Streaming musik pikeun $ 5 hatur nuhun ka Amazon sareng Pandora

Amazon Echo

Urang sadayana terang yén dinten ayeuna pisan Pandora Como Amazon aranjeunna nuju nyiapkeun duanana jasa streaming musik pikeun asup ka pasar anu, sanaos laun laun pisan, henteu lirén ngembang. Hal anu paling matak ngeunaan ieu, pasti moal aya anu bakal kaget yén duanana perusahaan hoyong bagian jus na tina pie di sektor pasar ieu, nyaéta dua jasa bakal ngagaduhan modalitas Langganan $ 5, hal anu tiasa ngarobih cara ngartos jenis jasa ieu, sahingga tungtungna dugi ka masarakat.

Fokus kana masing-masing jasa nyalira, dina hiji sisi anu urang gaduh Amazon, raksasa e-commerce, anu bakal dumasar kana jasa na Langganan $ 5 bulanan ka pangguna naon waé anu ngagaduhan unit pembicara di imahna gema. Upami anjeun henteu gaduh salah sahiji panyatur ieu, anjeun kedah ngalangkungan kotak pikeun kéngingkeun Langganan $ 10 Éta nawiskeun tawaran musik anu lega ogé sacara praktis sadaya saingan tina jasa ieu. Salaku jéntré, ngawartosan anjeun yén sanaos anjeun pangguna Amazon Premium, anjeun kedah ngontrak jasa ieu sacara mandiri.

Amazon sareng Pandora ngarepkeun jasa streaming musik na parantos siap dina akhir taun

Kadua urang gaduh Pandora, dipikaterang janten perusahaan anu booming di pasar radio online. Dina waktos ayeuna, sakumaha anu parantos dipikaterang, perusahaan parantos ngobrol sareng perusahaan rékaman pikeun ngaluncurkeun layanan musik streaming anu anyar, sapertos jasa anu sateuacanna, ieu bakal gaduh harga 5 dolar sasasih dimana éta bakal nawiskeun radio internét anu bakal maénkeun musik numutkeun selera pangguna, ngamungkinkeun, dina gilirannana, ngalirkeun antara lagu tanpa watesan. Dina gilirannana, saha waé pangguna bakal sayogi jasa Langganan $ 10 mirip pisan sareng jasa Apple Music sareng Spotify.

Inpo leuwih: The New York Times


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.