SSD terjal (500 GB) hard drive portabel ultra-kasar [Tinjauan]

Asesoris mangrupikeun bagian penting tina kahirupan urang sadidinten, sareng éta bertentangan sareng naon anu lumangsung di jaman baheula, alat-alat urang biasana meryogikeun seueur periferal supados tiasa ngiringan urang dina padamelan normal. Kabutuhan anu umum nyaéta panyimpenan massal portabel, hard drive anu ngalir ti hiji tempat ka tempat anu sanés ku data anu anjeun kedah kerjakeun, sareng anu pasti éta kabutuhan anu hoyong diliput ku LaCie.

Kali ieu urang badé nyobian anu énggal LaCie terjal SSD 500 GB, produk anu dirancang pikeun tahan sareng ngajagaan data urang nalika dinten damel di luar negeri. Seagate kalayan divisi LaCie na terang yén éta kedah nyumponan kabutuhan ieu pikeun ngarékam pidéo sareng ahli éditan, sareng SSD kasar ieu mangrupikeun produk anu dirancang ku aranjeunna.

Desain sareng bahan konstruksi

Kami mimiti kalayan ukuranana, sareng éta kami gaduh hard disk ultra-tahan éta ukuran 17 x 64,9 x 97,9 milimeter pikeun beurat total 100 gram, maksudna, rada kompak. Éta lengkep ditutupan ku karét sareng ngagaduhan port USB-C dina tonggong anu leres-leres tahan cai. Dina bungkusan éta kami bakal ngalebetkeun kabel USB-C 3.1 sareng USB-C kana USB-A Cable pikeun sambungan gancang ogé uji coba hiji bulan pikeun Adobe Creative Cloud. Ieu eusina, bungkusan anu cukup modéren sareng didesain pikeun ngaleungitkeunana kalayan gancang (didaur deui).

Janten, urang nyanghareupan produk anu boga tahan cai sareng ragrag (sakitar 3 méter gumantung kana kotak), sareng éta sensasi anu masihan urang ngémutan karétna. Éta warnana warna jeruk anu geulis, janten sigana henteu gampang leungitna di lingkungan anu keras (ogé mangrupikeun hal anu paling éndah di dunya anu dianggo di jero rohangan).

Urang tiasa neuleumkeun kana cai dugi ka saméter kirang langkung tilu puluh menit, Sanaon garansi moal tanggung jawab (éta nunjukkeun dina kotak) upami urang ngagaduhan masalah ku cai. Dina hal ragrag, éta nolak sakitar 2000 kilogram tekanan. Pondokna, sertifikasi IP67

Ciri téknis

Kami gaduh 500 GB SSD dina unit tolok ukur kategori NVMe, paling umum di pasar sareng ngajanjikeun dugi ka 1000 MB / s transfer, sanaos ieu mangrupikeun kagancangan anu urang ukur ngahontal dina hal maca. Pikeun bagian na, mérek ngajangjikeun kami dugi ka 950 MB / s tina mindahkeun sareng ngédit pidéo 4K RAW langsung ngalangkungan produk. Dina tés urang ngalangkungan Thunderbolt 2 kami parantos ngahontal kagancangan anu saé sareng kinerja anu cukup enteng, tapi henteu 1000 MB / s anu dijanjikeun ku mérek, aya anu atos nunjukkeun yén kami parantos ngalaksanakeun éta liwat port USB-A

Éta ngagaduhan Supir terpadu anu bakal ngamungkinkeun kami nganggo nganggo Windows sareng macOS tanpa aya masalah (kami henteu acan tiasa mastikeun operasi di Linux) ogé téknologi ti Énkripsi mandiri data Seagate Secure, pikaresepeun tur atra nunjukkeun yén kami leres-leres kaayaan subdivisi Seagate. Pikeun bagian na, kami ogé ngagaduhan jaminan pikeun nyalametkeun data anu leungit kusabab kagagalan parangkat dugi ka lima taun.

Produkna nyaéta dirancang ku Neil Poulton sareng ditujukeun pikeun anu kedah némbak sareng ngédit pidéo dina kaayaan anu parah. Pasti desainna cukup sanggup nahan.

Anggo pangalaman

Dina tés urang, SSD ieu parantos nunjukkeun dirina gancang pisan. Pikeun bagian na, perlu disebatkeun yén desain anu ringkes sareng ringan na ngabantuan dina nyandak saku ransel, éta karasaeun mangrupikeun alat anu invasif minimal dina hal beban urang, sareng éta pisan ngaapresiasi. Nyatana beurat na kirang ti paling accu éksternal ukuran anu sami. Éta nawiskeun ampir persis naon anu dijanjikeunana, tapi urang kedah émut yén éta mangrupikeun produk utamina mahal, utamina nalika urang ngémutan kapasitas neundeun. Modél 1TB tiasa dipanggihan di Amazon sakitar 220 euro, anjeun tiasa ngagaleuh éta di Tautan ieu.

SSD tangguh
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 3.5 bentang
239
  • 60%

  • SSD tangguh
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • Kagancangan
    Penerbit: 85%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Ipis
  • Cahaya

Kontra

  • Kabel pondok
  • harga
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.