Nintendo Switch bakal nampi kumpulan kaulinan SNK

Nintendo

SNK mangrupikeun salah sahiji ti saeutik perusahaan anu tiasa nyatakeun yén aranjeunna parantos aya di industri salami opat puluh taun. Kusabab taun anu sami ieu aranjeunna ngagungkeun momen ieu. Kusabab kitu, perusahaan parantos mutuskeun yén waktos sapertos kieu kedah dirayakeun ku cara anu gedé. Sareng aranjeunna ngalaksanakeunana ku cara anu khusus pisan. Aranjeunna buang acPilihan kaulinan khusus pikeun Nintendo Switch dina kasempetan ulang taun ieu.

Kumpulan ieu bakal pencét toko dina nami Kumpulan Ulang Tahun SNK 40. Éta bakal ngandung langkung ti 14 kaulinan klasik ti perusahaan. Janten pastina aya sababaraha judul anu disada sapertos seueur diantarana. Éta nyaéta koleksi ekslusif pikeun Nintendo Switch.

Janten moal aya konsol sanés anu badé nampi kumpulan kaulinan SNK ieu. Ngan konsol Nintendo anu populér anu bakal resep pilihan kaulinan ieu ti perusahaan Jepang. Ogé, éta parantos dikonfirmasi yén gimna bakal diluyukeun sacara grafis. Aranjeunna bakal ngajaga gaya klasikna tapi bakal ditampilkeun dina resolusi 1080p.

SNK Koléksi Nintendo Switch

Di momen teu sadayana judul anu bakal janten bagian tina kumpulan ieu dipikaterang. Sanaos kami ngagaduhan bagian ageung diantarana sayogi. Ieu mangrupikeun kaulinan SNK anu bakal janten bagian tina koléksi pikeun Nintendo Switch:

  • lpha Mission (versi arcade sareng konsol)
  • Athena (vérsi arcade sareng konsol)
  • Crystalis
  • Ikari Warriors (versi arcade sareng konsol)
  • Ikari III: The Rescue (versi arcade sareng konsol)
  • Perang Gerilya (vérsi arcade sareng konsol)
  • POW (vérsi arcade sareng konsol)
  • Pulo Prasejarah dina 1930
  • Prajurit Psycho
  • Jalanan pinter
  • TNK III (vérsi arcade sareng konsol)
  • Vanguard
  • Victory Road (vérsi arcade sareng konsol)

Kumpulan SNK khusus ieu bakal dileupaskeun dina dua édisi. Anu normal dina gimna dina kotak, sedengkeun anu sanésna bakal gaduh disk anu mélodi tina kaulinan ieu kaluar sareng buku alit. Biaya vérsi ieu éta bakal 65 dolar. Éta bakal dijual di musim gugur. Janten kuring yakin yén pangguna Nintendo Switch ngarepkeun éta.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Tembok Batu cenahna

    Lalaki alus?

<--seedtag -->