Soundcore Liberty 3 Pro mangrupikeun alternatif énggal sareng ANC sareng definisi tinggi

Soundcore nyaéta firma audio anu parantos mapan dina séktor anu rakus ieu ku cara ngahasilkeun produk anu nganggo standar kualitas luhur, sapertos anu sanés anu urang analisa di dieu dina Gadget News gaya Cambridge Audio atanapi Jabra. Janten urang angkat ka bisnis ayeuna sareng Soundcore.

Kami ningali langkung jero ngeunaan Liberty 3 Pro anyar ti Soundcore, headphone TWS kalayan audio ANC sareng Hi-Res anu bakal pikaresepeun pikeun pangguna. Panggihan sareng kami kumaha Soundcore Liberty 3 Pro nangtung sareng upami aranjeunna leres-leres ngalaksanakeun sagala janji éta.

Bahan sareng desain

Liberty 3 Pro ieu gaduh desain anu ngabédakeun sareng éta mangrupikeun hal anu diapresiasi dina pasar headphone TWS dimana sababaraha sigana salinan langsung anu sanés. Dina hal ieu, Soundcore niatna komitmen kana desain diferensiasi sanajan dina kasus na, ieu Sigana mah a "pillbox" nu muka ku ngageser ka luhur tur Sigana geulis alus. Sedengkeun pikeun kelir, urang bisa milih bodas, greenish kulawu, lilac jeung hideung. Aranjeunna mibanda runtuyan rubbers sabudeureun éta adaptasi kana ceuli urang, ngarah teu layu atawa gugur jeung insulate neuleu. Sadaya ieu tanpa hilap yén urang leres-leres nyanghareupan headphone in-ceuli, nyaéta, aranjeunna diselapkeun kana ceuli.

Ku cara kieu, kalayan desainna, aranjeunna ngamungkinkeun sirkulasi hawa ngalangkungan sistem anu ngirangan tekanan di jero ceuli sareng ngajantenkeun panggunaan sapopoé langkung nyaman. Kami ngagaduhan tilu titik cengkraman ergonomis dasar, "sirip" di luhur, nu karét dina handap jeung cekelan anu lumangsung kalawan Pad silicone. A design disruptive sarta aranjeunna rada nyaman.

ciri teknis na "Sora Emas"

Ayeuna urang balik ka murni teknis. Éta diproduksi ku kaméra hareup sareng struktur anu ngamungkinkeun pikeun ngirangan ukuran sareng ningkatkeun frékuénsi sora. Ogé kaasup supir Armored sarta tungtungna supir dinamis 10,6 milimeter. Ku kituna ngagunakeun ACAA 2.0 téhnologi sora coaxial kalawan pembatalan noise aktif ngaliwatan sistem kustomisasi kaasup microphones internal.

Codec audio anu dirojong nyaéta LDAC, AAC sareng SBC, Sacara prinsip, urang bakal gaduh sora résolusi anu luhur sanaos henteu saluyu sareng standar aptX Qualcomm. Ogé kudu dicatet yén maranéhna bebas headphone nirkabel leres, urang bakal tiasa make eta nyalira tanpa masalah nanaon.

Urang boga cara ieu sora pribadi ngaliwatan sistem HearID jeung sora sabudeureun dina tilu diménsi. Sakumaha urang terang yén anjeun masih hoyong latihan sareng aranjeunna, anjeun moal tiasa sono résistansi cai anu disertipikasi IPX4 anu bakal ngabéréskeun kalolobaan kagunaan anu urang ngarepkeun. Kami henteu gaduh inpormasi lengkep ngeunaan hardware interior dina hal konektipitas, kami terang yén éta Bluetooth 5 sareng yén codec LDAC anu kasebat ngamungkinkeun urang ngaksés sora Hi-Res, nyaéta, kalayan data tilu kali langkung seueur tibatan format Bluetooth standar. . Anker Soundcore ...

Pembatalan bising khusus sareng aplikasi

Genep mikropon terintegrasi sareng Artificial Intelligence ngajantenkeun pembatalan bising Liberty 3 Pro ieu saé pisan sareng anu urang tiasa ngahargaan dina tés urang. Sanaos sadayana ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun tilu alternatif anu béda gumantung kana rasa sareng kabutuhan urang. Naon aranjeunna geus disebut HearID ANC ngaidentipikasi tingkat akustik tina exterior sareng interior ceuli, ku kituna urang tiasa nyaluyukeun tilu tingkat pembatalan bising ti panghandapna ka pangluhurna gumantung kana jinis bising anu urang karasa. Sadaya ieu tanpa hilap mitos "mode transparansi" anu kami henteu tiasa nguji saprak éta henteu kalebet dugi ka pembaruan salajengna, sistem ieu disebut Enchance Vocal Mode.

Pikeun sakabéh ieu kami boga aplikasi tina Soundcore (Android / iPhone) kalayan seueur fungsi sareng antarbeungeut pangguna anu saé. Dina aplikasi ieu urang tiasa nyaluyukeun réaksi kana némpél anu urang lakukeun dina headphone pikeun berinteraksi sareng kadali sentuhanna, ogé ngarobih sababaraha setélan sambungan sareng karesep sareng sesa alat. Kumaha éta bisa disebutkeun, urang boga sistem equalization kalawan nu urang bisa maénkeun pikeun ngeureunkeun nepi opting pikeun versi favorit urang.

Otonomi sareng detil produk "premium".

Anker's Soundcore henteu masihan kami inpormasi khusus ngeunaan kapasitas batré mAh headphone ieu. Sumuhun aranjeunna janji urang 8 jam pamakean dina hiji muatan, anu parantos dikirangan ku 10 dugi ka 15 persén dina tés kami kalayan pembatalan bising dihurungkeun. Urang boga total horas 32 lamun urang kaasup biaya kasus, nu dina cara nu sarua, urang geus sabudeureun 31 jam dina total.

Kasus ieu ngamungkinkeun urang ngecas headphone supados dina ngan 15 menit aranjeunna nawiskeun kami sejen tilu jam playback. Sajaba ti éta, ngecas wadahna dilakukeun nganggo kabel USB-C, tapi kumaha bisa disebutkeun urang boga ngecas nirkabel kalayan standar Qi di bagian handap na, kitu ogé tilu LEDs on hareup nu ngabejaan urang ngeunaan status otonomi. Sadaya data ieu rada ningkatkeun anu ditawarkeun ku Liberty Air 3 Pro sareng Liberty 2 Pro. Dina tingkat otonomi, Liberty 3 Pro ieu aya dina tingkat anu pangsaéna, sanaos ukuranana parantos masihan iman anu saé yén aranjeunna bakal ngagaduhan anu luar biasa. dina bagian ieu.

Pendapat editor

Kami kaget pisan ku Liberty 3 Pro ieu kualitas audio anu saé sareng detil dimana urang tiasa mendakan sagala jinis harmoni sareng frékuénsi. Pembatalan bising luar biasa, sacara pasif sareng aktip, sareng mikropon anu saé parantos masihan réspon anu saé pikeun kabutuhan nelepon atanapi ngayakeun konperénsi pidéo. Sambungan Bluetooth stabil dina sagala hal. Éta ngahalangan, leres, paningkatan bass anu kaleuleuwihan sareng yén kontrol touch henteu ngaréspon ogé sering sapertos anu urang pikahoyong. Hargana sakitar 159,99 euro dina Amazon jeung ramatloka resmi ti Anker.

Liberty 3 Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
159,99
  • 80%

  • Liberty 3 Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 2 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 80%
  • fitur
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Kualitas sora anu saé
  • Hiji ANC alus
  • Aplikasi lengkep sareng otonomi

Kontra

  • Bass anu ditingkatkeun pisan
  • Kontrol touch kadang gagal

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.