Soundcore Space A40, pembatalan bising sareng kasatiaan anu luhur [Tinjauan]

Soundcore Spasi A40 - Katutup

Soundcore terus ngusahakeun nawiskeun alternatif sora kualitas luhur sareng pungsionalitas anu saé, kumaha upami henteu. Bagian audio hi-fi Anker nembe ngumumkeun datangna modél Spasi A40 kualitas ultra-luhur ieu, ogé Spasi Q45 anyar.

Anjeun gaduh janjian sareng kami, kami nganalisis headphone Soundcore Spasi A40, kalayan sora kasatiaan luhur, otonomi hébat sareng pembatalan bising. Panggihan sareng urang sadaya fungsina, upami aranjeunna leres-leres patut sareng naon anu sanggup dilakukeun ku Space A40s ieu.

Bahan jeung desain: Dijieun dina Soundcore

Anjeun tiasa langkung resep atanapi anjeun kirang resep, tapi gampang pikeun ngaidentipikasi sistem audio Soundcore, Bagian sora Anker, sabab gaduh desain sareng kapribadian sorangan.

Kotakna cukup kompak, ogé headphone "tombol" na anu terus nangtung tina buntut anu seueur headphone TWS sanés anu umum di pasar. Kalayan finish matte dina kotak, hal anu kuring resep sabab méré résistansi gede, eta boga runtuyan indikator otonomi LEDs on hareup jeung port USB-C dina tonggong pikeun ngecas, gigireun nu tombol konektipitas.

Soundcore Spasi A40 - Buka

Kami nguji unit hideung, najan anjeun ogé tiasa ngagaleuh dina warna bodas sareng warna biru anu saé. Headphonena saderhana, sareng kualitas kotak anu ditanggap cukup luhur, utamana tempo lightness eta.

Ciri téknis

Pikeun nawiskeun kami sora-resolusi luhur, kami ogé gaduh supir Armored sareng tungtungna supir dinamis 10,6 milimeter. Ku kituna ngagunakeun téhnologi sora coaxial ACAA 2.0 kalayan pembatalan bising aktip ngaliwatan sistem kustomisasi kaasup mikropon internal.

Pikeun nawiskeun sora-resolusi luhur anu pangsaéna, ngagunakeun algoritma na (panangan sareng aplikasi) sareng Téknologi HearID Sound 2.0, hasilna kami geus diala cukup luhur.

Soundcore Spasi A40 - Desain

Codec audio anu dirojong nyaéta LDAC, AAC sareng SBC, Sacara prinsip, urang bakal gaduh sora résolusi anu luhur sanaos henteu saluyu sareng standar aptX Qualcomm. Ogé kudu dicatet yén maranéhna bebas headphone nirkabel leres, urang bakal tiasa make eta nyalira tanpa masalah nanaon.

Kami henteu gaduh inpormasi lengkep ngeunaan hardware internal dina hal konektipitas, kami terang yén éta Bluetooth 5.2 sareng anu disebut tadi. Codec LDAC ngamungkinkeun urang pikeun ngaksés sora Hi-Res, nyaéta, kalayan data tilu kali langkung seueur tibatan format Bluetooth standar.

Aplikasina mangrupikeun pendamping anu diperyogikeun

Aplikasi resmi, cocog sareng ios jeung Android, Nyaeta pausahaan pangalusna nu bisa boga Spasi Suncore A40. Kalayan éta sareng versi khususna pikeun headphone, urang bakal tiasa:

 

  • Robah setélan kontrol touch
  • Perbarui firmware
  • Ngatur sistem pembatalan bising (ANC)
  • Pilih tina 22 sistem ékualisasi
  • Jieun equalization sorangan
  • Laksanakeun Uji Fit HearID 2.0
  • Ngalaksanakeun tés pikeun milih pas tina bantal

Teu diragukeun, kusabab pajeulitna sareng kamampuanana, aplikasina mangrupikeun tambahan anu masihan nilai kana headphone sareng, jujur, éta gaduh nilai anu ngabédakeun dibandingkeun sareng kompetisi. Kuring nganggap éta leres pisan pikeun ngaunduh aplikasi pikeun nawiskeun hasil anu pangsaéna.

Kualitas sora sareng pembatalan audio

Perusahaan parantos mutuskeun bet langkung seueur kana musik, ngatur mids sareng bass na langkung saé dina édisi ieu. Sanajan catetan vokal rada toned handap, urang masih meunang sababaraha punch. Urang ngabedakeun rada gampang bagian badag tina instrumen tanpa masalah nanaon. 

Kami gaduh dasar pertengahan anu padet, anu bakal ngajantenkeun musik anu paling komersil, tapi anu langkung ningkat tina édisi Soundcore sateuacana, khususna khusus pikeun ngagungkeun basses, idéal pikeun reggaeton atanapi bubu nu abounds jadi loba kiwari. Pecinta batu masih rada sesah.

Soundcore Spasi A40 - lapak

Urang kedah émut yén codec LDAC ngan ukur cocog sareng alat Android atanapi PC, tapi euweuh dina iPhone dimana kami geus diuji aranjeunna, najan jujur, Kuring boga waktu teuas ngabedakeun LDAC ti AAC. Sora ningkat, tina sudut pandang kuring, nalika urang mareuman pembatalan sora.

Genep mikropon terintegrasi sareng Artificial Intelligence ngajantenkeun pembatalan sora Soundcore Space A40 ieu saé pisan sareng kami tiasa ngahargaan éta dina tés kami. Sanaos sadayana ieu, urang tiasa ngamangpaatkeun tilu alternatif anu béda gumantung kana rasa sareng kabutuhan urang. naon maranéhna disebut HearID ANC ngaidentipikasi tingkat akustik tina exterior sareng interior ceuli, ku kituna urang tiasa nyaluyukeun tilu tingkat pembatalan bising ti panghandapna ka pangluhurna gumantung kana jinis bising anu urang karasa. Sadaya ieu tanpa hilap "mode transparansi" mitis, anu tiasa dianggo sapertos pesona.

Telepon, kaulinan sareng otonomi

Sedengkeun pikeun nelepon, urang manggihan hasil hébat kalawan saeutik noise, sangkan bisa make eta malah dina lingkungan gawé leuwih ti maén. Sanajan ieu, geusSistem pangurangan latency anu urang tiasa ngatur ngaliwatan aplikasi.

Sedengkeun pikeun otonomi, urang bakal meunang 5 jam kalayan LDAC audio resolusi luhur, 8 jam kalayan noise pembatalan diaktipkeun jeung 10 jam kalayan pembatalan noise pareum.

Salian port ngecas USB-C, urang tiasa ngamangpaatkeun ngecas nirkabel na, salaku alus "premium" alat éta.

Pendapat editor

Kami geus pleasantly reuwas ku kualitas audio maranéhanana, rupa sareng rinci dimana urang tiasa mendakan sagala jinis harmoni sareng frekuensi. Pembatalan bising luar biasa, sacara pasif sareng aktip, sareng mikropon anu saé parantos masihan réspon anu saé pikeun kedah nelepon atanapi ngayakeun konperénsi pidéo. Sambungan Bluetooth stabil dina sagala hal.

Kami gaduh produk anu cukup buleud anu anjeun tiasa mésér dina situs wéb Soundcore resmi (ku Anker) pikeun 99,99 euro dina tilu versi warna anu sayogi.

Spasi A40
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
99,99
  • 80%

  • Spasi A40
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 11 2022 September
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • konfigurasi
    Penerbit: 80%
  • Kualitas audio
    Penerbit: 90%
  • ANC
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 80%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan pangwangunan
  • kualitas audio ANC
  • harga

Kontra

  • desain kuno
  • mikropon ribut

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

<--seedtag -->