Stasiun patén Amazon pikeun drone dina truk, karéta sareng kapal

Amazon mikirkeun stasiun mobile pikeun angkatan darat na

Éta Amazon hoyong ngarobihkeun sistem pangiriman bungkusan na, éta mangrupikeun kanyataan. Anu hoyong ngalaksanakeunana ngalangkungan panggunaan drone, kami ogé terang. Nanging, ngalaksanakeun sadayana ieu henteu gampang: kéngingkeun ijin pikeun ngapungkeun sadaya drone di daérah-daérah tertentu, tingali cara anu pangsaéna pikeun ngeusi batre unggal unit sareng, anu pangsaéna: dimana nyimpen sadayana armada ieu kendaraan jarak jauh.

Nya, jawabanana tiasa dina patén terakhir anu saprak éta Business Insider Aranjeunna parantos mendakan. Ide na saderhana: aranjeunna hoyong milih platform sélulér dimana nyimpen sakabéh armada drones sareng dimana ngalereskeunana - atanapi ngamuat.

Amazon ngalatih kalayan modul perawatan drone

Numutkeun patén pangénggalna anu parantos dilarapkeun ku raksasa dagang online, ideu na nyaéta gaduh kendaraan dimana-mana. Jadina, Gagasan Amazon nyaéta dipasang stasiun drone dina kapal, truk sareng karéta. Kitu ogé, paténna diwangun ku modul anu béda anu bakal dipasang dina kendaraan anu sanés. Dina unggal modul bakal aya suku cadang sareng stasion recharging anu bénten-bénten supados unggal unit angkat ka pangiriman énggal kalayan kapasitas saratus persén na.

Éta ogé héran éta Amazon parantos ngadaptar patén pikeun gedong ngawangun lebahan, dimana duanana drone sareng kendaraan jalan bakal ilubiung. Ayeuna, sapertos dina sadaya kasus ieu, éta ngan ukur ideu —konsep— yén perusahaan anu béda-béda akumulasi dina akhir taun upami éta leres-leres kajadian.

Dina akhir taun ka tukang 2016, tés mimiti sistem pangiriman paket ieu dilakukeun ngalangkungan panggunaan drone. Tapi dugi ka dilaksanakeun kana prakték masih aya halangan anu béda pikeun ngungkulan. Sareng anu utami nyaéta otonomi aki dipaké ku kendaraan. Sanaos, contona, masalah ieu henteu ngagaduhan perusahaan taksi hawa Volocopter.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.