SPC Smartee Boost, jam tangan kalayan harga anu lumayan mahal

Jam tangan pinter parantos didemokratisasi, sareng anu sanésna, pikeun mérek sapertos SPC anu nawiskeun produk tina rentang aksés pikeun sadaya pemirsa. Dina hal ieu urang nyarioskeun tentang arloji pinter, anu urang kedah analisa, sareng langkung khusus ngeunaan alternatip anu paling succulent upami urang nyarioskeun harga sareng fungsionalitas.

Urang nyarioskeun SmartC Boost SPC, smartwatch pangénggalna sareng GPS terintegrasi sareng otonomi hébat anu ditawarkeun dina harga anu ekonomis. Panggihan sareng kami alat anyar ieu sareng upami éta leres-leres pantes sanaos hargana lumayan, tong luput analisa anu jero ieu.

Sakumaha kajadian dina sababaraha kasempetan, kami parantos mutuskeun ngiringan analisis ieu sareng pidéo saluran YouTube kami, ku cara kieu anjeun bakal tiasa niténan henteu ngan ukur unboxing tapi ogé prosedur konfigurasi sadayana, janten kami ngajak anjeun ngalengkepan analisa ieu anjeun tiasa ningali sareng ngabantosan kami pikeun terus tumuh.

Desain sareng bahan

Sakumaha anu diarepkeun dina jam dina kisaran harga ieu, urang mendakan alat anu utamina didamel tina plastik. Boh kotak boh handapeunna ngagabungkeun sajenis palastik hideung matte, sanaos urang ogé tiasa mésér versi pink.

  • Beurat: 35 gram
  • Diménsi: 250 x 37 x 12 mm

Tali anu kalebet universal, janten urang tiasa sacara gampil ngagentos, anu mangrupikeun kaunggulan anu pikaresepeun. Éta ngagaduhan ukuran umum 250 x 37 x 12 mm janten henteu ageung, sareng beuratna ngan 35 gram. Éta mangrupikeun arloji anu cukup kompak, sanaos layar henteu ngeusi sadayana payun.

Kami gaduh hiji tombol anu simulate janten makuta di sisi katuhu sareng di tukang, salian sénsor, éta ngagaduhan luas pin magnet pikeun ngecas. Dina hubungan ieu, jam tanganna raoseun sareng gampang dianggo.

Karakteristik téknis utama

Kami difokuskeun konéktipitas, sareng éta mangrupikeun éta ngurilingan dua titik dasar. Kahiji nyaeta urang gaduh Bluetooth 5.0 LE, Ku alatan éta, tingkat panggunaan sistem moal négatip mangaruhan batré alat éta sorangan atanapi telepon pinter anu urang anggo. Salaku tambahan, urang gaduh GPS, Janten urang bakal tiasa ngatur gerakan urang tepat nalika ngatur sési latihan, dina tés urang éta parantos nawiskeun hasil anu saé. Dina cara nu sami GPS ogé nempatkeun kami pikeun tumut kana sababaraha bagian tina aplikasi Cuaca anu kalebet. 

Arloji tahan cai dugi ka 50 méter, Sacara prinsip éta henteu kedah pasang aksi masalah nalika ngojay sareng éta, ieu panginten janten sabab henteu ngagaduhan mikropon sareng spéker, nanging éta ngageter tur éta lumayan lah. Jelas urang gaduh pangukuran denyut jantung, tapi henteu sareng pangukuran oksigén getih, fitur anu beuki umum.

Kuring henteu sono kana fungsi sanésna salami urang nyandak harga anu handap pikeun produk ieu, anu didesain pikeun rentang aksés.

Layar sareng aplikasi

Kami gaduh panel LCD IPS anu cukup leutik, langkung khususna 1,3 inci totalna anu tinggaleun pigura handapeunana rada jelas. Sanaos kitu, éta nunjukkeun langkung ti cekap pikeun pagelaran sadidinten. Kusabab panyayogianna dina tés urang, urang tiasa gampang maca béwara sareng ngagaduhan kaunggulan anu kasohor.

Anu kahiji nyaéta panel anu dilaminasi anu ogé ngagaduhan lapisan anti refleksi pikeun gampang dianggo dina cahaya panonpoe. Upami urang ngiringan ieu sareng kacaangan maksimum sareng minimum anu ditawarkeunana, kanyataanna nyaéta kagunaan na di luar ruangan anu raoseun, éta ngagaduhan sudut anu saé sareng kami henteu kaleungitan inpormasi.

Aplikasi Smartee sayogi pikeun ios jeung Android Éta hampang, dina waktos nyingkronkeunana urang ngan ukur kedah ngalaksanakeun ieu:

  1. Ngeusi batre alat pikeun boot
  2. Ngundeur aplikasi ieu
  3. Urang lebet sareng ngeusian kuesioner
  4. Kami nyeken barkod kalayan nomer séri kotak
  5. Kotak SPC Smartee kami bakal némbongan teras pencét dina nyambung
  6. Éta bakal sapinuhna cocog

dina aplikasi Urang tiasa konsultasi seueur inpormasi anu aya hubunganana sareng kinerja fisik urang sapertos:

  • léngkah
  • Kalori
  • Jauh ngumbara
  • tujuan
  • Pelatihan dilakukeun
  • Nyukcruk bobo
  • Nyukcruk laju haté

Sanaos sadayana, panerapanna panginten langkung saderhana. Éta nawiskeun kami sakedik inpormasi, sanaos cekap kanggo naon anu diklaim ditawarkeun ku alat.

Latihan sareng otonomi

Alatna ngagaduhan sajumlah prétét latihan, anu khusus ieu:

  • Trekking
  • Naék
  • yoga
  • Koror
  • Ngajalankeun treadmill
  • Ngabuburit
  • Ngabuburit jero rohangan
  • Leumpang
  • Leumpang di jero rohangan
  • Ngojay
  • Ngojay cai kabuka
  • Éliptikal
  • Remo
  • jangkrik

GPS bakal diaktipkeun sacara otomatis dina kagiatan "luar". Urang tiasa ngarobih jalan pintas latihan dina panganteur pangguna tina arloji éta nyalira.

Sedengkeun pikeun batréna kami gaduh 210 mah anu nawiskeun maksimal 12 dinten kontinyu, Tapi ku sababaraha sési aktip sareng GPS diaktipkeun, kami ngirangan janten 10 dinten, anu ogé henteu goréng.

Antarbeungeut pangguna sareng pangalaman

Antarbeungeut pangguna intuitif, enya, urang ngan ukur ngagaduhan 4 bidang anu tiasa urang toggle ku cara mencét panjang dina «start». Dina cara nu sami, dina gerakan ka kénca kami gaduh aksés langsung kana GPS sareng pungsi mendakan telepon, anu bakal ngaluarkeun sora.

Smartee naekeun
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
59
  • 60%

  • Smartee naekeun
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 3 Agustus 2021
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • layar
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Conectividad
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Ka katuhu urang gaduh data kaséhatan sareng latihan, ogé dina laci aplikasi kami bakal tiasa ngaksés alarm, aplikasi Cuaca sareng sababaraha deui anu bakal ngabantosan kami pikeun pagelaran sadidinten. Jujur, éta nawiskeun sababaraha fungsi saluareun anu ditawarkeun ku gelang pelacak olahraga, tapi ukuran layar sareng antarbeungeut pangguna ngajantenkeun gampang dianggo unggal dinten.

Pondokna, urang gaduh produk anu rada mirip gelang pelacak, tapi nawiskeun layar kalayan kacaangan anu saé sareng ukuran anu cekap. pikeun mempermudah panggunaan na dina harga di handap 60 euro dina titik penjualan anu biasa. Alternatip anu pikaresepeun pisan sareng harga anu lumayan lumayan nalika urang nyarioskeun perkawis jam tangan.

Pro sareng kontra

Naros

  • Fungsional sareng tampilan anu caang
  • Éta ngagaduhan GPS sareng seueur latihan
  • Harga anu saé
  • Anjeun tiasa ngojay ku éta

Kontra

  • Otonomi turun ku GPS diaktipkeun
  • Méter oksigén leungit

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.