Stasion Onyx Dump Roborock ngajantenkeun gampang [Review]

Kami nembé dianalisis di dieu Roborock S7, robot cleaner vacuum anu ogé scrub sareng nawiskeun hasil anu saé spektakuler. Dugi ka ayeuna, nilai pangsaéna pikeun vakum robot artos anu kami parantos marios kana saluranna. Nanging, wawatesan kana kasampurnaan pikeun detil alit, stasiun ngosongkeun diri beuki diperyogikeun.

Roborock parantos ngenalkeun stasiun pengosongan diri anu anyar sareng kami parantos dianalisis sacara jero pikeun anjeun pikeun ningali tambahan Roborock S7 ieu. Panggihan sareng kami kumaha pangropéa robot cleaner vacuum anjeun diréduksi janten minimum sareng anjeun tiasa ngamangpaatkeun waktos anjeun henteu miceun ngosongkeun alat.

Éta anu hébat Keuneung Achilles tina jenis alat ieu, nalika ngosongkeunana. Deposit masihan kanggo naon anu dipasihkeun, sareng nalika anjeun ngagaduhan piaraan (sapertos kitu mah) éta masihan pas pikeun sababaraha beberesih paling henteu. Kituna, unggal-unggal kuring hoyong nga-aktifkeun deui Roborock S7 kuring, kuring kedah émut naha kuring parantos ngosongkeun tankna. Ieu ayeuna bakal janten masalah anu kirang umum berkat alat ieu anu kami uji, stasiun ngosongkeun diri ieu anu Roborock parantos adaptasi sareng pembersih vakum anu paling maju na anu langsung janten salah sahiji sekutu pangsaéna.

Bahan sareng desain: Roborock style

Stasion ngosongkeun diri Roborock S7, kumaha tiasa upami sanésna, asalna dina dua warna, hideung bodas, cocog sareng warna cleaner vakum robot anjeun. Éta ngagaduhan dasar anu standar sareng rada diangkat, dina cara anu sami sareng éta ngagaduhan sistem silinder ganda anu ngagaduhan tank sareng motor sedot. Kanggo sésana, dok ieu ngalakukeun fungsi anu sami pisan sareng stasiun pangisian daya, nyaéta, éta tiasa nyambungkeun robot anjeun kana kakuatan pikeun neraskeun ku ngeusi batre alat.

  • beurat: 5,5 Kilogram
  • Dimensi: 31.4 x 45.7 x 38.3 sentimeter
  • Kelir anu sayogi: Hideung sareng bodas

Éta ngagaduhan tukang nyekel kabel di tukang, sahingga anjeun tiasa nempatkeunana sacara teu jelas dina posisi naon waé, hal anu ditampi pisan. Dina bagian handap éta ngagaduhan sababaraha kasarna anu ngabantosan alat naék kana tanjakan alit, dina cara anu sami pikeun ngamangpaatkeun ngabersihan pin anu dieusi ku jinis sikat anu ditempatkeun sacara strategis pikeun tujuan ieu. Tanpa ragu, urang bakal gampang ngaitkeun kana merk kusabab dimensi sareng desain na, janten sapinuhna cocog sareng naon anu anjeun ngarepkeun ti pendamping Roborock S7.

Sistem ngumpulkeun sampah sareng lebu

Bagian kahiji ieu penting pisan, nyatana sigana kuring pangpentingna sareng éta sababna waktuna kanggo ngobrol panjang-panjang ngeunaan éta. Anjeun parantos terang yén seuseueurna stasion pengosongan otomatis ieu meryogikeun serangkaian "tas" anu biasana gaduh desain proprietari, sareng tanpa aranjeunna aranjeunna henteu aya artina. Nanging, stasiun ngosongkeun diri tina Roborock S7 ieu ngamungkinkeun anjeun dua mékanisme pikeun miceun sareng nyimpen kokotor:

  • Dina tank hermétik ngalangkungan sistem nyeuseup siklik
  • Dina kantong «dust catcher»

Éfektip, Naha nganggo Roborock S7 tank bag atanapi henteu mangrupikeun pilihan. Sanaos leres yén kantong ieu khususna dirancang pikeun lebu sareng ngamungkinkeun urang ngosongkeun stasiun tanpa nyoplokkeun bak, éta sanés unsur ésénsial.

Kantong lebu ngagaduhan kapasitas 1,8 liter sareng ngégél otomatis. Kami nempatkeunana di lokasi luhur nganggo pituduh karton sareng ékstrak ngaliwatan anu langkung handap nalika disegel. Kantong ieu ngagaduhan perlakuan antibakteri pikeun ngajamin lingkungan anu higienis.

Salain ieu, anjeun tiasa langsung milih desain multi-siklon (kalayan 15 poin) kalayan sagala rupa kagancangan anu ngamungkinkeun anjeun ngosongkeun tank Roborock S7 kalayan gampang. Kami gaduh opat kakuatan gumantung kana noise sareng konsumsi énergi anu kami perkirakeun:

  • pinter
  • Hérang
  • Panengah
  • maksimum

Kuring nyarankeun maksimal, sanajan noise tiasa naék langkung ti normal, didieu anu penting pikeun ngosongkeun robot kalayan leres, sareng éta anu dilakukeun. Tangki ieu ngagaduhan saringan standar sareng dua saringan deui anu mastikeun segel lengkep sahingga debu henteu kabur. Éta henteu kedah nyarios yén sadaya saringan ieu tiasa dicabut sareng tiasa gampang dibersihkeun dina handapeun keran, sanaos uji coba urang parantos lami. Upami urang milih pikeun ngosongkeun sistem suction multi-silinder, urang bakal ngagaduhan tank 1,5 liter, rada langkung handap tina kantong lebu lebu.

  • Kapasitas tank nyaéta sakitar opat minggu

Kombinasi sadaya téknologi ieu ngajantenkeun alat anu unik, sabab teu aya deui sistem robot vacuum cleaner otomatis-kosongkeun sistem anu ngamungkinkeun panggunaan duanana kantong sareng tank standarisasi sacara silih gentos. Kusabab kitu, sareng tumut kana hal di luhur, éta parantos nampi sababaraha sertifikasi di TÜV Rheinland ngeunaan ningkatna kaayaan hirup penderita alergi.

Kalayan sambungan pinter

Kumaha carana upami sanésna, stasiun ngosongkeun diri tina Roborock S7 nyambung sareng aplikasi Roborock dina istilah anu sami sareng robot vacuum cleaner. Dina tiori, ngamangpaatkeun hiji algoritma anu diciptakeun ku mérek pikeun adaptasi pamosongan kana sarat kabiasaan ngabersihkeun pangguna, tapi kuring henteu merhatoskeun seueur bédana. Urang tiasa ngendalikeun prosés sareng kakuatan ngosongkeun kalayan gampang kalayan aplikasi anu ngahijikeun leres, leres yén urang ogé henteu sono langkung seueur fungsionalitas ogé.

Pangalaman pamaké

Sakumaha kajadian dina waktos éta sareng Roborock S7, pangalaman anu dituangkeun ku stasiun pengosongan otomatis anu saé pisan. Sacara pribadi, kuring resep sistem pengosongan siklik dina bak pikeun ngahindarkeun nyiptakeun langkung seueur kokotor ku kantong sareng ngaleutikan pangropéa, Nanging, éta ngajantenkeun langkung gampang miceun kokotor ku ngagunakeun kantong anjeun anu leres-leres diségel.

Robot parantos diluncurkeun ku harga anu sakitar 299 euro, éta tiasa dipésér ti ayeuna di Geekbuying, sanaos dipiharep tiasa ngahontal titik jual anu biasa waé. Naha atanapi henteu patut investasi pikeun nyingkahan pengosongan konstan, kuring pasrahkeun kana panangan anjeun.

Roborock S7 ngosongkeun diri
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
299
  • 80%

  • Roborock S7 ngosongkeun diri
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 95%
  • Ribut
    Penerbit: 70%
  • Deposit
    Penerbit: 95%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 90%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 70%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%

Pro sareng kontra

Naros

  • Multifungsi ku kantong atanapi tank
  • Gampang nyetél desain anu saé
  • Konéktipitas sareng konfigurasi

Kontra

  • Noise tiasa kaleuleuwihi
  • Ukuranana lumayan

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.