Telepon flip langkung hirup ti kantos

Upami anjeun salah sahiji anu pangkolotna di tempat éta, sareng sababaraha cangkang atanapi telepon tilepan anu sanés ngalangkungan panangan anjeun, pastina unggal waktos telepon anyar sapertos kieu diumumkeun anjeun bakal émut perasaan anu nyerang anjeun unggal-unggal anjeun nganggo pikeun nampi atanapi ngagantung telepon. Tepuk! Éta cool.

Asia mangrupikeun pasar anu ngagaduhan jutaan pangguna, sareng telepon tilepan masih tetep gancang, teu sakumaha smartphone tanpa konci fisik, tapi éta gaduh pangsa pasar anu signifikan. Samsung terang ieu sareng ti waktos ka waktos ngaluncurkeun modél anyar. Dinten ayeuna urang nyarioskeun Samsung Folder 2.

Samsung Folder 2, janten telepon tilepan, henteu nawiskeun layar 3,8 inci alit. Éta dikokolakeun ku Prosesor Qualcomm Snapdragon 425 kalayan opat inti dina 1,4 Ghz, dibarengan ku 2 GB RAM. Pas di handapeun layar éta nawiskeun kami opat tombol khusus anu kami tiasa muka kaméra, ngirim pesen téks, parios email anu ditampi teras muka kontak pikeun nelepon.

Di jero alat kami mendakan gudang 16 GB sareng batréna 1.950 mah. Kaméra payun 5 mpx sedengkeun kaméra tukangna 8 mpx. The Resolusi layar 800 × 480 sareng didukung ku Android Marshmallow. Harga terminal ieu anu parantos aya di pasar sakitar 240 euro kanggo dirobih.

Tapi lamun anjeun badé nyekel éta, hiji-hijina pilihan anjeun bakal ngagaduhan ngarambat ka nagara-nagara Asia dimana éta sayogi, kumargi di luar ieu anu ditungtut rendah pisan yén henteu nyéwa ka perusahaan pikeun ngajualana di luar daérah ieu. Tina waktos ka waktos Samsung nawiskeun terminal ieu di Amérika Serikat, dimana mode pikeun jenis terminal ieu kuat pisan berkat Motorola Razr, alat anu dijual sapertos hotcakes nalika pencét di pasar, janten upami anjeun ngarencanakeun perjalanan di dinya, panginten anjeun tiasa kéngingkeunana.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Koméntar, tinggalkeun anjeun

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.

  1.   Gemma Lopez cenahna

    Upami Hahaha…? tapi saha anu ngagunakeun éta 1 tina 10 éta cool ???