Starkvind mangrupikeun rumus IKEA pikeun nyiptakeun deui pembersih hawa [Analisis]

IKEA kerja keras pikeun nerapkeun produk anu béda-béda anu tiasa nyertakeun "otomatis bumi dasar" tina bumi standar. Buktina ieu mangrupikeun kolaborasi anu teu kaétang sareng Sonos anu kami tiasa marios sateuacana, ogé versi anu munggaran pikeun panyaring hawa anu tiasa diaksés anu ogé kami uji.

Ayeuna waktuna pikeun nyaring produk, sareng éta mangrupikeun ide utama sareng anu énggal Starkvind, panyuci hawa tabletop serbaguna sareng fitur anu cocog. Tetep sareng kami sareng terangkeun naon anu diwangun ku panyaring hawa unik ieu ti IKEA anu ngajantenkeun merek sanés ngageter di pasar ieu.

Bahan sareng desain: Éta bakal sesah terang yén éta mangrupikeun pembersih

Sareng judul dina bagian desain ieu mangrupikeun kasimpulan alat anu pangsaéna sareng anu kuring pikir, tina sudut pandang kuring anu hina, mangrupikeun titik anu paling nguntungkeun. Hese nyaho naon sih éta lamun maranéhna teu ngabejaan Anjeun, tur éta alus, sabab dasarna mangrupa méja. Sakumaha anu parantos kami nyarios, méja anu gaduh kamampuan pikeun ngamurnikeun hawa sareng anu ngagaduhan sistem pemasangan IKEA klasik anu anjeun resep, atawa hate. Kuring diajar pelajaran anu berharga nalika kuring nyayogikeun bumi kuring, anjeun kedah mésér obeng listrik IKEA, anjeun bakal kéngingkeun kaséhatan sareng waktos.

  • Kelir: Coklat poék / Ek bodas
  • Vérsi: Kalawan tabel terpadu / Dina modeu individu
  • Ukuran: 54 x 55 cm

Tapi hayu urang henteu nyimpang sareng teraskeun ngobrol ngeunaan Starkvind, panyuci IKEA anu sanaos dina modél 149 euro na tiasa janten méja samping 54 x 55 cm, Urang ogé tiasa ngagaleuh dina vérsi 99 euro na, anu ngabatesan janten panyuci anu cukup ageung anu ngagaduhan suku logam klasik dina gaya modél saméméhna. Kabel 1,50 méteran ieu terpadu kana salah sahiji suku (tetep ieu dina pikiran nalika nempatkeun eta) sarta blends dina kacida alusna jeung sakuliling, kumaha oge, ieu watesan alesan atra lokasi méja, nu kedah preferably ditempatkeun deukeut a témbok, atawa sofa ku kituna teu boga kabel bahaya nongkrong di sabudeureun.

Majelis jeung konfigurasi

Dina pamasangan ieu bakal gumantung pisan kana pangguna sareng kapribadianna. Butuh waktu kuring bieu 10 menit pikeun ngalengkepan 13 léngkah. Méja geus bieu dalapan screws nu disimpen kalayan konci Allen kaasup jeung panutup klik-ngawangun, sésana leuwih mangrupa karya assembly nyucikeun kayaning panempatan tina saringan jeung wiring nu.

Sedengkeun pikeun konfigurasi, basajan. Saringan kahiji parantos dirakit tapi dina kantong, janten urang kedah ngaksés kabin sareng mayar. Sakali kami geus rengse ieu, urang nempatkeun filter beberesih gas kadua nu bisa Anjeun meuli misah pikeun € 16 (idéal pikeun odors).

Ayeuna waktosna pikeun ngamangpaatkeun fitur otomatisasi bumi na. Starkvind ieu gaduh konektipitas sareng sistem IKEA Tradfri, ku kituna urang tiasa damel tina aplikasi IKEA Home Smart. Gunana pikeun nyebutkeun, "sasak" Tradfri éta mastikeun diperlukeun pikeun ieu. Urang ngan nuturkeun léngkah di handap ieu:

  1. Urang muka aplikasi tur pilih alat
  2. Urang pencét tombol papasangan nalika dipénta
  3. Nyambungkeun otomatis

Ayeuna urang ngan ukur kedah ngahijikeun éta sareng HomeKit Apple atanapi Alexa Amazon sareng nikmati. Ku jalan kitu, ieu mangrupikeun produk IKEA Tradfri munggaran anu ngagunakeun sistem papasangan otomatis ku cara ieu, sareng éta mangrupikeun hal anu kedah disyukuri.

Kamampuhan purifikasi sareng ciri téknis

Urang mimitian ku ciri teknis dasar, alat ieu ogé boga mode «otomatis» kalawan lima kakuatan manual nu bakal emit a noise tangtu gumantung kana kapasitas purifikasi:

  • Tingkat 1: 24 db pikeun 50 m3
  • Tingkat 2: 31 db pikeun 110 m3
  • Tingkat 3: 42 db pikeun 180 m3
  • Tingkat 4: 50 db pikeun 240 m3
  • Tingkat 5: 53 db pikeun 260 m3

Kumaha carana tiasa sanés, konsumsi listrik ogé eta bakal ngaronjatkeun progressively, antara 3W dina modeu minimum jeung 33W dina modeu maksimum. Dina cara nu sarua urang boga runtuyan elemen nu urang kudu ngajaga.

  • Pra-filter: beberesih dua nepi ka opat minggu
  • Sénsor kualitas hawa: Unggal 6 bulan
  • Saringan partikel: Ganti unggal 6 bulan
  • Filter gas: Ganti unggal 6 bulan

Modeu otomatis Di sisi anu sanésna, éta bakal milih laju kipas dumasar kana kualitas hawa berkat méter partikel PM 2,5. Pikeun ngagentos saringan nalika peringatan muncul dina panel kontrol, urang kedah pencét tombol «reset» anu aya di jero, sahenteuna tilu detik dugi ka indikator pareum.

Anggo pangalaman

Salaku geus kami ngomong, filter baku dipaké pikeun miceun lebu, sari jeung allergens airborne séjén (PM 2,5). Pikeun bagian na, saringan gas ngamungkinkeun urang pikeun ngaleungitkeun haseup, gas sareng khususna bau, aksésori anu dijual nyalira sareng anu ti sudut pandang kuring peryogi, Nya, tanpa éta urang dicabut tina salah sahiji ciri anu persis pikeun kuring nyaéta anu paling narik tina panyuci ieu, nyaéta bau. Dina waktos tiis, éta pikaresepeun pikeun tiasa "ventilasi" bumi tanpa kedah muka jandéla, pas isuk-isuk sareng bau bersih anu teu tiasa dijelaskeun.

Salaku hiji kaunggulan, urang boga desain anu ngan IKEA geus bisa nawarkeun jadi jauh jeung nu frees kami ti ngabogaan menerkeun panempatan nu nyucikeun, nu dina loba kasempetan alesan nu ngajadikeun urang ulah datang ka imah. Ayeuna kami ngan ukur kedah ngagentos salah sahiji méja samping kami sareng Starkvind ieu sareng kami gaduh dua-di-hiji. Desain ieu dianggo saé pisan sareng imah anu dihias ku elemen IKEA, tapi aranjeunna rada nétral, Aranjeunna moal clash di paling lingkungan sarta ngajadikeun eta idéal malah keur kantor.

Dina tingkat kapuasan kami geus kapanggih kinerja alus boh dina hal purifikasi hawa jeung ngaleungitkeun bau, dipirig ku integrasi mutlak jeung sesa elemen automation imah komo IKEA sorangan salaku buta pinter ieu anu kami parantos diuji sateuacanna. Dina titik ieu, Starkvind pikeun 159 euro sigana kuring alternatif pisan mertimbangkeun.

Pendapat editor

Starkvind
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99,99 a 149,99
  • 80%

  • Starkvind
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: Nopémber 27 ti 2021
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Potencia
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Integrasi sareng automation bumi
  • Kamampuhan purifikasi sareng kesederhanaan

Kontra

  • Merlukeun sasak Tradfri
  • Versi tanpa méja teu pisan pikaresepeun

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.