SPC Zeus 4G Pro, smartphone pohara dianjurkeun pikeun manula

Smartphone mangrupikeun pitulung anu luar biasa pikeun pangguna di sakumna dunya, tapi sapertos aranjeunna gaduh seueur panto pikeun dibuka pikeun anu langkung biasa ngagunakeunana, aranjeunna janten halangan komunikasi pikeun seueur pangguna, khususna pikeun pangguna anu langkung kolot, anu aranjeunna mendakan dina ieu. alat-alat téhnologi Martian otentik nu maranéhna teu sigana bagian.

SPC geus mutuskeun pikeun mawa téhnologi mobile ngadeukeutan ka manula kalawan SPC Zeus 4G Pro, smartphone senior kalawan fitur luar biasa. Panggihan sareng kami sabab kami mendakan éta janten kasuksésan anu luar biasa nalika nutupan ceruk pangguna anu dugi ka ayeuna parantos ditinggalkeun ku produsén sélulér.

Bahan sareng desain

SPC parantos jelas pisan, alatna kedah hampang, tahan sareng gampang dianggo, hal anu satia dibayangkeun dina desain ieu. SPC Zeus 4G Pro. Éta pisan sababna naha urang boga alat dijieunna tina polycarbonate hideung. Kanyataan yén urang boga panutup tukang removable (urang balik deui ka 2008) jeung batréna datang ka kami misah, dina eusi kotak, ngahalangan.

Kami gaduh dimensi 158 * 73 * 9,8 milimeter pikeun beurat total ngan 154,5 gram. Rasana hampang, kuat sareng gampang dicekel. Urang teu boga, kumaha oge, sagala jenis akreditasi lalawanan ka cai, hal nu cocog jeung harga tungtung produk.

Eusi kotakna nyaéta: Zeus 4G Pro, batré, manual pamaké, carjer, kabel USB, base ngecas, silikon jeung earpiece. Sakumaha anjeun tiasa tingali, leres pisan teu aya anu leungit. Dihargaan yén éta gaduh pangkalan ngecas anu bakal ngagampangkeun jalma sepuh nempatkeun éta dina stasiun unggal dintenna. Teu merlukeun panempatan husus, éta boga dua pin ngecas anu bakal nyieun praktis teu mungkin mun teu ngalakukeun hal eta ogé, fasilitas pikeun manula, éta naon ngeunaan dieu.

Headphone anu ngaapresiasi, perlu pikeun pamakéan Radio FM, lpanutup a, nu bisa jadi hese neangan disebutkeun, sarta carjer, hal kirang na kirang umum ku pabrik lianna.

Teleponna ngagaduhan payun sareng pigura sareng layar 5,5 inci, dipirig ku tilu tombol badag (nyandak nelepon, menu na deui). Pikeun bezel kénca aya potong kompas ka senter misah, sedengkeun bezel katuhu dedicated ka polumeu jeung konci konci. Tungtungna, di handap kami gaduh USB-C, pin ngecas sareng Jack 3,5mm.

Di pungkur, peran utama nyaéta pikeun kaméra kalayan LED Flash sareng tombol konci, tombol SOS, nu bakal ngidinan pamaké pikeun ngirim pesen predetermined ka kontak darurat maranéhanana dina waktos anu sareng nelepon ka layanan darurat.

Ciri téknis

Alatna dipasang prosésor 6761GHz Quad-Core MT22V Helio A2 anu diproduksi ku MediaTek sareng ngajalankeun Android 11 berkat 3GB RAM na. Dina tingkat konektipitas urang gaduh jaringan 4G, Bluetooth 5.0, GPS sareng tangtosna 2,4GHz sareng 5GHz WiFi, jaringan anu paling sering dianggo.

Kami diidinan ngamangpaatkeun konektipitas Dual SIM atawa slot gudang pikeun kartu microSD anu bakal masihan kami kamungkinan ningkatkeun panyimpenan ROM 32GB Anjeun.

Dina hal kinerja grafis, kami ditawarkeun IMG GE8300 GPU, tapi ieu teu paling relevan, telepon ieu teu dirancang pikeun muka sungut urang jeung fitur, panongton sarta kabutuhan pisan béda.

modeu gampang pikeun manula

Mode Gampang mangrupikeun salah sahiji setélan anu munggaran dibuka ku alat éta nalika ngonpigurasikeunana. Pribadi, kuring nyarankeun yén anjeun ngadamel sadaya panyesuaian anu diperyogikeun sateuacan nyerahkeun alat ka pangguna akhirna. Sakali kami geus sapuk ngagunakeun SPC «Launcher» dedicated ka manula, panganteur pamaké ieu greatly disederhanakeun, némbongkeun urang daptar aplikasi dina ukuran XXL.

Salah sahiji pungsionalitasna nyaéta "aplikasi", sareng ieu sanésÉta ngamungkinkeun anjeun milih persis aplikasi mana anu urang hoyong dipintonkeun dina modeu gampang.

Sadaya ieu dirojong ku panel na 5,5 inci IPS LCD, nu kuring sono saeutik leuwih kacaangan pikeun ker. Éta ngagaduhan rasio aspék 18:09 anu saé, pikeun resolusi HD + anu cekap 1440 × 720, masihan kami dénsitas piksel 294 PPI.

Otonomi jeung kaméra

Simkuring boga "leutik" 2.400 mAh batré nu ditémbongkeun ka cukup pikeun pamakéan anu alat nu bakal masihan. Urang kedah ngeusi batre unggal dinten, tugas anu gampang kalayan pangecas USB-C 7,5W na sareng dasar ngecas na anu urang bahas tadi. Total waktos ngecas bakal sabudeureun dua jam.

Kaméra ogé moal museurkeun analisis ieu. Kami gaduh sénsor 13MP tunggal diantarana urang henteu terang produsén sareng hasil naon anu tiasa dipiharep tina alat anu gaduh ciri ieu, cekap cekap. Kaméra hareup nyaéta 5MP, duanana sareng ngarékam pidéo FullHD sareng éta bakal ngamungkinkeun urang ngadamel nelepon video santun.

Dedicated ka jalma anu merlukeun eta

Kami ngagaduhan séri fungsionalitas anu ngajantenkeun bédana dina alat anu gaduh ciri ieu:

  • Bewara ka pihak katilu: Alat bakal ngirim bewara ka kontak anu dipercaya upami ngadeteksi telepon teu diwaler atanapi batréna kirang ti 15%.
  • Setélan ringer pinter: Alat bakal naékkeun polumeu upami telepon lasut teu diwaler. Ieu lajeng bakal balik deui ka tingkat eta disetel ka.
  • Konfigurasi jauh: Ku ngirim kode SMS kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun nyieun pangaluyuan jarak jauh tanpa merlukeun lampah tambahan.
  • Buku telepon anu gampang dianggo sareng kontak paporit.
  • Tombol SOS komunikasi otomatis.

Pendapat editor

Ti sudut pandang abdi, SPC geus suksés di bringing tipe ieu téhnologi ngadeukeutan ka jalma heubeul, pamaké kalawan leuwih kasusah pikeun aranjeunna. Aya seueur kauntungan pikeun pangguna sareng pikeun jalma anu tanggung jawab pikeun ngatur sistem. Tanpa ragu, ti 149,90, anu hargana di Amazon jeung ramatloka resmi SPC, Anjeun bakal meunang karapihan pikiran jeung sobat anjeun bakal ngahontal status anyar dina tingkat komunikasi.

Zeus 4G Pro
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
149,99 a 169,99
  • 100%

  • Zeus 4G Pro
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • layar
    Penerbit: 80%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain anu terintegrasi
  • Loba fitur pikeun manula
  • Radio FM, base ngecas sareng kasus
  • Harga anu saé pisan

Kontra

  • sababaraha langkung caang
  • Otonomi adil
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.