Sonos nampilkeun Sub Mini énggal na, langkung alit sareng langkung fungsional

Sonos terus ngaluarkeun produk anu langkung kompak sareng terjangkau anu ngabantosan pangguna nyiptakeun lingkungan sora anu langkung lengkep.

Sub Mini nyaéta subwoofer melengkung anu nganteurkeun bass jero berkat desain silinderna anu langkung kompak, Ngagampangkeun pangalaman streaming di kamar anu langkung alit.

Gaduh pangalaman sora home theater anu saé henteu pernah langkung penting. Janten nalika ngenalkeun dua soundbars énggal (Ray sareng Beam), Sonos ngalegaan garis produkna langkung jauh.

Dimimitian 6 Oktober, Sonos Sub Mini bakal sayogi di sakuliah dunya dina matte hideung sareng bodas pikeun € 499.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->