SoundPeats Q30, urang nganalisis audio luhur ku harga béaya rendah

Headphone nirkabel lengkep parantos aya hal anu cukup demokratisasi, lumayan jauh tina kajadian anu kapengker, nalika urang ngan ukur mendakan ciri-ciri ieu dina alat anu langkung awis sareng ku panonton anu alit pisan. Dinten ayeuna urang aya dina panangan urang (atanapi langkung pas kana ceuli) anu SoundPeats Q30, headphone nirkabel kalayan seueur kamungkinan sareng harga anu pikaresepeun.

Sakumaha biasa, urang bade nganalisis aspek anu paling narik tina headphone ieu supados nguntungkeun artos urang sareng terang upami urang nyanghareupan headset kana ukuran urang. Janten tetep sareng urang sapertos biasa, ulasan anu pangsaéna aya dina Actualidad Gadget.

Desain headphone

Urang mimitian ku biasana, desain ku bandéra. Di dieu SundPeats henteu hoyong ngainovasi teuing ku milih desain anu ayeuna aya ayeuna sareng éta mastikeun yén anjeun suksés sahenteuna. Headphone ieu ngagaduhan sistem in-ear anu dibarengan ku hook luar anu klasik anu bakal adaptasi sareng lipatan ceuli urang (henteu dina bentuk jepitan) sareng sacara lengkep bakal nyegah supaya henteu kendor upami aya pengawasan. Fitur ieu, diantarana, ngajantenkeun headphone SoundPeats Q30 idéal pikeun ngalakukeun olahraga ngadangukeun musik karesep urang, salaku conto.

Eusi rangkep

  • Headphone SoundPeats Q30
  • Adaptor karét x5
  • Kait x3
  • Klip kabel sareng jepitan
  • Kantong mawa kulit tiruan
  • Kabel USB
  • Manual pangguna (5 basa, kalebet Spanyol)

Kadua headphone disambungkeun ku kabel ipis anu ngan ukur kaganggu ku tombol kontrol multimédia. Salaku tambahan, urang bakal ngagaduhan kantong anu bakal kalebet dugi ka genep puteran ceuli sareng sapuluh kuping gentos gentos tiasa raoseun sareng aranjeunna dina ampir kaayaan naon waé. Headphone ieu ngagaduhan ukuran umum tina 63,5 x 2,5 x 3,2 séntiméter, bari aranjeunna hampang, urang nyanghareupan ngan ukur 13,6 gram beurat total.

Ciri téknis

Hardware ogé penting, sareng dina headphone hal anu pangpayunna, tanpa diragukeun, nyaéta kualitas audio. SoundPeats, sanaos nawiskeun produk anu cukup murah, ngagaduhan sistem Aptx, codec anu cocog sareng audio résolusi tinggi, kanggo ieu nganggo chipset Vérsi Bluetooth CSR8645 4.1 anu bakal nawiskeun mindahkeun data anu saé sareng konsumsi anu handap. Sadaya ieu ngagabungkeun sareng supir genep millimeter na, singgetna, sora na cocog sareng kualitas anu cekap kalayan memperhitungkeun harga alat, sSanaos henteu dugi ka standar alternatip sapertos JayBird, tetep émut yén hargana sakitar lima kali langkung alit.

Otonomi penting pisan dina produk sakumaha nirkabel sapertos anu ieu. Kami resep dugi ka 8 jam waktos ngobrol atanapi playback musik (Waktu maén beda-beda dumasar tingkat volume sareng eusi audio, diparios). Headphone nirkabel ieu ogé ngagaduhan dugi ka 100 jam waktos sayaga kalayan muatan kirang langkung sajam satengah. Muatan ieu dilakukeun liwat kabel microUSB anu kalebetkeun kana eusi rangkep. Pasti, otonomi saé, caket kana dalapan jam anu dijanjikeun ku SoundPeats, anggap éta rada handap, tapi langkung ti ngan ukur pikeun dianggo sadidinten.

Siap pikeun ampir kaayaan naon waé

Aspék sanés anu headphone ieu menonjol nyaéta persis dina kagunaanana. Pikeun ngamimitian urang gaduh résistansi cai IPX6 anu bakal ngamungkinkeun urang latihan sareng aranjeunna tanpa sieun pegat aranjeunna kusabab kesang, anu henteu ngajantenkeun aranjeunna beuleum, tapi cukup tahan pikeun olahraga sareng aranjeunna tanpa sieun. Hiji titik anu cukup disorot dina headphone ieu. Kami parantos uji coba kinerja olahraga sareng urang tiasa nyarios yén aranjeunna ngupingkeun ceuli kalayan teu aya masalah., urang ogé henteu ngalaman rugi audio ogé.

Fitur penting séjén pikeun alat éta nyaéta anu dipibanda magnet dina bagian luarna anu bakal ngamungkinkeun kami ngiringan aranjeunna, ngajantenkeun janten jinis kalung, anu raoseun pisan dina headphone sapertos kieu pikeun tiasa silih gentoskeun panyabutan sareng sisipan tanpa kedah disimpen dina kantong deui, sareng anu paling penting, tanpa sieun kaleungitan aranjeunna. Ieu bakal ngajantenkeun kami nganggo éta langkung sering, kami ogé parantos nempatkeun magnet ieu pikeun uji sareng éta stabil sareng langkung ti cekap pikeun ngajaga headset aman dipasang.

Pendapat editor

SoundPeats Q30, urang nganalisis audio luhur ku harga béaya rendah
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
20,99 a 24,99
  • 60%

  • SoundPeats Q30, urang nganalisis audio luhur ku harga béaya rendah
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Kami parantos sering nguji SoundPeats Q30 ieu sareng kanyataanna nyaéta aranjeunna nawiskeun sora anu saé di luhur headphone dina-ceuli dina kisaran harga ieu, utamina upami ngeunaan headphone nirkabel. Sésa-sésa bagian tina hal kagunaan sapertos magnet sareng gagang pikeun olahraga mangrupikeun daya tarik anu langkung seueur nalika ngagaduhan alat ieu, sayogi di Amazon tina 22,29 euro.

Éta sigana siga anu mésér logis upami anjeun milari pendekatan anu mimiti ka alat anu gaduh ciri-ciri ieu, anjeun boro bakal tiasa kéngingkeun langkung kanggo kirang, kalayan nganggap hal-hal séjén kualitas audio sareng matéri na.

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Otonomi
  • harga
  • ?

Kontra

  • Ngecas kabel
  • Kabel buleud
  • ?

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.