Sonos Ray saé, éta saé sareng hargana moal janten alesan [Review]

Sonos Éta mangrupikeun teguh anu urang terang sacara jero, merek anu sanaos kualitas anu teu tiasa dipungkirkeun produkna sok ngagaduhan halangan pikeun masarakat umum: hargana. Ieu moal deui jadi musabab jeung datangna Sonos Ray, bar sora panungtungan nu urang geus diuji sarta yén tanpa nyerah nanaon, tétéla éta cheapest.

Kami ningali jero Sonos Ray anyar, soundbar anu disetél pikeun nempatkeun dasar pikeun pasar, sareng sora anu saé dina harga anu pangsaéna. Panggihan sareng kami, kami bakal nyarioskeun ka anjeun sadayana anu anjeun kedah terang ngeunaan éta, konfigurasina sareng, utamina, analisa na.

Bahan jeung desain: imah brand

Sonos Ray ieu parantos ngajauhan tina desain Sonos Beam, anu dugi ka ayeuna mangrupikeun soundbar Sonos paling murah anu aya di pasar. Éta langkung pondok tapi langkung lega, kalayan jero ka tukang anu malah narik panon, tapi nu ngajak ditempatkeun dina liang lomari televisi. Sanajan kitu, eta ngajaga grille dotted on hareup, kadali touch on luhur sarta tangtu sambungan dina tonggong.

Sakumaha biasa, urang tiasa ngagaleuh éta ngan ukur dua warna, matte hideung sareng matte bodas. Ukuranna 559 x 955 x 71 milimeter, beurat total 1,95 kilogram, considerably kirang ti Sonos Beam, hal anu kejutan di unboxing nu.

Tata perenah spiker sagemblengna ka pungkur, ku kituna urang moal boga masalah dina panempatan atawa susunan maranéhanana, utamana lamun urang nempatkeun eta ngan handap televisi. Dina waktos anu sasarengan, boga dua jangkar pikeun kurung témbok has geus ilahar di Sonos, di tukang.

Detil ieu panasaran, tapi gaduh ukuran anu sampurna pikeun nempatkeun kana liang dina jati ruang tamu klasik IKEA… aya kasempetan? Sakali deui Sonos parantos ngadamel produk anu katingalina minimalis sareng karasa premium.

Sora, anu paling penting

Kualitas sora, sapertos anu lumangsung dina manufaktur, ngagaduhan standar kualitas luhur dina perusahaan, ku kituna eusi katalog na. Nanging, Sonos resep ngajaga rusiah téknis alat-alatna, henteu paduli sabaraha urang nyobian asup kana éta. Janten kumaha waé, tata letak bar Sonos Ray aya di jerona:

  • Opat amplifier digital Kelas-D disaluyukeun jeung struktur akustik bar.
  • Dua spiker midrange efisiensi tinggi pikeun cocog bass sarta frékuénsi vokal.
  • dua tweeter Disetél pikeun nganteurkeun réspon frékuénsi luhur anu bersih.

Hanjakal kuring teu bisa mere Anjeun rentang frékuénsi atawa kakuatan dina watt, éta hiji hal anu ogé kaget kuring, tapi mangrupa bagian ti magic of Sonos, anjeun bisa mikir yén maranéhna nyumputkeun hal, tapi mun anjeun ngamimitian eta, anjeun moal manggihan naon eta. nyaeta . Format audio anu dirojong nyaéta:

  • PCM stéréo
  • Dolby Digital
  • DTS Digital Sakuliling

Pikeun nawiskeun sora anu paling hipu, éta ngagunakeun téknologi Sistim refleks Bass disaluyukeun jeung akustik alat husus ieu, sajaba sistem TruePlay yén ngaliwatan alat iPhone bakal nganalisis lingkungan jeung ampir alihan sora ka tempat dimana eta kudu anjog.

Hasilna nyaéta sora anu saimbang, serbaguna, sareng ngabédakeun musik sareng pilem, ngeusian kamar leutik atawa sedeng ogé.

Naha éta langkung mirah?

Hayu urang motong kana ngudag, ieu Sonos Ray hargana 299 euro, nyaéta 200 euro langkung handap tina soundbar pangmurahna firma salajengna, Sonos Beam, sarta persis 700 euro kirang ti andalannya merek, Sonos Arc, jadi ... naha hargana kirang?

Saderhana, Sonos parantos ngahapus port HDMI-ARC, hartosna konektipitas langsung dugi ka kabel audio optik, kituna, pikeun baranahan eusi televisi urang kudu nyaluyukeun kaluaran kabel optik jeung ngatur volume ngaliwatan adjustment tina televisi sorangan.

Hal ieu ngamungkinkeun standar kualitas pisan luhur, outputs audio optik nepi ka (atawa hadé) ti HDMI, tapi ngawatesan anjeun dina watesan interaksi jeung TV.

Jelas ogé urang leungit kasaluyuan sora virtualized on jalan Dolby Atmos, ku kituna urang ditinggalkeun ku stereo PCM tradisional. Tungtungna, kami ogé henteu gaduh mikropon sahingga éta moal cocog sareng asisten virtual, diantarana anyar "Hei Sonos" diumumkeun ku merek.

Tapi anjeunna tetep Raja ... hayu Sonos nyebutkeun

Jelas, alat Sonos mangrupikeun alat Sonos. Pikeun ieu, éta ngagaduhan aplikasi anu bakal ngamungkinkeun anjeun nyaluyukeun pamutahiran dialog, penting pisan supados sora-sora didangu di luhur sora sareng musik pilem.

Urang tiasa maén ngaliwatan Spotify Connect ti Sonos atanapi Spotify langsung musik favorit urang, ogé cocog sareng Apple Musik, Deezer sareng panyadia anu sanés, tanpa kaleungitan kanyataan yén éta mangrupikeun alat anu gaduh konektipitas WiFi anu cocog kalawan AirPlay 2 ti Apple, jadi euweuh wates pikeun streaming sarta playback musik live.

Konéktipitas bakal dumasar kana WiFi 802.11n, atawa lamun perlu ngaliwatan kabel jaringan 10/100 Ethernet nu kaasup kana alat. Pikeun ngabantosan urang unggal dinten, éta gaduh panarima IR anu bakal ngabantosan urang gancang ngatur televisi sareng volume.

Pikeun nyaluyukeunana, sagampil ngundeur aplikasi Sonos, bebas pikeun Android sarta pikeun ios / iPadOS nu eta bakal ngalakukeun pilarian gancang sarta manggihan Sonos Ray anjeun instan, sésana mangrupa masalah pencét "salajengna" na ngantosan. Upami anjeun masih ragu, pidéo anu ngiringan panemuan ieu kalebet tutorial leutik ngeunaan nyetél Sonos Ray.

Pendapat editor

Kuring resep yén aranjeunna ngagampangkeun kuring, sareng éta upami dina kisaran sedeng / luhur kami sok nyarankeun Sonos Beam, dina kisaran harga Kami Ray, éta, ti 200 euro, Abdi teu tiasa nyarankeun bar sora sejen lian ti ieu.

Upami henteuna Dolby Atmos, asisten sora virtual sareng HDMI eARC mangrupikeun halangan pikeun anjeun (seueur alat henteu kakurangan hiji atanapi dua asesoris ieu), Tanpa ragu, Sonos Ray mangrupikeun anu pangsaéna dina pasar pikeun nilai artos.

alat keur diobral keur 299 euro duanana dina ramatloka resmi Sonos sarta dina Amazon, sakumaha dina titik biasa diobral (El Corte Inglés na FNAC).

sonos ray
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
299
  • 80%

  • sonos ray
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 95%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 95%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • kualitas sora/li>
  • Desain premium sareng bahan
  • Setelan gampang
  • Konektipitas nirkabel sareng sadayana

Kontra

  • Kurangna asisten virtual
  • euweuh HDMI

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.