Tesvor S4, robot vacuum cleaner lengkep pikeun pertengahan rentang [Review]

Pembersih vakum robot terus janten alternatif anu efisien sareng langkung produktif pikeun ngabantosan urang ngahémat waktos nalika urang ngalaksanakeun beberesih sapopoé. Hatur nuhun kana mékanisme pemetaan sareng analisa ruang anu énggal, urang tiasa ngamangpaatkeun ciri-cirina langkung saé tibatan sateuacanna, sareng éta sababna aranjeunna hirup nonoman kadua.

Urang analisa anyar Tesvor S4, robot pinuh fungsi pikeun alamat pertengahan rentang kalawan rentang hade fungsi anu bakal nulungan urang bersih beuki hadé. Tetep sareng kami sareng mendakan kumaha Tesvor S4 ieu tiasa janten alternatif anu hadé pikeun modél anu pang populerna di pasar.

Sapertos dina waktos anu sanés, kami parantos mutuskeun pikeun ngiringan analisa anu jero ieu sareng pidéo dimana anjeun henteu ngan ukur ningali unboxing lengkep Tesvor S4, Kami ogé nunjukkeun anjeun konfigurasi sareng mode beberesih utama. Lamun, di sisi séjén, anjeun geus mutuskeun pikeun acquire eta, anjeun tiasa ngadamel kalawan éta dina harga pangalusna sarta kalawan pangiriman dina 24 jam dipirig ku jaminan dua taun langsung dina Amazon. Ayeuna waktuna pikeun nganalisis éta jero, jadi tetep katala.

Desain sareng bahan konstruksi

Anu paling "ngajempolan" kuring ngeunaan Tesvor S4 ieu nyaéta kumaha merekna parantos kompak bungkusan maksimal, ieu ngaapresiasi, biasa ningali bungkusan anu ageung, sanaos kanyataan yén robot sorangan henteu langkung alit tibatan anu kompetisi (tebih ti dinya) pakét ieu digawé kacida alusna. Hal anu paling keuna salajengna nyaéta bagian luhurna didamel tina kaca tempered, ieu ngabantosan katingalina langkung premium sareng di luhur sadayana ngagampangkeun beberesihna, nyegah goresan sareng sagala jinis atraksi kana lebu atanapi sidik. Pikeun sésana, urang gaduh ukuran sareng bentuk anu paling umum.

Kami gaduh alat ukuran 44,8 × 34,8 × 14,8 séntiméter pikeun beurat total anu bahaya pisan dugi ka 5 kilogram, Nanging, kalayan ngémutan yén urang henteu kedah nyorong éta sabab gerakna nyalira, teu aya bantahan. Kami gaduh sensor LiDAR di bagian tengah luhur sareng dua tombol singkronisasi sareng mareuman. Cai mibanda dina hiji sisi port sambungan pikeun ayeuna bisi urang rék ngalakukeun tanpa dasarna, kitu ogé tombol pegatkeun sambungan.

Ciri téknis

Tesvor S4 ieu ngagaduhan dua sikat sisi, anu ngabantosan pikeun moto sareng mindahkeun kokotor ka titik anu dipikahoyong nyaéta sikat sentralna, dina hal ieu. kalawan sistem hibrid tina bristles nilon sarta tangtu bristles silicone pikeun néwak kokotor anu leuwih adherent kana lantai. Ieu undoubtedly seemed salah sahiji titik paling nguntungkeun na.

  • 300 ml embung

Sabalikna, modél ieu nyiptakeun peta daérah anu badé dibersihkeun anu rada mirip sareng alternatif sapertos Roborock, kalayan kapastian anu sami. Ku cara kieu, éta bakal ngurus rohangan anu langkung ageung ti 100 m2 dina pas tunggal tanpa kedah angkat ka titik ngecas. Pikeun alesan anu jelas, beberesih munggaran bakal rada laun, tapi ti ayeuna, nganggo Artificial Intelligence anjeun sareng ngaliwat peta anu sami, anjeun bakal ngaoptimalkeun sumber daya pikeun nawiskeun beberesih anu langkung gancang.

Kami gaduh 2.200 Pa nyeuseup dina waktos ieu, yén tanpa jadi hiji data kaleuleuwihan keuna, éta cukup pikeun beberesih poean hiji lantai habitual, dina «rata», rada handap alternatif Dreame na Roborock nu boga kakuatan anu ampir ganda ieu. Pikeun bagian na, tingkat bising maksimum robot nyaéta 50 db, hal raket patalina jeung kanyataan yén kakuatan nyeuseup teu pangluhurna di pasar boh. Nanging, sakumaha anu parantos nyarios, kami henteu mendakan masalah dina tingkat kabersihan.

Ngabersihan sareng aplikasi sorangan

Aplikasi Tesvor sayogi dina Android sareng ios sareng ngamungkinkeun urang gampang nyinkronkeun alat, pikeun ieu urang kedah tuturkeun lengkah saterusnas:

  1. Pencét tombol «ON» di sisi robot
  2. Nalika lampu hurung pencét duanana tombol sakaligus pikeun 5 detik
  3. Nalika ikon Wi-Fi hurung sareng kedip-kedip, buka aplikasi Tesvor teras ketok tambihan alat
  4. Ayeuna anjeun bakal naroskeun anjeun nyambung ka jaringan "Smart Life XXXX", anu cocog sareng robot vacuum cleaner.
  5. Léngkah-léngkah sanésna bakal dilaksanakeun sacara otomatis atanapi ku nuturkeun pitunjuk dina layar.

Dina ngan lima menit anjeun bakal nyambung. Sanaos aplikasina sanés salah sahiji anu paling lengkep di pasar, éta cekap, kalebet pilihan anu disorot di handap ieu:

  • Operasi alat sareng kadali jauh virtual
  • Pilih kakuatan beberesih
  • Hurungkeun alat
  • Kirimkeun alat ka stasiun ngecas
  • beberesih kamar
  • Ngabersihan dumasar zona
  • Ngusap pinuh
  • Jadwal beberesih

Urang boga loba pilihan séjén, Kumaha carana ngapdet firmware alat, tapi kami ngantepkeun ieu ka anjeun supados henteu manjangkeun teuing dina bagian ieu.

Otonomi sareng pangalaman pangguna

Alat ieu ngagaduhan otonomi sakitar 120 menit gumantung kana merek, tapi ieu écés pakait sareng kakuatan nyeuseup anu handap. Dina hal ieu, dina kakuatan "normal", kami geus diala waktos perkiraan 90 menit, keur leuwih ti cukup jeung cukup pikeun ngalakonan beberesih normal. Aplikasina, tangtosna, tiasa langkung lengkep, éta sami sareng alternatif anu disorot sapertos SPC sareng henteu museurkeun pisan kana alat anu disambungkeun, contona, éta ngarujuk kana tangki cai sareng fitur-fitur sanés anu Tesvor ieu. S4 teu kaasup. Sanaos parangkat lunakna ngalir sareng épisién, éta henteu gaduh sakedik pampering janten langkung dédikasi.

Pikeun bagian na, urang manggihan hiji robot vacuum cleaner éta sabudeureun 275 euro sarta nawarkeun sababaraha ciri penting pikeun robot ieu mangrupa pitulung teu beban. Pikeun dimimitian ku, deposit nonjol, otonomi alus sarta nepi ka rengse sistem pemetaan LiDAR pohara efisien nu ngajadikeun beberesih idéal. Sanajan hargana bisa jadi rada tighter, keur metot nawaran husus handap 250, kumaha oge, eta tetep dina Amazon dina harga anu sakitar 275 euro sacara teratur, anu henteu goréng pisan upami ningali kinerja.

Tésvor S4
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
276
  • 80%

  • Tésvor S4
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 90%
  • Nyeuseup
    Penerbit: 70%
  • aplikasi
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%

Pro sareng kontra

Naros

  • Bahan sareng desain anu saé
  • Sistim pemetaan alus
  • Kalayan suku cadang sareng bungkusan anu saé

Kontra

  • Aplikasina tiasa langkung rinci
  • Ngajadikeun sababaraha noise
  • Pikeun 30 atawa 40 euro kirang eta bakal megatkeun pasar
 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.