Sonos Pindah: Speaker audio luar angkasa batré munggaran di dunya

Sonos Mindahkeun

Sonos ngenalkeun seueur produk énggal bulan ieu. Merk ngamangpaatkeun ayana di IFA 2019 ayeuna ninggalkeun kami produk anu pikaresepeun. Aranjeunna parantos nampilkeun Gerakan Sonos, anu mangrupikeun panyatur anu pinter, kalayan sora anu kualitas, tapi éta ogé tiasa dianggo dimana-mana. Parobihan anu paling narik pikeun perusahaan, anu teras-terasan tumuh dina cara kieu di pasar.

Pembicara anu bakal disada sampurna sepanjang waktos, idéal pikeun dianggo di luar ruangan atanapi di perjalanan. Sonos Pindahkeun mangrupikeun fase énggal pikeun perusahaan, anu nyingkirkeun bagéan bumi ku cara kieu pikeun ningalkeun urang sareng panyatur idéal pikeun panggunaan luar ogé.

Perusahaan kaget ku produk ieu, anu pasti bakal pikaresepeun seueur. Sonos Move aya di dieu pikeun ngarobihkeun bidang spéker portabel ku sora anu cerdas sareng adaptasi, bass anu heran jero sareng profil sora anu lega. Éta dilengkepan pikeun ngadangukeun jero rohangan sareng ku sora anu kuat dina perjalanan, éta mangrupikeun panyatur pinter dua-dina-hiji. Kusabab urang Puterkeun audio ngalangkungan Bluetooth, anu pangpayunna merek dina pengertian ieu.

Sonos Mindahkeun

Salaku tambahan, pikeun mastikeun pangalaman audio anu pangsaéna ku éta, perusahaan mastikeun yén téknologi Ngepaskeun Trueplay parantos diintegrasikeun kana bubuka Trueplay otomatis. Hal ieu parantos dilakukeun ku panyatur sampurna nyocogkeun sora sareng lingkunganana. Janten gumantung kana waktosna, éta bakal disaluyukeun pikeun masihan kami pangalaman anu pangsaéna. Urang moal kedah ngalakukeun nanaon.

Sonos Move ngagaduhan desain lonjong sareng hideung. Perusahaan parantos nempatkeun spéker ieu ngalangkungan sagala rupa tés pikeun ngajantenkeun spéker luar anu idéal. Ieu mangrupikeun hal anu kagambar dina desain na, anu henteu nyimpang dina detil na. Tapi ogé pikeun résistansi na. Modél ieu tahan ka ragrag, guncangan, hujan, kalembaban, lebu, kokotor, sinar UVA sareng suhu anu ekstrim, salian kalebet gelar panyalindungan IP56.

Batré mangrupikeun kakuatan anu sanés pikeun modél ieu, dirancang pikeun dina perjalanan sadidinten. Sakumaha perusahaan nyarioskeun ka kami, batréna Sonos Move ieu Éta bakal masihan kami dugi ka 10 jam playback otomatis kontinyu kalayan muatan tunggal. Salaku tambahan, upami urang nganggo di bumi, urang bakal tiasa teras nempatkeun sareng miceun panyatur tina basa pengisian jero rohangan anu kalebet. Janten tiasa dimungkinkeun pikeun nyambungkeunana, mastikeun yén éta sok siap dianggo. Modeu bobo, sacara otomatis diaktipkeun sawaktos henteu dianggo atanapi nalika anjeun némpél tombol kakuatan, ngémutan batre dugi ka lima dinten.

Sonos Mindahkeun

Detil anu langkung dipikaresep pikeun modél ieu nyaéta anu pertama kalina perusahaan ngantunkeun kami sareng dua asistén sora. Kayaning produk Sonos anu cocog sareng sora, hadir sareng Asisten Google sareng Amazon Alexa diwangun. Ku alatan éta, nalika anjeun nyambungkeun kana WiFi, anjeun bakal tiasa ngalakukeun sagala jinis fungsi, sapertos maénkeun musik, mariksa berita, ngendalikeun alat-alat bumi anu pinter, naroskeun seueur patarosan deui tanpa nganggo panangan anjeun. Salaku bagian tina platform Sonos, anu ngutamakeun pilihan, éta ngahubungkeun sareng langkung ti 100 jasa streaming (musik, buku audio, podcast sareng seueur deui) sareng ngendalikeunana ku aplikasi Sonos, AirPlay 2 atanapi langsung tina aplikasi jasa musik.

Harga sareng peluncuran

Sonos Mindahkeun

Upami anjeun hoyong kéngingkeun Sonos Move ieu, anjeun moal kedah ngantosan lami teuing. Reservasi pikeun éta dibuka ayeuna, janten anjeun parantos tiasa ngalakukeun sareng spéker merek ieu ku cara saderhana. Éta tiasa dilakukeun dina halaman wéb perusahaan, sabab aranjeunna parantos mastikeun.

Peluncuran global na bakal kajantenan bulan ieu. Tanggal 24 Séptémber kami bakal tiasa ngagaleuh éta sadunya. Diluncurkeun ku harga 399 euro ka toko. Kumaha saur anjeun ngeunaan spéker ieu tina mérek?


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.