomi panyatur.

Pendapat editor

Kalayan Pindah Sonos kami mendakan pembicara Sonos anu paling serbaguna, aranjeunna henteu kantos ngadamel alat sapertos kieu sateuacanna sareng aranjeunna pasti henteu hoyong pisan-pisan aya anu leungit di dinya. Ieu ngagaduhan harga, 399 euro anu leres anu diitung ku Sonos Move, sareng éta mangrupikeun harga anu mahal. Sapertos dina sababaraha kasempetan kuring kantos nyarios yén harga anu ditawarkeun ku Sonos Beas atanapi Sonos One sigana murah, kuring kedah nyarios yén Sonos Move sigana mahal, kuring jelas yén éta nawiskeun kamungkinan janten Sonos sanés di bumi ditambahan tiasa nyandak kaluar ti bumi, tapi sesah kuring ngabayangkeun mayar 399 euro kanggo éta. Kanyataan yén anjeun biasa tina mérek atanapi anjeun biasa sora premium bakal dimaénkeun nalika nyandak kaputusan pikeun tiasa milih hiji atanapi pilihan séjén. Saatos tés, Sonos Move nawiskeun sora anu kuat sareng kualitas, desain sareng bahan pikeun cocog sareng mérek sareng konéktipitas tanpa wates, éta mangrupikeun produk buleud anu panginten henteu sayogi pikeun sadayana.

Sonos Move, speaker Sonos énggal ka luar negeri
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
399
  • 80%

  • Sonos Move, speaker Sonos énggal ka luar negeri
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Editor: 90%
  • Potencia
    Editor: 90%
  • Kualitas disada
    Editor: 90%
  • Otonomi
    Editor: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Editor: 80%
  • Conectividad
    Editor: 99%
  • Kualitas harga
    Editor: 80%

Naros

  • Desain komponén sareng kualitas
  • Otonomi hébat sareng résistansi anu hadé di luar ruangan
  • Konéktipitas mutlak, bahkan asistén virtual
  • Kualitas sareng sora anu kuat

Kontra

  • Harga sigana mah tinggi
  • "Cingcin beban" sigana minimalis teuing
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.