Tinjauan bar sora Xiaomi Mi TV Soundbar

Soundbar TV kuring

Waktos ieu kami mawa anjeun tinjauan ngeunaan produk anu muncul akhir-akhir ieu diantara tina mésér gadget pikeun bumi. Urang tiasa ngaitkeun kana televisi atanapi musik, tapi anu pang luhurna kalayan sora. Kami parantos tiasa ngabuktoskeun palang sora ti Xiaomi, éta Soundbar TV kuring, sareng urang nyarioskeun naon anu kami pikirkeun.

Dina tingkat produk, asalna ti Xiaomi, urang gaduh dijamin kualitas minimum sareng desain anu langsung katenjo. The bahan dipaké pikeun konstruksi na, kombinasi sareng rupana Aranjeunna nawiskeun aya dina tingkatan seueur produk sanés perusahaan.

Soundbar pangsaéna di pasar?

Éta moal adil pikeun ngamimitian ku nyatakeun ieu, utamina tanpa kedah nyobian pilihan anu teu kaétung anu ditawarkeun ku pasar ayeuna. Tapi urang tiasa ngawartosan anjeun ngeunaan pangalaman pangguna anu nyugemakeun pisan sacara praktis sadaya daérah anu palang sora tiasa ngadamel bédana.

El pelengkap idéal pikeun televisi tina ruang tamu. Pikeun palaku pilem atanapi seriofil, sora anu ngiringan gambar na penting pisan. Sareng éta kalayan sora anu langkung mirip sareng anu tiasa urang gaduh di bioskop, pangalaman nonton pilem atanapi séri tiasa ningkat pisan.

Ogé, bilah sora Xiaomi nyaéta hatur nuhun serbaguna pikeun kamungkinan sambungan anu béda éta nawiskeun. Kami tiasa ngagunakeunana pikeun kapasitas pinuh dina waktos nonton bab tina séri karesep urang. Tapi urang ogé tiasa ngaraosan dina waktos rélaxasi ku maénkeun musik tina smartphone kami.

Mésér ayeuna Soundbar TV kuring kalayan pengiriman barang gratis

Desain sareng penampilan fisik Mi TV Soundbar

 

Soundbar TV kuring dina TV

El rarancang tina palang sora, sanaos sigana henteu siga kitu, tiasa penting pisan. Ngitung yén éta ampir sok dianggo salaku pelengkap tivi utama di bumi, aspek anu ditingalikeun henteu pati penting. Naon deui, desain soundbar éta tiasa janten definitif pikeun mutuskeun hiji atanapi modél anu sanés.

Dina hal ieu, asalna tina produk Xiaomi, desain salaku aturan umum condong dugi ka tara. Khususna, dina soundbar urang mendakan sampul payuneun spéker anu didamel tina tékstil kualitas luhur dina kulawu. Bahan anu siga tahan, pikaresepeun pikeun keuna, sareng di luhur sagala rupa anu warna nétral, éta tiasa pas sareng ampir sagala jinis hiasan atanapi gaya.

Awak bar sora, sareng numutkeun payun, nyaéta didamel dina warna plastik bodas. Kombinasi anu sampurna anu, sakumaha urang carioskeun, moal bentrok dina sagala rohangan. Kalayan garis modéren sareng juru buleud, nawiskeun a gambar ayeuna sahingga janten pusatna atanapi leres-leres henteu diperhatoskeun. Upami anjeun milari produk anu berkualitas pikeun bumi anjeun, tanpa diragukeun éta Mi TV Soundbar éta, sareng anjeun ayeuna tiasa ngagaleuh ku harga anu pangsaéna.

Soundbar anu cocog sareng sadayana

Di luhur urang mendakan kadali kana sababaraha tombol dijajarkeun di tengah. Di sisi kami mendakan tombol-tombol éta jilid. Urang tiasa ngendalikeunana sacara manual, ngaliwatan alat sélulér kami atanapi ku kontrol tv sorangan anu urang sambungkeun. Pikeun gancang ningkatkeun atanapi nurunkeun polumeu dina alat, kantun pencét sareng tahan hiji atanapi kadali anu sanés.

Salaku tambahan pikeun polumeu, urang mendakan pilihan sambungan béda kalayan anu diitung. Diantara aranjeunna menonjol anu Bluetooth pikeun hapé urang. Kami ogé mendakan koneksi palabuhan optik, ti Port spdif, dua palabuhan RCA sareng kaluarna Jack 3.5mm. Henteu diragukeun sababaraha pilihan anu aya anu ngagedékeun kamungkinan ngararasakeun bar sora Xiaomi aslina ieu.

dina tukang nyaéta palabuhan sambungan. Aya sadayana anu parantos kami mairan salian ti input sahingga urang tiasa nyambungkeun kana arus kumargi sora bar ieu henteu gaduh batréna nyalira. Kami ogé mendakan saklar manual sahingga urang tiasa mareumanana nalika urang bakal lami bari henteu nganggo.

dina handap kami mendakan sababaraha kancing karét ayana di tungtung sareng di tengah. Gusi ieu, sajaba ti porsi supados palang henteu leueur Entong gerak, oge aranjeunna minuhan fungsi anu penting pisan sahingga sorana beresih. Karét karét nyingkahan geter ngaganggu dihasilkeun ku sora bass sareng bising anu tiasa disababkeun ku kabinet panyaturna nyalira.

Kami ogé ngagaduhan kamungkinan ngagantungkeun Xiaomi Mi TV Soundbar dina témbok hatur nuhun kana sababaraha liang tukang. Dina kotak kami ogé mendakan asesoris pikeun ngaco kana témbok. Urang kedah ngadamel sababaraha liang dina tempat anu badé dipendakan. Sareng tetep diémutan yén urang kedah caket stop kontak pikeun masihan ayeuna. Naha ieu soundbar anu anjeun milari? Ayeuna anjeun tiasa mésér Xiaomi Mi TV Soundbar anjeun didieu harga pangalusna.

Fitur Mi TV Soundbar

Salian kumaha éndahna, urang kedah nyarios yén kualitas sora yén aranjeunna sanggup nawiskeun ogé saé saé pisan. Éta ngagaduhan dimensi manjang pikeun nyocogkeun TV modéren anu ageung. Ukuran na 830 x 72 x 86 mm.

Kami mendakan hiji 28W kakuatan total sareng gaduh 8 panyatur nyebarkeun sisi-ka-sisi pikeun nganteurkeun sora anu jelas, tapi jero pisan. Sesuatu anu bakal ngajantenkeun pilem sareng séri anjeun langkung saé sareng ruang tamu anjeun bakal kéngingkeun seueur poin salaku ruang putereun.

Méja Spesifikasi Téknis

Marca Xiaomi
model Soundbar TV kuring
Conectividad Bluetooth
Palabuhan Optik - SPDIF - RCA - 3.5 Jack
Panyatur 8
Potencia 28 W
ukuran X x 830 72 86 mm
beurat 1.920 gram
harga 76.49 €
Link pameseran Soundbar TV kuring

Pro sareng Kontra tina Soundbar Mi TV

Naros

Tanpa ragu, desain na mangrupikeun sorotan na.

Kualitas sora na saé saé pisan, pelengkap anu sampurna upami anjeun henteu gaduh TV "modéren".

Kakuatan 28 W langkung ti cukup pikeun ngajantenkeun ruang tamu ngahiung sapertos bioskop.

Naros

  • rarancang
  • Kualitas disada
  • Potencia

Kontra

Teu ngagaduhan sambungan HDMI

Kalayan sambungan "aux" kana tipi urang kedah naékkeun sareng turunkeun volume dina alat éta nyalira.

Éta henteu gaduh batré internal pikeun panggunaan tanpa kabel.

Kontra

  • Henteu HDMI
  • Sauyunan sareng sababaraha kadali
  • Teu aya aki-aki

Pendapat editor

Xiaomi Mi TV Sora Bar
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
76,49
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 40%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.