Smart Speaker Bangun: Jam alarm, spéker sareng Alexa sareng charger Qi

Anjeun moal tiasa langkung seueur dina waktos anu sami sareng produk ieu. Nyatana, éta mangrupikeun cara anu luar biasa gunana pikeun ngabungkus sakumpulan gadget anu sering urang gaduh dina meja peuting kami, tapi ngan ukur kana hiji. Kami nyanghareupan produk gabungan anu parantos narik perhatian urang sareng anu tepatna tiasa ngajantenkeun kahirupan urang langkung gampang. Kami badé nganalisis Smart Speaker Wake Up tina Energy Sistem, jam alarm pinter sareng spiker anu janji bakal ngalakukeun seueur hal. Cobi sareng kami pikeun mendakan bagian anu paling menarik, kautamaan na ogé cacat na.

Énergi Sistem pinter spiker 5 panutup
Tulisan anu aya hubunganana:
Tinjau Energy Energy pinter speaker 5

Sakumaha biasa Kami ngarékoméndasikeun anjeun mimiti ngalaksanakeun analisis pidéo kami, Di jerona anjeun moal ngan ukur tiasa ningali unboxing, tapi ogé naon léngkah-léngkah konfigurasi, kumaha sora na sareng naon katingalina hirup. Salaku tambahan, anjeun tiasa ngalanggan sareng ngabantosan komunitas Aktualidad Gadget supados tetep tumuh supados urang teras-terasan nyandak alat anu pang dipikaresepna dina pasaran dina sagala aspek. Mimiti, upami saatos nonton pidéo anjeun parantos ditangtoskeun, anjeun tiasa ngalangkungan tautan ieu kanggo ngagaleuh.

Desain sareng bahan: Minimalis sareng kompak

Kami écés mimitian ku desain. Dina bagian ieu, Sistem énergi parantos mutuskeun nuturkeun garis anu sami anu ditandaan ku jajaran "Smart Speaker" na, anu mana ogé anjeun terang tina analisis sateuacannaÉta sadayana nuturkeun téma anu sami, anu datar, desain minimalis dina nada bodas sareng biru. Bangun Ieu ngan nuturkeun di gugah. Kami gaduh produk anu nunjukkeun layar LED di payun dimana kami bakal ngagaduhan indikator sareng bakal nunjukkeun waktos, nya éta a LED pisibilitas tinggi kalayan régulasi intensitas, yén urang ogé tiasa mareuman. Kami ngagaduhan bungkus anu ampir lengkep pikeun bahan tékstil anu bakal ngantepkeun sora na kaluar, sedengkeun sisina katingali dina plastik bodas ogé tukangna. Dina bagian tukang ieu urang ngagaduhan port ngecas USB 5v-2A, sambungan Jack 3,5mm sareng port input kakuatan.

  • Dimensi: X x 200 136 100 mm
  • beurat: 1,33 Kg

Sihir sumping sareng panel luhur bodas na. Kami ngagaduhan panel pengisian Qi nirkabel anu nawiskeun 5W kakuatan, idéal pikeun nyingkahan ngarusak batréna dina waktos wengi. Kami ogé ngagaduhan seueur tombol anu ngamungkinkeun kami ngarobih sareng ngatur Wake Up. Kami nyanghareupan alat anu sanaos henteu hampang (pikeun panyatur), enya éta rada kompak ku tempo jumlah produk dina hiji. Ieu, ditambihan kana desain na, ngajantenkeun katingalna saé dina méja naon waé tina sudut pandang kuring, henteu saur anjeun?

Especificaciones técnicas

Waktosna kanggo nyarios spésifikasi téknis murni ieu Gugah, Jelas kami gaduh sababaraha alat dina ngan ukur hiji, sakumaha anu parantos kami nyarioskeun sateuacana, janten penting pikeun kami detil masing-masing bagian na nyalira: +

  • Sistem spéker sareng mikropon
    • 10W kakuatan mutlak
    • Sistim stéréo 2.0
    • 1 x 2,25 inci 8W spéker jangkauan lengkep
    • Radiator pasip
    • Frékuénsi: 40Hz - 18 kHz kalayan kirang ti 1% rugi
    • 2x mikropon
  • Conectividad
    • Bluetooth 5.0 kelas 2 (HSP - HFP - A2DP sareng AVRCP codecs)
    • 2,4 GHz WiFi
    • AirPlay sareng Spotify Connect
    • Multiroom cocog sareng ES Smart Speaker sareng rentang Multiroom
    • Input jack 3,5 mm
  • Palabuhan ngamuat
    • 5V-2A USB
    • 5W Qi Wireless

Kuring pikir kami henteu kéngingkeun nanaon, singgetna urang gaduh: Carger 5W Qi, sistem sora stereo 10W sareng konektipitas Bluetooth sareng WiFi, kasaluyuan AirPlay sareng Spotify Connect, carjer kabel standar sareng jam alarm mandiri cocog sareng Alexa (sapertos sésa sét). Kaleresan nyaéta kuring hésé percaya yén langkung seueur hal anu pas dina rohangan anu alit sapertos kitu. Nyatana, salah sahiji ti saeutik mérek anu parantos nyobian ngaluncurkeun hal anu sami nyaéta Amazon kalayan vérsi pang anyarna Echo Dot anu sacara épéktip kalebet jam tangan.

Setélan sareng jasa tambahan sapertos Alexa

Urang mimitian ku konfigurasi anu munggaran, pikeun ieu Penting pisan pikeun urang ngaunduh aplikasi Energy Sistem Multiroom Wi-Fi (ios / Android). Ieu dimana urang badé nganggo alat pikeun pertama kalina, ngaitkeun kana jaringan WiFi kami sareng nyaluyukeun bagian-bagian anu tangtu. Kami moal merta kedah neraskeun nganggo sering, sanaos henteu kedah dihapus. Sakali dina jero sistem sinkronisasi sareng kamungkinan nambihan alatna sacara otomatis otomatis. Sakali anjeun parantos aksés kana jaringan WiFi kami Urang kedah lebet Amazon pikeun ngaitkeun éta sareng Alexa sareng kami parantos siap.

Ti momen ieu urang gaduh spéker anu pinter sareng Alexa, ku sabab éta tiasa sumping kana pesenan biasa urang sapertos manajemén produk otomatisasi bumi atanapi ngan saukur maénkeun musik dina Spotify anu dipikahoyong ku urang. Sanaos ku Alexa kami bakal ngagaduhan aksés ka Spotify, kuring nyarankeun ngagunakeun aplikasi Multiroom WiFy pikeun masihan aksés ka Spotify Connect sahingga nyingkahan masalah anu mungkin. Kasohor Upami anjeun pangguna iPhone, Mac atanapi iPad, anjeun bakal tiasa maénkeun musik langsung ngalangkungan protokol AirPlay anu tiasa dianggo dina ieu sareng alat sanésna tina jajaran Energy Sistem Smart Speaker. Upami urang milih Bluetooth, urang ngan saukur mencét kana tombol anu diwakilan ku tilu garis, kami bakal kéngingkeun aksés ka pasangan Bluetooth sareng éta bakal langsung muncul dina daptar kami.

Kualitas sora sareng pungsionalitasna

Éta mangrupikeun jam alarm, tong hilap, éta sababna diitung sareng dua tombol anu bakal ngamungkinkeun kami masihan bahkan dua alarm anu béda. Dina cara nu sami, urang gaduh "modeu wengi" anu surem layar sareng mareumanana upami urang hoyong. Nalika Alexa aktip, ikon na bakal hurung dina sisi katuhu layar, janten kami bakal terang naha urang tiasa ngadamel pamundut. Ieu sababaraha hal anu tiasa urang laksanakeun:

  • Dangukeun musik dina Spotify sareng platform sanés sapertos Amazon
  • Tanya Alexa pikeun ngatur alarm urang (atanapi ngatur ku tangan)
  • Tanya Alexa kanggo hudang kami nganggo radio atanapi lagu khusus

Ieu Bangun tina séri Smart Speaker ku Energy Energy Kuring kaget ku dilengkepan ku dua speaker stereo anu sora na saé, nyaring sareng jelas, sanggup ngeusian kamar dobel sapinuhna. Sugan éta henteu ngagaduhan gaya anu ditingkatkeun sapertos kitu, tapi urang henteu kedah hilap ukuranana sareng kanyataan yén éta bakal ditumpukeun dina méja sisi ranjang urang, bass anu kuat teuing tiasa ngajantenkeun naon anu parantos urang percakeun, ogé alat sélular murag nalika urang ngeusi batre. Dina hal ieu, carjer Qi ogé kaget kuring, kakuatan 5W na saé pikeun ngeusi batre éta unggal wengi tanpa manaskeun alat atanapi nyababkeun batréna sangsara, anjeun ogé ngagaduhan alternatip pikeun ngeusi batre ku USB nyalira upami anjeun hoyong.

Basis Qi ngagaduhan seueur aksi anu cukup janten nempatkeun telepon dina telepon éta moal janten ngimpina. Kasohor gaduh dua mikropon Alexa ngaréspon ogé ampir dina kaayaan naon waé.

Naros

  • Bahan sareng desain saluyu sareng kisaran panyatur pinter, minimalis sareng gampang ditempatkeun
  • Jumlah fungsionalitas anu dipibanda ku hiji alat
  • Harga langkung handap tibatan sadaya produk nyalira
  • Spotify Connect, Alexa, AirPlay, Bluetooth 5.0 ... saha anu masihan langkung?

Kontra

  • Kuring sono gancang ngecas ngalangkungan USB
  • Tiasa janten saé pikeun tabel kopi tinangtu
  • Buka ngan handap, sanaos alesanna kahartos
 

Pondokna pangalaman kuring Kalayan Speaker Anu Bangun Bangun tina Sistem Energi kuring kedah nyarios yén éta parantos langkung dipikaresep. Kualitas sora na cekap pikeun ngeusian rohangan ku cara anu baku, desain sareng bahanna cukup suksés sareng seueur pisan fungsionalitas anu dilakukeun ku aranjeunna ngajantenkeun produk anu pikaresepeun pisan. Jujur, hese pikeun kuring mendakan titik négatip kumargi teu aya alat anu ngabandingkeunana. Pikeun nempatkeun sababaraha tapi kuring bakal nyarios yén kuring sono gancang ngecas ngalangkungan USB. Anu kuring yakin nyaéta lamun anjeun mésér carjer Qi, spéker stereo sareng Alexa, Spotify Connect sareng AirPlay sareng jam alarm anu misah éta bakal mayar anjeun langkung ti € 79 yén Smart Speaker Wake Up tina Energy Sistem ieu hargana duanana dina halaman wéb resmi na sakumaha langsung dina tautan ieu, Ogé, anjeun pasti bakal mendakan tawaran enak dina Hideung Jumaah, Cyber ​​Senén sareng Natal.

Smart Speaker Bangun: Jam alarm, spéker sareng Alexa sareng charger Qi
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
79,99
  • 80%

  • Smart Speaker Bangun: Jam alarm, spéker sareng Alexa sareng charger Qi
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • Conectividad
    Penerbit: 90%
  • Fungsionalitas
    Penerbit: 90%
  • bahan
    Penerbit: 83%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 87%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Eduardo cenahna

    Jam alarm ieu henteu acan sesuai sareng anu diarepkeun kuring, sanés sanés alarm alarm, éta mangrupikeun jam alarm sareng Alexa, ogé Alexa capta.
    Dina bagian jam alarm, omong kosong yén alat anu ngahijikeun Alexa teu tiasa dioperasikeun ku Alexa, sumanget Alexa nyaéta ngoperasikeun alat-alat kalayan ukur sorana sareng anjeun henteu kedah némpél tombol, kuring gaduh jam alarm anu cerdas sareng kuring pareuman, hurungkeun atanapi kuring taram tampilan, hurungkeun atanapi mareuman alarm, hurungkeun radio, turunkeun atanapi angkat polumeu, hurungkeun atanapi mareuman lampu anu dibangkitkeunana, éta ogé janten lampu, sareng sajabana. kalayan Alexa sareng kuring henteu kedah ngahurungkeun lampu pikeun ningali tombol Éta mangrupikeun jam alarm saderhana, kuring henteu nganggo jam alarm Alexa sabab upami wifi pareum éta moal disada sareng kuring parantos ngalaman masalah perusahaan pikeun ngalakukeun pangropéa dina wengi sareng motong internét sahingga nganonaktifkeun Alexa.
    Dina bagian Alexa éta henteu matuh, éta henteu ngadukung spotify, upami anjeun hoyong ngupingkeun spotify anjeun kedah ngaktipkeunana ku sélulér anjeun sareng ngalirkeun sora kana alat anu dideteksi salaku panyatur Wi-Fi tapi éta henteu henteu ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun akun spotify anjeun janten deui anjeun peryogi interaksi fisik ku bagian pangguna sareng kagagalan penting anu séjén nyaéta éta henteu ngadukung ngonpigurasikeunana di multiroom pikeun ngadangukeun hal anu sami dina sadaya alexas anu anjeun gaduh, kagagalan anu sanés nyaéta henteu sepele.
    Dina bagian komunikasi tina Alexa fiasco anu sanés, éta henteu ngaku komunikasi, nyaéta; Anjeun teu tiasa nelepon telepon kana alat Alexa anu sanés, naha milik anjeun atanapi kontak anjeun, atanapi lungsur, janten anjeun kedah hilap ngeunaan fungsi interkom langsung.
    Atanapi henteu ngamungkinkeun anjeun ngadamel pengumuman pikeun sadaya echos anjeun, kuring ngagaduhan gema ditambah di ruang tamu, input gema dina pangajian, gumpalan gema di dapur sareng titik gema di rohangan putri abdi sareng éta fungsi anu kuring anggo pisan supados disada pesen pisan gema.
    Modeu bisik teu jalan dina alat ieu, éta ngabéjaan yén éta diaktipkeun tapi pencét sababaraha berrios anu ngajadikeun anjeun pireu, éta henteu disada dina bisik sanajan anjeun nyarios yén éta diaktipkeun sareng éta penting pikeun hal anu bakal paling dipikaresep aya di kamar tidur, mangrupikeun Alexa anu siga prototipe anu munggaran.
    Dina bagian sora, éta saluyu sareng bass anu saé tanpa distorsi, carjer nirkabel gancang ngecas kanggo telepon anu ngadukungna.
    Abdi henteu resep éta salaku jam alarm sareng ogé kuring henteu resep Alexa, utamina salaku Alexa sabab nyangking vérsi anu kawates pisan, kuring henteu nyarankeun pisan.