Spésifikasi Samsung Galaxy TabPro S2 sareng Windows 10

waktu Samsung teraskeun negosiasi pikeun nyingkirkeun divisi komputer naDi pasar anu parantos turun sababaraha taun, urang Korea teras-terasan ngaluncurkeun modél énggal. Dina kasempetan ieu, Samsung sumping sakedap damel dina tablet, urang langkung resep nyebutna éta konvérter, anu bakal dilengkepan Windows 10, komputer anu bakal nawiskeun kamungkinan urang ngaleungitkeun keyboard siga Surface. tapi ku sadaya kakuatan anu urang tiasa peryogikeun dina sadidinten. Galaxy TabPro S2 bakal pencét pasar sareng dua asesoris, asesoris dina bentuk keyboard / case sareng S-Pen anu ngagaduhan manuver deui ayeuna upami anjeun kedah langkung pas.

Kanggo sababaraha waktos ayeuna, alat anu tiasa dirobih parantos sami sareng portabilitas, nyésakeun laptop. Salaku tambahan, umur batre anu luar biasa anu ditawarkeun ku jinis alat ieu, anu ngaleuwihan rata-rata 10 jam otonomi, ngajantenkeun aranjeunna alat idéal pikeun dibawa sadidinten sareng anjeun kapan waé nawiskeun kakuatan anu urang butuhkeun tanpa ngorbankeun portabilitas, hal yén tablet parantos biasa urang. The generasi kadua Samsung Galaxy TabPro S bakal nawiskeun kami spésifikasi ieu:

  • Sistem Operasi: Windows 10
  • Pintonan 12 inci Quad HD Super AMOLED kalayan résolusi 2.160 x 1.440 piksel
  • Prosesor Intel Core i5 - Generasi katujuh Kaby Lake di 3.1 Ghz.
  • Intel HD Grafika 620
  • 4 GB RAM LPDDR3
  • Gudang 128GB SSD
  • Kaméra tukang 13 mpx sareng kaméra payun 5 mpx.
  • Batréna 5.070 mah
  • Maca kartu SD Mikro sareng kamungkinan pikeun nambihan kartu SIM nano
  • Panyekel S-Pen salaku aksésori.
  • Panutup keyboard
  • Konéktipitas: 2 palabuhan USB-C, Bluetooth 4.1, sambungan baca, Wifi Dual Band 2.4 sareng 5 GHz. 802.11 a / b / g / n / AC

Sadayana sigana nunjukkeun yén dina Mobile World Congress anu diayakeun di akhir taun di Barcelona, Samsung bakal nampilkeun alat ieu sacara resmi.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.