Smart Light Strip sareng Smart Outlet, Smart Home Solutions ti Koogeek

Dina sababaraha kasempetan kami parantos ningali sababaraha produk anu didaptarkeun ku Koogeek firm pikeun kami sareng anu ngabantosan kami pikeun ngajantenkeun bumi langkung cerdas, sareng sababaraha nawiskeun seueur konektipitas sareng kasaluyuan kanggo artos kirang. Kusabab kitu, sareng khususna kusabab di Aktualidad Gadget kami nempatkeun seueur tekenan kana hatur nuhun démo kana datangna Google Home, Alexa sareng Siri, mendakan analisis anyar kami.

Kami gaduh di tangan kami Smart Light Strip sareng Smart Outlet, strip LED pinter sareng strip kakuatan pinter anu tiasa méréskeun seueur masalah pikeun anjeun. Janten caket sabab urang bakal ningali anu sakedik-sakedik dina kadua alatna.

Smart Light Strip - Strip LED anu tiasa ngalakukeun nanaon

Urang mimitian ku Smart Light Strip, strip Koogeek LED anu asalna salaku alternatif langsung pikeun anu ditawarkeun ku mérek sapertos Xiaomi atanapi Philips, langkung mirah tibatan alternatif sareng anu langkung saé cocog. Kami bakal nganalisis sababaraha ciri utama hiji-hiji henteu seueur komplikasi, sareng kami nyandak kasempetan pikeun ngantepkeun anjeun video ti kolega iPhone News dimana kami tiasa ningali Koogeek Smart Light Strip dina operasi pikeun kéngingkeun sakedik ideu tina naon kamampuanna. Teu aya produk anu kapendak.

Karakteristik téknis sareng matéri

Dina kotak kami nampi strip 2 méter kalayan buklet instruksi klasik, sakedik deui. Kanyataanna nyaéta Koogeek henteu miceun seueur karep pikeun bungkusna, sareng kanyataanna urang ngahargaan éta, éta saderhana, tahan sareng ati-ati, tanpa langkung. Pikeun bagian na, sakumaha anu parantos urang nyarioskeun, éta ngagaduhan panjang dua méter sareng pikeun kakuatan éta ngagaduhan kabel USBC standar 5V dugi ka 2A, émut yén iket henteu kalebet jinis adaptor kana jaringan, ieu panginten anu paling négatip, sanaos éta ogé ngagaduhan manpaat henteu ngagaduhan sambungan proprietari, sareng saha anu henteu ngagaduhan adaptor USB dinten ayeuna di sakitar bumi?

Total kakuatan nyaéta 10W, konsumsi pasti moal janten perhatian, efisiensi énergi A +++ numutkeun ka bumi, tapi hé, éta téh LEDs, urang teu kedah ngarepkeun anu sanés. Kapasitas cahaya ngahontal 500lm Éta henteu goréng pisan, utamina kusabab Yeelight ti Xiaomi, contona, ngan ukur nawiskeun 200lm. Kusabab éta henteu tiasa béda dina produk sapertos kieu, urang tiasa ngagentos kombinasi dugi ka 16 juta warna anu béda. Bahanna nyaéta naon anu anjeun ngarepkeun ti Koogeek, kami gaduh kualitas munggaran sareng strip napel dina tonggong anu ngamungkinkeun kami nempelkeun strip LED dimana wae urang pikahoyong tanpa komplikasi.

Kasaluyuan sareng pangalaman pangguna

Alat ieu tiasa dianggo sacara mandiri tanpa meryogikeun jinis sambungan WiFi atanapi Smartphone sabab ngagaduhan kontroler nyalira kalayan tombol dina hiji tungtung, ieu tiasa ngaapresiasi nalika urang ngagaduhan masalah konéktip. Nanging, kualitas na ningkatkeun berkat kasaluyuan mutlakna sareng HomeKit, Alexa sareng Google Home, dimana anjeun bakal boro wates. Nyetelna rada gampang ngalangkungan aplikasi Koogeek teras anjeun kedah ngantep diri kabawa ku kamungkinan roda warna na sareng kakuatan kacaangan na. Pribadi, saatos nyobian seueur produk anu sami tina merek anu béda, kuring milih Koogeek strip salaku anu pangsaéna dina pasaran tina hal kasaluyuan, kualitas sareng saluhureun sadaya harga. Teu aya produk anu kapendak.

Koogeek Smart Outlet - Hiji Power Strip kalayan Charger Terpadu

Kumaha upami urang hoyong ngatur sababaraha konéksi produk anu henteu "pinter"? Nya, henteu langkung saé tibatan jalur kakuatan anu pinter. Koogeek terang yén aya seueur anu parantos sayogi di pasar, panginten éta sababna langkung milih nambihan aksésori anu teu aya dina produk sanés, urang gaduh dua pangecas standar pikeun iPhone sareng anu sanés kanggo iPad kalayan ampere tinggi. Hayu urang tingali sanajan upami anjeun hoyong,Teu aya produk anu kapendak.

Karakteristik téknis sareng matéri

Sakumaha biasana bungkus austere kalayan strip sareng buku paréntah, kami moal meryogikeun anu sanés. Éta kedah diperhatoskeun, sabab urang parantos nyarios sababaraha baris di luhur éta Kami gaduh tilu palabuhan USB, dua tina 5V sareng 1A sareng anu katilu kalayan muatan tambahan 5V sareng 2.1A disarankeun pikeun ngeusian produk sapertos iPad, anu peryogi langkung seueur kakuatan. Kabel pikeun nyolok sareng kakuatan strip kakuatan ngagaduhan panjang 1,5 méter, sanaos panjang strip listrikna ogé 275mm sareng 70mm, kanyataanna nyaéta sanaos sadaya téknologi anu "nyumput" éta henteu langkung ageung tibatan naon waé strip standar anu sanés anu ngan ukur nyolok alat tanpa langkung. Jangkungna strip gaduh jangkungna total 48mm sareng tungtungna nawiskeun beurat total langkung ti satengah kilogram, persis 693 gram.

Éta didamel tina palastik hipu warnana bodas, sedengkeun kabelna pasti ngingetkeun urang ngeunaan Apple pikeun kualitas karét sareng warna na anu kulawu. Tanpa ragu, Koogeek henteu pernah kompromi kana kualitas matéri. Hal sanés anu kedah disorot nyaéta sambungan jaringan (3 palabuhan AC dugi ka 3000W) ngagaduhan sistem panyalindungan Palasik kanggo murangkalih sareng dina waktos anu sareng nyegah kokotor lebet. Éta sapinuhna cocog sareng salah sahiji colokan anu biasa di Spanyol. Bahan koogeek gaduh persetujuan anu jelas pisan.

Kasaluyuan sareng pangalaman pangguna

Dina tingkat beban alat, urang émut yén éta ngagaduhan sertifikasi MFiIeu ngandung harti yén palabuan na disahkeun ku Apple anu ngajamin minimal kualitas sareng kaamanan. Bagéan na, dina tingkat kasaluyuan, dimungkinkeun pikeun gaduh manajemén ngalangkungan HomeKit, Alexa sareng Google Home, sanaos kanyataanna unggal sambungan kana jaringan ngagaduhan tombol nyalira anu ngamungkinkeun diaktipkeun sareng dinonaktipkeun, upami urang ngan saukur hoyong strip kualitas.

Naros

  • Bahan sareng desain
  • kasaluyuan
  • harga

Kontra

  • Lemna henteu tahan pisan
  • Adaptor jaringan leungit
 

Ngaliwatan aplikasi Koogeek ogé asistén maya kami, kami bakal tiasa ngatur konsumsi listrik, mareuman alat sareng bahkan ngajadwalkeun suplai sakarepna., sesah milari langkung sakedik.

Koogek Smart Light Strip sareng Smart Outlet Review
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 5 bentang
30 a 60
  • 100%

  • Koogek Smart Light Strip sareng Smart Outlet Review
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • kinerja
    Penerbit: 90%
  • konfigurasi
    Penerbit: 90%
  • kasaluyuan
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 95%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.