Pasar swalayan mimiti kasir Amazon ayeuna dibuka, Amazon Go

Pasar swalayan munggaran tanpa kasir perusahaan Amazon dibuka dinten Senén dina jalan anu sami dimana tempatna markas Amazon, di Seattle. Ieu mangrupikeun kahiji kalina éta sacara resmi dibuka kanggo umum, ngalangkungan tes anu munggaran anu samemehna dilaksanakeun sareng padamel Amazon nyalira na dimana aranjeunna tiasa masihan rekening sababaraha kagagalan dina kumpulan pameseran anu parantos dilakukeun ku palanggan munggaran "sakuduna".

Ayeuna sadayana ieu aya di tukangeun kami sareng kami parantos gaduh supermarket Amazon Go munggaran kabuka mésér tina smartphone kami sareng dina cara saderhana, kirang langkung pikeun kéngingkeun ideu anu saderhana aksés ka supermarket sareng tina aplikasi telepon pinter mayar sareng mulih kalayan ngagaleuh, Tanpa langkung.

Cara mésér ieu kedah dioperasikeun lami, tapi sakumaha anu kami ngumumkeun masalah sareng pembayaran ngalangkungan aplikasi parantos nyangsang pembukaan akhir na dinten ayeuna aranjeunna hirup. Di jero supermarket anjeun tiasa mendakan naon anu bakal kami mendakan di supermarket anu sanés, sajaba ti fast food to go sareng rupi-rupi produk seger anu dieusian ku penjualan.

Ieu pidéo ti Amazon sorangan anu nunjukkeun ka urang éta Amazon Go:

Operasi na cukup saderhana sareng pas urang ngaksés ka supermarket urang kedah nyeken alat urang ku aplikasi Amazon Go anu dipasang sareng sapinuhna cocog sareng ios sareng Android. Jelas urang kedah gaduh akun anu didaptarkeun sareng Amazon pikeun nganggo supermarket. Sakali scanner lawang parantos kalangkung, urang bakal didaptarkeun dina sistem salaku hiji obyék di supermarket sareng sensor sareng kaméra bakal ngarékam produk mana anu urang keuna, pilih sareng data sanésna, sakumaha anu dijelaskeun ku TWSJ.

 

Amazon nunjukkeun yén saatos mésér ranté supermarket Whole Foods, éta tiasa nerapkeun toko Go di seueur tempat di Amérika Serikat. Ieu mangrupikeun hal anu bakal katingali dina minggu anu bakal datang, dina waktos ayeuna urang gaduh supermarket munggaran anu kabuka sareng urang sadayana terang kumaha Amazon nyéépkeunana, janten kami pikir ékspansi na bakal reureuh teuing.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.