SPC Smart Ultimate, pilihan nyata pisan ekonomis

Urang balik deui sareng SPC, teguh nu geus marengan urang kalawan loba analisis dina taun panganyarna, najan waktu ieu kami boga kasempetan pikeun nempo hiji alat nu sugan moal garis pangkuatna bisnis sahiji merek, tapi nu pernah hurts pikeun nginget, urang ngobrol ngeunaan smartphone.

Kami nganalisis SPC Smart Ultimate anyar, pilihan ekonomis sareng sadaya anu anjeun peryogikeun pikeun kahirupan sadinten sareng otonomi anu saé pikeun anu paduli ngeunaan harga.. Panggihan sareng kami karakteristik terminal SPC énggal ieu sareng upami éta leres-leres nempatkeun dirina salaku alternatif dumasar kana hargana.

Desain: Harga jeung durability per bandéra

Munggaran sadaya, urang manggihan awak palastik, hal anu ogé kajadian di tukang, dimana urang boga panutup dijieunna tina tékstur ganda anu ngamungkinkeun urang pikeun nyadiakeun Pakem gede tur hiji penampilan, naha henteu nyebutkeun eta, hal anu leuwih jovial. Fdidamel tina plastik hideung murni dina tonggong, Sadaya kaunggulan tetep pikeun sénsor sareng lampu kilat LED.

  • Pangukuran: 158,4 × 74,6 × 10,15
  • beurat: 195 gram

Bagian luhur pikeun jack 3,5mm masih aya, sedengkeun di bagian handap kami gaduh port USB-C dimana kami bakal ngalaksanakeun biaya. Tombol ganda dina profil kénca pikeun polumeu sareng tombol "kakuatan" di sisi katuhu anu, dina pamanggih kuring, tiasa janten sakedik langkung ageung. Teleponna gaduh ukuran anu lumayan sareng beurat anu dibarengan, tapi karasaeun diwangun sareng katingalina gaduh tingkat résistansi anu saé pikeun waktos sareng dampak.

Pikeun dimungkinkeun kami boga kasus silikon transparan anu kalebet dina bungkusan, bareng jeung kabel ngecas, adaptor kakuatan sarta tangtu pilem pelindung pikeun layar nu asalna dipasang. Desain anu ngamungkinkeun, kalayan pigura anu diucapkeun di daérah payun ogé kaméra "tipe serelek".

Ciri téknis

SPC Smart Ultimate ieu dipirig ku prosésor Quad Core Unisoc T310 2GHz, hal anu béda ti anu biasa urang tingali sareng Qualcomm Snapdragon anu terkenal sareng tangtosna MediaTek. Naon deui, Hal ieu dipirig ku 3GB of LPDDR3 RAM. yén dina tés kami geus dipindahkeun rélatif ogé kalawan aplikasi paling umum tur RRSS, najan écés urang teu bisa menta hiji usaha anu, alatan kapasitas, bakal jadi teu mungkin pikeun eta.

Éta ngagaduhan IMG PowerVR GE8300 GPU cukup pikeun ngajalankeun grafik tina aplikasi disebut tadi ogé antarbeungeut pamaké, tebih ti maturan kinerja ditarima di video kaulinan beurat dimuat kayaning CoD Mobile atawa Aspal 9. Sedengkeun pikeun neundeun, urang boga 32GB memori internal.

  • Éta gaduh USB-C OTG

Sadaya set parangkat keras ieu tiasa dianggo sareng Android 11 dina vérsi anu bersih pisan, hiji hal anu dihargaan, ngajauhan merek sanés sapertos Realme anu ngeusian layar kami ku adware, hal anu anjeun anu parantos nuturkeun kuring parantos lami sigana. Abdi janten kasalahan anu teu tiasa dihampura.

Ieu ngandung harti yén enyaKami ngan ukur milarian aplikasi Google resmi pikeun ngajalankeun Sistem Operasi ogé, sarta aplikasi resmi SPC.

Dina tingkat konektipitas urang bakal boga sadaya jaringan 4G biasa di wewengkon Éropa: (B1, B3, B7, B20), kitu ogé 3G @ 21 Mbps, HSPA + (900/2100) sarta tangtu GPRS / GSM (850/900/1800/1900). Urang ogé boga GPS jeung A-GPS babarengan jeung Wifi 802.11 a/b/g/n/ac. 2.4GHz jeung 5GHz dipirig ku konektipitas Bluetooth 5.0.

Ieu draws perhatian urang nu urang neruskeun kalawan pilihan tina ngarasakeun Radio FM, hal anu undoubtedly bakal mangga sektor tangtu pamaké. Di sisi séjén, baki removable bakal ngidinan urang pikeun ngawengku dua kartu NanoSIM atawa dilegakeun mémori nepi ka 256GB leuwih.

Pangalaman multimedia sareng otonomi

Urang boga layar 6,1 inci, hiji panel IPS LCD nu boga kacaangan cukup, sanajan bisa jadi teu jadi caang dina situasi outdoor kalawan teuing cahaya alami. Éta ogé gaduh rasio aspék 19,5: 9 sareng 16,7 juta warna, sadayana nawiskeun resolusi HD +, nyaéta, 1560 × 720, masihan pangguna dénsitas 282 piksel per inci.

layar ngabogaan adjustment warna cukup sarta panel anu écés mirah. Sorana, tina hiji spiker, cukup kuat tapi kurang karakter (kusabab harga anu jelas).

Dina watesan otonomi urang boga a Batré 3.000 mah, najan alatan ketebalan tina alat urang bakal geus imagined yén éta bisa jadi leuwih. Kami henteu gaduh inpormasi ngeunaan kecepatan ngecas, upami urang tambahkeun yén éta henteu kalebet dina kotak (sanajan ukuranana) euweuh adaptor kakuatan, sabab urang boga badai sampurna.

Nanging, l3.000 mAh nawiskeun hasil anu saé pikeun sadinten satengah atanapi dua dinten nyandak kana akun kamampuan téknis alat sareng yén Sistem Operasi bersih pisan, janten urang moal gaduh prosés anu absurd di latar tukang.

Kaméra

Boga kaméra pungkur 13MP sanggup ngarékam dina résolusi FullHD (luhureun layar), euweuh Mode Peuting atawa kamampuhan gerak slow. Pikeun bagian na, kaméra hareup boga 8MP pikeun selfies leuwih ti cukup. Jelas, kaméra SPC Smart Ultimate ieu saluyu sareng hargana anu murah sareng niatna henteu lian ti tiasa ngabagi sababaraha kontén dina Jaringan Sosial sareng ngaleungitkeun kami tina kasulitan.

Pendapat editor

Ieu SPC Smart Ultimate Éta gaduh biaya ngan 119 euro, sarta kuring henteu weruh lamun anjeun kudu boga hal sejenna dina pikiran. Saeutik diperlukeun tina terminal nu waragad jadi saeutik. Urang mendakan diri urang ku lifesaver, telepon anu ngamungkinkeun urang nelepon dina kaayaan anu saé, ngonsumsi kontén multimédia dina platform utama tanpa aya stridency sareng komunikasi sareng anu dipikacinta ku aplikasi anu pang populerna, henteu langkung.

Éta nawiskeun hardware dina jangkungna harga, langsung nandingan kisaran Redmi Xiaomi, tapi masihan kami pangalaman anu bersih, tanpa perantara, pariwara atanapi aplikasi anu teu perlu. Naha anjeun peryogi telepon pikeun budak leutik, pikeun manula atanapi ngan ukur alat anu nyalametkeun kadua, SPC Smart Ultimate ieu masihan anjeun naon anu anjeun mayar.

Smart pamungkas
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
119
  • 80%

  • Smart pamungkas
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: March 27 2022
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 60%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • A OS sagemblengna bersih
  • Ukuran alus
  • harga

Kontra

  • Jeung carjer?
  • Hal beurat
  • panel nyaeta HD

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

bool (leres)