Analisis Splashdrone 3+ dina basa Spanyol, drone SwellPro anu tahan cai

drone Splashdrone 3 tambah

Dinten ieu kami masihan anjeun ka Actualidad Gadget tinjauan éta drone Splashdrone 3+ ku SwellPro, drone tahan cai anu tiasa hiber dina kaayaan cuaca anu parah pisan sareng berkat ciri na anu cocog pikeun latihan sareng olahraga cai, di pantai atanapi bahkan salaku asistén pikeun perikanan laut. Mangrupikeun drone modular, kompak, kaku sareng relatif enteng pikeun alat ukuran ieu sareng anu paling penting pikeun warna jerukna anu ngajentul sareng nawiskeun piloting anu saleresna saderhana. Harga dasar na $ 1.200 sareng Anjeun tiasa ngagaleuh langsung tina tautan. Salajengna urang bakal ningali sadaya detil na Splashdrone 3+.

Drone anti cai pikeun beroperasi dina cai

Splashdrone 3+ drone di lapangan

Hal kahiji anu nyerang anjeun nalika ningali drone nyaéta perumahan na tahan cai sareng éta ngajaga sadaya elemen penting tina drone kalayan tingkat kedap anu cukup luhur. Hiji-hijina hal anu tetep henteu kapendak nyaéta motor sareng ieu siap pisan sareng pilem anu ngajagi aranjeunna tina cai asin janten alatna siap badarat sareng lepas landas tina cai tanpa masalah anu utama, baseuh atanapi bahkan beuleum sakedik.

Hatur nuhun kana ciri-ciri ieu, drone khususna dirancang pikeun olahraga cai, mancing atanapi bahkan karya nyalametkeun berkat pancing anu dilebetkeun di gigir kaméra sareng anu bakal urang tingali engké.

Naha anjeun hoyong ngaraosan Splashdrone 3? Nya ayeuna Anjeun tiasa kéngingkeunnana kalayan harga anu pangsaéna ku ngaklik didieu >>

Splashdrone 3+ gampang pisan dirakit

drone Splashdrone 3 kabuka

Majelis Splashdrone 3+ gampang pisan dilakukeun sareng urang tiasa siap ngapungkeun sababaraha menit. Dasarna anu kudu urang lakukeun nyaéta:

  • pasang roda pendaratan Éta diwangun ku dua tabung karbon anu dilebetkeun kana liang dina dasar drone. Pikeun nempatkeunana gampang, anjeun kedahna ngalebetkeun heula hiji sisi satengahna, teras lebetkeun sisi anu sanésna teras pencét hipu dugi ka duanana diasupan dugi ka tungtungna. Mangrupikeun pakakas pendaratan anu saderhana tapi anu leres nyaéta éta énggal pisan sareng sampurna minuhan tujuanana.
  • tempat baling-baling. Pikeun ngalakukeun ieu kami ngan ukur kedah mencét baling-baling sakedik ka handap sareng belok sakedik nuturkeun indikasi anu digambar dina rotor.
  • buka panutup luhur drone ka nempatkeun batréna di jero. Éta dilengkepan velcro alit kanggo nahanna sampurna sareng nyegah gerak sareng ngarusak urang nalika hiber.
  • tempatkeun gimbal nganggo kaméra 4k. Panempatanana saderhana pisan kumargi anjeun ngan ukur kedah ngaitkeun kana tempat anu saluyu sareng ngamankeunana nganggo pin supados dina sababaraha detik anjeun tiasa tukeur hiji aksésori pikeun anu sanés upami diperlukeun.

Sareng éta waé, nuturkeun 4 léngkah saderhana ieu kami parantos gaduh drone siap hiber sareng sadaya jaminan.

Splashdrone 3+ Asesoris

muka koper drone

Pikeun mempermudah transportasi sareng panyimpenan, drone ditampilkeun dina kasus anu teguh, mantap sareng dirancang kalayan saé. Di toko online SwellPro anjeun tiasa ningali aksésoris sareng jinis kaméra anu béda anu tiasa anjeun anggo ku Splashdrone 3+. Produkna disertakeun ku opat bérés anu béda: mancing, syuting, berperahu sareng milarian & nyalametkeun gumantung kana kabutuhan anjeun.

Bisi urang kami parantos diuji milarian éta hadir sareng modul payload-3 anu diwangun ku a Kaméra 4k dipasang dina gimbal sumbu hiji sareng éta ogé kalebet a alat peluncuran leutik dina bentuk kait anu anjeun tiasa ngangkut sareng ngaluncurkeun objék tina hawa. Kusabab éta henteu tiasa sanés, sadayana aksésoris sareng kabel ogé tahan cai.

Harga modul pelepasan dimuat ku kaméra 4K sareng 1 sumbu gimbal nyaéta $ 329 y anjeun tiasa ngagaleuhna ku ngaklik dieu.

4k kaméra drone

Pemancar + Kacamata FPV

Splashdrone 3+ hadir sareng a pamancar pisan cahaya sareng ergonomis anu kalebet layar LCD warna 5 inci tiasa ningali kaméra drone sareng anu nyayogikeun kami telemetri dasar anu diperyogikeun nalika hiber sapertos kagancangan alat, jangkungna, condong, muatan batré, résolusi kaméra, waktos hiber, jarak anu aya urang, jsb.

Stasion Splashdrone 3+

Ngaliwatan stasiun ieu urang tiasa kontrol duanana hiber tina drone sareng fungsi sanésna sapertos ngamimitian rékaman kaméra, nyandak gambar, muka pancing pikeun muragkeun beban, mencét tombol home return, jst.

Pikeun tés urang ogé parantos ngagaduhan sababaraha Kacamata FPV pikeun hiber jalma munggaran, anu sapinuhna cocog sareng drone sareng anu sumping dina warna oranyeu anu sami. Kacamata ieu dilengkepan layar LED dobel beresolusi tinggi anu bakal neuleumkeun anjeun dina kasenangan pilot FPV. Biaya kacamata FPV nyaéta $ 199 sareng anjeun tiasa kéngingkeun aranjeunna tina tautan ieu.

Kacamata FPV

Piloting Splashdrone 3+

Drone disayogikeun sareng sababaraha modeu hiber anu béda, sahingga adaptasi sareng sadaya kabutuhan:

  • Modeu GPS: Ieu modeu hiber standar sareng ngamungkinkeun anjeun ngaraoskeun penerbangan anu stabil kalayan bantuan GPS.
  • Modeu pesiar: ku modeu ieu anjeun bakal tiasa pilot drone ngan ku hiji panangan, kumargi alatna bakal tetep dina luhurna konstan sareng ku cara jostick anjeun bakal tiasa mindahkeun sacara horisontal dina cara anu lancar sareng ngatur pikeun ngarekam kualitas luhur video.
  • Modeu ATTI: éta modeu anu paling lincah sareng anu bakal ngamungkinkeun anjeun ngahontal kecepatan hiber anu langkung luhur, tapi écés éta ogé paling gampang kacilakaan.

Salaku tambahan, Splashdrone 3+ gaduh mode hiber khusus anu disebat Lemes + ngalangkunganana urang bakal ngendalikeun pesawat ku dua poténometér tempatna di handapeun jostick sareng éta bakal ngamungkinkeun urang pikeun gaduh kontrol anu langkung ageung kana rotasi sareng arah drone, janten aranjeunna sampurna pikeun nikmati hiber anu pas pisan sareng pidéo anu stabil pisan.

Pikeun sadayana anu resep pilot sareng aplikasi, drone ngamungkinkeun tambahkeun tautan GroundStation pikeun ngadalikeun alat tina telepon pinter anjeun. Harga aksésori ieu nyaéta $ 99 (anjeun tiasa ngagaleuhna ti dieu) sareng ngamungkinkeun anjeun hatur nuhun kana aplikasi Ngapung Swellpro nganggo sababaraha modeu hiber calakan sapertos fungsi 'nuturkeun kuring', sacara otomatis hiber ka lokasi anu dituduhkeun dina peta, ngurilingan titik anu tangtu, atanapi ngarencanakeun jalur hiber multi-titik ngalangkungan peta.

Galeri gambar

Di dieu kami nawiskeun anjeun galeri sareng sadaya poto Splashdrone 3+, asesorisna sareng kacamata FPV.

Kacindekan ngeunaan Splashdrone 3+ drone

Drone modular waterproof Splashdrone 3+ nyaéta pilihan mésér hébat pikeun sadayana anu milari a alat kalayan kinerja anu saé, kontrol saderhana sareng anu tahan ka cai. Desain modularna sareng sajumlah ageung aksésorisna ngamungkinkeun alat pikeun diadaptasi kana kabutuhan anu béda-béda, anu henteu diragukeun ngagambarkeun hemat anu signifikan.

Beuli Tautan

Upami anjeun resep mésér éta drone waterproof yén kami parantos dianalisis dina tulisan ieu babarengan kabéh asesoris, anjeun tiasa ngalakukeun éta ngaliwatan tautan ieu:

Splashdrone 3+ video drone waterproof

Teras anjeun tiasa tingali Splashdrone 3+ drone dina aksi dina salah sahiji video promosi mérek.

Pendapat editor

Splash Drone 3+
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
1540 a 2438
  • 80%

  • Splash Drone 3+
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kamera
    Penerbit: 95%
  • Otonomi
    Penerbit: 75%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 85%

Pro sareng kontra

Naros

  • Jas hujan
  • Gampang pisan pikeun pilot
  • Seueur aksésoris anu sayogi

Kontra

  • Harga sababaraha asesoris rada luhur

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.