Sonos parantos ngaluarkeun kit ngagentos batré pikeun Sonos Move

Sababaraha dinten ka pengker merek sora Sonos anu populér parantos nampilkeun hal anu ngajantenkeun sadaya palanggan na bagja pisan, sabagian Kit batré ngagantian pikeun speaker Sonos Mov anu luar biasa. Mangrupikeun kit anu cukup saderhana pikeun dipasang sareng éta bakal langsung méréskeun kamungkinan masalah batré anu urang bawa. Ieu henteu biasana biasana dina hal speaker nirkabel, tapi dina kasus Sonos hargana henteu biasa ogé. Janten anu nanem modal artos na bakal ngahargaan mampuh manjangan umur alatna.

Pakakas ieu kalebet sagala anu anjeun peryogikeun pikeun ngagentos batréna tanpa kedah peryogi alat tambahan anu sanés, janten saha waé anu tiasa ngalakukeunana tanpa masalah. Dina bungkusan éta kami mendakan hal anu mirip pisan sareng pick gitar anu kami tiasa angkat tutup pelindungna, sajenis T anu bakal ngabantosan urang pikeun nyabut sekrup, 2 sekrup cadang sareng sacara logis batréna kalayan kapasitas anu sami sareng anu aslina.

Batré pikeun manjangkeun umur gerak Sonos kami

Sonos parantos ngaluarkeun kit gaganti ieu pikeun € 79 sareng sayogi dina warna anu sami sareng Sonos Move nirkabel spéker. Dina halaman wéb anjeun resmi kami bakal ningali sadayana katalog anjeun anu batré ngagentos bungkus parantos parantos napel. Peryogi dicatet yén pengiriman alat ngagantian ieu leres-leres gratis ti toko resmi na. Pentingna warta ieu ageung pisan, kumargi parantos seueur pangguna anu ngaku batréna ningali dégradasi anu dialami internal, hal anu kajantenan di sadaya alat, utamina dina telepon pinter.

Batréna ngagaduhan spésipikasi anu sami sareng anu aslina, kalayan otonomi 11 jam anu bakal gumantung pisan kana volume, suhu atanapi jarakna ka alat anu ngaluarkeun, tanpa ragu aya berita anu hébat. Upami anjeun hoyong ningali analisis anu jero ngeunaan Sonos Move, pencét dina tautan ieu, dimana kami diuji sacara tuntas.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.