Sora Zenith, spiker nirkabel anyar ti SPC pikeun usum panas ieu [Tinjauan]

SPC terus ngajaga komitmen teguh na pikeun nawarkeun produk kalawan rasio kualitas-harga nutup pikeun sakabéh jenis pamaké. Kami parantos nganalisa di dieu, dina Actualidad Gadget, seueur alat ieu, sareng waktos ieu waktosna pikeun ningali produk audio, spiker nirkabel anu idéal pikeun nyéépkeun usum panas ieu.

Kami ningali langkung jero kana Sound Zenith énggal SPC, spiker nirkabel anu kuat sareng kuat. Panggihan sareng kami produk SPC anyar ieu, naon kaunggulan, kalemahan sareng tangtosna pendapat analis kami. Anjeun moal hoyong sono.

Desain anu dipikanyaho tapi tiasa dianggo

The SPC Sora zenith anyar dijieunna tina karét, nilon tékstil jeung plastik hideung nu masihan lalawanan tambahan sarta firmness, hal nu tumut kana akun dina jenis ieu alat. Sanajan éta héran sabab beuratna teu saluhur urang dipaké pikeun jenis ieu alat, kumaha oge, nyokot kana akun harga produk, éta jéntré anu bisa diperkirakeun.

urang boga sababaraha 76 * 80 * 180 diménsi mm pikeun beurat total approx. 450 gram, eusi na kompak, gampang diangkut jeung nu daun urang ku rarasaan alus di glance kahiji dina watesan kualitas ditanggap.

Di tungtung urang gaduh panyalindungan spiker dimana bass sigana bakal dipendakan. Di hareup aya tombol ukuran anu lumayan pikeun nyaluyukeun polumeu, ngareureuhkeun lagu, ngamimitian papasangan Bluetooth sarta tangtu ngahurungkeun alat jeung mareuman.

  • Éta gaduh gagang pikeun ngagampangkeun transportasi.
  • lalawanan cai IPX7.

Samentara éta, Éta ngagaduhan séri LED anu ngabantosan urang berinteraksi sareng spiker, indikator 4 titik otonomi, sareng periode ngeunaan sambungan Bluetooth. Pikeun tukang aya sambungan fisik.

Sambungan sareng setelan

Sambungan Bluetooth 5.1 bakal ngidinan urang ngarasakeun sora ngaliwatan sagala jenis alat pangiriman cocog jeung téhnologi ieu, kayaning smartphone Anjeun atawa PC. Pikeun bagian na, di wewengkon pungkur tur ditangtayungan ogé kami boga:

  • Port pikeun kartu microSD nu bakal ngidinan urang ngadengekeun musik
  • Port USB-C pikeun ngecas
  • 3,5mm port jack pikeun nyambungkeun alat via analog

Pikeun sambungan Bluetooth ngan pencét logo Bluetooth dina tonggong, sakali flashes gancang eta bakal muncul dina bagian setelan smartphone urang jeung sambungan bakal instan.

Ciri téknis

SPC urang Sora Zenith boga batré anu Éta bakal nawiskeun urang dugi ka 12 jam playback total, leuwih otonomi lamun urang ngobrol ngeunaan mode stand-by, sarta yén spéker bakal otomatis pareum pikeun ngajaga otonomi na bisi detecting henteuna transmisi audio nanaon.

Batré totalna 3.600 mAh, sarta kami bisa make eta bulak balik salaku PowerBank a, sanajan nyokot kana akun kapasitas na teu hal anu urang tiasa nyarankeun boh. Sajaba ti éta, ngecas batré geus nyandak urang saeutik leuwih dua jam pikeun ngeusi pinuh, ku kituna bisa jadi hiji runtah metot waktu.

Urang ogé boga dua spiker, 12W unggal, sarta ku kituna urang ngarasakeun sora stereo jumlahna 24W. Dina volume maksimum urang manggihan rasio kakuatan-kajelasan alus, najan saeutik leuwih bass leungit, aranjeunna cukup ngagunakeun eta ker rutin, utamana tempo lalawanan na.

Mibanda sistem hands-free TrueWireless, nyaeta, urang bisa nyambung nepi ka dua alat boh sakaligus atawa pikeun nginget aranjeunna dina sambungan hareup.

Pendapat editor

SPC Sora Zenith gaduh harga ngan 49,90 euro dina titik jual na habitual atanapi dina halaman wéb resmi SPC. Hal ieu ngajadikeun hiji pilihan alus tempo nilai na duit, bearing dina pikiran, enya, éta sanajan mangrupa produk kuat, kualitas audio sugan moal pangluhurna di pasar tapi ... Saha nu mere leuwih pikeun kirang?

Sora Zenith
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
49,90
  • 80%

  • Sora Zenith
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Kualitas
    Penerbit: 75%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Poténsial
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • lawanan
    Penerbit: 85%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • desain kaku
  • Sora anu kuat
  • Otonomi anu saé

Kontra

  • Ngecas waktos
  • Lemah
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.