Stasion ngecas DualSense sareng PS5 DualSense controller [Unboxing]

PlayStation 5 Éta bakal ngahontal pangguna anu mimiti anu nyéépkeun dina 19 Nopémber. Nanging, seueur kaulinan sareng asesoris parantos dipayunkeun saminggu supados henteu jenuh pangiriman atanapi pangiriman rute. Dina urat ieu, kami parantos nampi dua asesoris PS5 anu paling penting sareng kami hoyong nunjukkeun ka anjeun.

Pendakan sareng kami stasiun pangisian daya DualSense anyar sareng kontroler PlayStation 5 DualSense. Kenalkeun aranjeunna sacara rinci pisan dina analisa jero ieu anu parantos kami jantenkeun ngeunaan ciri sareng fungsionalitasna, kami parantos ngawartosan anjeun ngeunaan éta supaya anjeun terang naon asesoris anu anjeun henteu tiasa sono dina panyiapan anjeun.

Saperti dina kasempetan anu sanés, kami parantos mutuskeun ngiringan tulisan ieu sareng kontén anu menarik dina bentuk pidéo. Dina saluran YouTube kami anjeun bakal tiasa mendakan ieu unboxing stasiun ngecas DualSense sareng kontroler PlayStation 5 DualSense énggal, dua asesoris anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang, tanpa diragukeun.

Kami ngarékoméndasikeun anjeun sumping kana kanal kami sareng anjeun nyandak kasempetan pikeun ngiringan komunitas palanggan kami. Ku cara kieu urang tiasa nyandak anjeun langkung seueur pidéo sareng produk anu hadé anu bakal ngajantenkeun hirup anjeun langkung gampang berkat analisis urang.

Stasion ngecas DualSense pikeun PS5

Urang mimitian ku stasiun muatan, produk anu kuring sono pisan nalika tahap PlayStation 4 kuring sareng anu tungtungna Sony parantos tiasa direngsekeun. Beda anu munggaran nyaéta anu ngadalikeun DualSense ayeuna, salian ti port muatan USB-C di payun, kalebet ngecas pin antara Joysticks.

Ieu ngandung harti yén urang bakal tiasa ngamuat kadali dina posisi anu alami sareng anu paling penting, tanpa kedah ngenalkeun elemen anggo sapertos kabel sareng konektor. Ku cara kieu, beban dijantenkeun langkung enteng.

Ieu kumaha berkat pin logam anu ngurilingan Jack 3,5mm pikeun headphone kami bakal tiasa nganggo stasiun pengisian anu dibaptis salaku remote control sareng anu ngagaduhan dua mata cai anu tiasa ditarik. Nalika nempatkeun kadali Rasa Duaan, silinder alit dilebetkeun dimana Jack 3,5mm badé ngahasilkeun cekelan anu langkung saé, sareng ngecas bakal dimimitian.

Muatan ieu dilakukeun nganggo kabel anu cukup panjang anu kalebet kana bungkusan, sareng sanés ngalangkungan USB-C. Kabelna disayogikeun ku catu daya nyalira anu ku urang bayangkeun bakal siap sacara sakaligus ngeusi dua kadali.

  • Mésér stasiun ngecas DualSense kalayan harga anu pangsaéna> link.

Kabelna panjang sareng ipis cekap kitu urang tiasa nempatkeun stasiun ngecas DualSense dimana urang hoyong tanpa narik teuing perhatian. Stasiun muatan ieu dirancang ku cara anu cocog pisan sareng PS5 kusabab bentukna pasti ngingetkeun urang payun.

Éta ngagaduhan basa anu henteu dieunakeun sareng sakaligus didamel tina palastik Hideung Piano di tengahna sareng plastik bodas anu kasar pikeun sisina. Kaleresan nyaéta yén éta mangrupikeun basis muatan anu disayogikeun sareng desain anu anggun sareng anu nyumponan kabutuhan sadayana pamaén.

Harga na kedah henteu janten masalah, sareng kami nyanghareupan produk anu kawilang murah. Anjeun tiasa ngagaleuh tina 29 euro dina titik jual anu biasa sapertos Amazon (link) atanapi El Corte Inglés. Jujur, sigana kuring salah sahiji asesoris anu urang henteu kedah sono.

Utamana ngémutan yén Sony tungtungna parantos ngupingkeun masarakat ku ngenalkeun mékanisme muatan anu langkung alami. sareng anu nyegah kadali tina teras-terasan nembus palabuhan anu ngeusi batre, hal anu biasa di DualShock 4, anu katingali ku kurangna daya tahanana.

Kontroler DualSense pikeun PlayStation 5

Jelas, nalika urang mésér PlayStation 5 éta ngagaduhan séréal kontroler DualSense kalebet di jero. Nyatana, PlayStation 5 salian ti kontroler DualSense kalebet kabel USB-A ka USB-C, hal anu urang moal mendakan nalika urang mésér kadali DualSense nyalira, hal anu kuring henteu pati ngarti.

Ngagabungkeun sareng tren ngirangan limbah téhnologis, Sony parantos milih henteu ngalebetkeun kana kotak DualSense langkung ti paréntah sareng manual instruksi. Kami parantos ngagaleuh unit jauh DualSense pikeun ngalengkepan stasiun pangisian daya DualSense kami.

Jauh DualSense ieu didamel tina plastik hideung bodas, ngan édisi ayeuna aya di pasar. Tombol utama parantos transparan sareng bodas, ningalkeun warna-warna klasik (héjo, pink, beureum sareng biru). Bagian tukang ringan ngan nunjukkeun ka urang logo Sony sareng port USB-C.

  • Mésér DualSense Controller kanggo PS5 dina Amazon> link.

Joystick ngingetkeun urang kana DualShock 4 ku penguatan éksternal anu anyar sareng karét anu langkung ageung. Diantara ieu kami ngagaduhan tombol PS anu ayeuna diwakilan ku logo PlayStation sareng henteu buleud deui. Ngan di handapeun tombol ieu urang gaduh tombol "Ngajempékeun" énggal anu bakal ngamungkinkeun urang pikeun nga-bisikeun mikropon dina instan (éta ogé hurung).

Pikeun bagian na, tombol Bagikeun sareng Pilihan aranjeunna tetep ngarobah logo tapi kalayan fungsi anu sami. Trackpad ngalangkungan panggung anu ngamungkinkeun kami berinteraksi sareng cara anu sami sareng DualShock 4. Cingcin lampu indikator ayeuna aya di sakuriling trackpad ieu, nyanggakeun bagian tukangna lengkep datar.

Di handapeun kami bakal ngagaduhan palabuhan Jack 3,5 mm pikeun gampang nambihan jinis headset naon waé tanpa kedah nganggo pilihan anu langkung mahal. Dina cara nu sami sareng ieu dimana pin ngecas pikeun stasiun ngecas DualSense aya.

Tungtungna, DualSense ieu ayeuna parantos ngalebetkeun sistem geter calakan haptic sakumaha anu kajantenan dina iPhone 12 Pro (contona) anu nganalisis munggaran parantos ngahasilkeun hasil anu saé. Nya sami sareng sensor interaktif sareng akselerator dina pengendali.

Bagian tukangna didamel tina plastik kasar pikeun cekelan anu langkung saé, ngalambangkeun tombol PlayStation klasik. Ogé ninggalkeun paréntah dualsense stiker tukangna has anu tungtungna tungtungna dihapus. Akhirna ayeuna urang henteu ngan ukur spéker, tapi ogé mikropon leutik dina jarak jauh. 


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

2 koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Carlos cenahna

    Naha anjeun terang naha kendali tiasa ditingalkeun dina pusat beban nalika beban réngsé?
    Upami ditingali dipasang teras-terasan ngirangan umur mangpaat batréna ????

    1.    Paco L Gutierrez cenahna

      Halo, teu aya masalah, anjeun tiasa tetep ngantepkeun di tempat pangisianan sareng nyandak éta ngan ukur nalika anjeun peryogi, sakali batréna dieusi éta bakal lirén ngeusian.