Rak buku SYMFONISK, urang nguji aliansi IKEA - Sonos

Jalma anu resep kana dunya téknologi bumi ieu parantos lami nyarioskeun ngeunaan kumaha hubunganana antara aliansi éta IKEA sareng Sonos, perusahaan furnitur sareng hiasan pang populerna sasarengan sareng salah sahiji firma anu paling dipuji ku masarakat anu resep sora anu terhubung sareng kualitas. Nya, urang parantos gaduh diantara urang produk munggaran anu lahir tina kolaborasi ieu, Kami ngagaduhan SYMFONISK Rak sareng lampu SYMFONISK pikeun nguji hubungan ieu antara IKEA sareng Sonos kalayan analisa urang, anjeun bade sono? Abdi cangcaya…

Sapertos anu sering dilakukeun ku produk anu bermutu tinggi sapertos kitu, kami milih pikeun ngalakukeun analisa pidéo sakaligus sareng tulisan ieu anu tiasa anjeun tingali dina saluran YouTube kami sareng anu dianggo salaku lulugu pikeun bacaan engké. Unggal waktos, langkung saé pikeun ditingali tibatan dibacana, janten kami nyarankeun sateuacana ngamimitian maca analisis anu jero ieu, anjeun ngamangpaatkeun unboxing sareng uji sora anu parantos kami laksanakeun pikeun produk SYMFONISK ti IKEA sareng Sonos. Tanpa ado salajengna, urang bade nyaritakeun kumaha kami mendakan speaker ieu.

Desain sareng bahan: Saeutik Ikea, seueur Sonos

Urang mimitian ku anu munggaran produk, rak sareng tangtosna, urang muka analisis ieu sareng desain na. Éta diwangun dina PVC sareng ngagaduhan palapis tekstil di payun, anu nutupan panyaturna, hal anu biasa. Éta ukuranana 23 x 21 x 32 séntiméter pikeun beurat total 3,11 kilogram. Ieu mangrupikeun hal munggaran anu ngareuwaskeun anjeun, sareng éta beuratna beurat ngemutan yén éta plastik, sareng ieu pikeun panyatur mangrupikeun tanda kualitas. Éta mangrupikeun hal anu dibéjakeun ku panyatur sanés ti perusahaan Sonos, beuratna mastikeun supir anu hadé di jero sareng sora anu langkung jelas tanpa aya sora sareng geter.

  • Kelir: Hideung sareng bodas
  • Bahan: Plastik sareng tékstil

Kami gaduh dua vérsi anu sami dina kapasitas tapi warna anu béda, urang tiasa milih versi hideung sareng versi bodas, sapertos kitu IKEA ogé parantos nyoko kana adat istiadat Sonos, anu ngalayanan urang sadayana panyaturna dina dua rentang warna ieu. Paket ogé kalebet buku instruksi klasik, kabel proprietari pikeun sambungan listrik anu asalna dina warna anu sami sareng spéker sareng kabel éternet kategori 5e upami urang kedah nyambungkeun éta tanpa WiFi. Henteu langkung ti nyarios dina tingkat desain, éta jelas ngabela diri sareng mangrupikeun aliansi antara Ikea sareng Sonos. Éta tiasa ditempatkeun duanana sacara vertikal sareng horisontal sareng tilu tombol payun ngamungkinkeun kami pikeun ngatur musik kalayan gampang sareng épéktip.

Seueur spéker, sareng rak buku alit

Kami mendakan spéker anu kuring teu ngarepkeun pisan, tapi Sonos parantos ngingetan deui yén dimana waé anjeun nempatkeun panangan, éta ngajadikeun seni. Nyolok dina gampang sapertos kitu IKEA Dina usaha perennial na pikeun nawiskeun produk ku potongan, éta ngingetan anjeun pisan yén upami anjeun badé nempel kana témbok, anjeun kedah mésér salah sahiji pendukungna nyalira, naha kait saderhana tina € 6 atanapi dukungan lengkep (langkung disarankeun) pikeun € 14. Harga anu pasti anjeun kedah nambihan kana panyatur.

Kami gaduh rak anu ageung pikeun panyatur, tapi leutik pikeun rak. Salaku méja sisi ranjang anu paling minimalis éta idéal, tapi anjeun kedah hilap nempatkeun lampu naon waé, dasar pangisianan Qi atanapi pondokna, naon waé anu anjeun pikahoyong cicing dina rak tanpa wates waktos, alesanana nyaéta pas anjeun méakkeun kalayan jumlah musikna, sareng kuring nyaritakeun yén éta ngagaduhan tali bari, éta bakal tungtungna sahanteuna dina taneuh, henteu tanpa ngingetkeun anjeun heula ngeunaan sora guludug. Hasil: Langkung saé anjeun ngagabungkeun sareng jati IKEA anu sanés sapertos rak KALLAX sareng hilap dianggo salaku rak kanggo panggunaan rutin.

Sora sareng konéktipitas, kahadean ti Sonos

Upami anjeun parantos ngaleungitkeun trauma tina masangna sareng terang dimana badé nempatkeunana, anjeun tiasa bersantai, ayeuna janten bagian anu gampang. Pikeun anu resep kana alat Sonos sareng pikeun jalma anu teu dikenal, éta mangrupikeun anu leres. Kantun unduh aplikasi Sonos anjeun ti Google Play Store atanapi ios App Store teras teraskeun kana milarian panyatur anyar. Anjeun pencét tombol Puter salaku aplikasi nunjukkeun na kirang ti 10 detik anjeun dipasang sareng damel, paling-paling, bakal aya pembaruan anu ditunda. Henteu lami saatos, anjeun tiasa neraskeun setelan kamar supados sora pinter dugi ka mana-mana sacara merata.

  • Sambungan nirkabel via Wifi (sanés Bluetooth)
  • AirPlay 2
  • Singkronisasi sareng Spotify
  • Palabuhan RJ45 - Ethernet

Sedengkeun pikeun kualitas sora, kuring reuwas reuwas tempo harga. Anjeun gancang sadar yén éta Sonos sabab sanaos nawiskeun sora Kuat pisan dina tingkat luhur, anjeun boro ngahargaan istirahat di dinya. Sanaos éta mangrupikeun léngkah dihandapeun Sonos One (anu ku jalan kitu, hargana dua kali), harga 99 euro na dibenerkeun ku kualitas sora anu dikaluarkeun, teu kakantun Sonos ngamungkinkeun anjeun ngaitkeun speaker sareng Spotify kami , Rekening Deezer sareng seueur deui. Modél IKEA SYMFONISK ieu nawiskeun kami sadayana pangalaman Sonos kalayan kesederhanaan jati IKEA, sayogi pikeun anu hoyong nyéépkeun sakedik kirang sél produk anu dugi ka ayeuna sakedik kawatesanan.

Pendapat Editor sareng pangalaman pangguna

Rak SYMFONISK ieu ti IKEA sareng Sonos parantos janten hiji unsur deui di kantor kuring, Anjeun boro-boro tiasa nawiskeun langkung sakedik, sareng éta desain, bahan, jaminan sareng kualitas sora ngan ukur € 99 éta teu umum lamun urang ngobrol ngeunaan audio. Abdi henteu tiasa gagal nyarankeun SYMFONISK ieu ti IKEA sareng Sonos salaku pendekatan anu munggaran upami anjeun ngahargaan sadayana yén produk Sonos tiasa nawiskeun anjeun, satengah biaya Sonos One, parantos Kuring henteu naroskeun mérek sanés pikeun ningkatkeunna, tapi pikeun nyocogkeun. Aranjeunna sayogi di pusat IKEA mana waé tina 99 euro.

Rak SYMFONISK ti IKEA sareng Sonos
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
99
  • 80%

  • Rak SYMFONISK ti IKEA sareng Sonos
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 87%
  • Potencia
    Penerbit: 93%
  • Kualitas
    Penerbit: 90%
  • Conectividad
    Penerbit: 97%
  • parabot nu geus dipasang di tempatna sarta sadia dipake
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 87%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 96%

Naros

  • Bahan sareng desain anu cocog sareng harga
  • Betah panggunaan sareng konektipitas anu ekstrim
  • Pamasangan saderhana ku IKEA
  • Harga knockdown pikeun produk sapertos kitu

Kontra

  • Entong tinggalkeun IKEA tanpa kurung témbok, anu misah
  • Bener henteu seueur dianggo salaku rak buku
  • Bisa gaduh mikropon sareng asistén Alexa
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.