Analisis ThiEYE Dr.X RC, drone anu nyatet dina 1080P pikeun € 70

Ngamangpaatkeun kanyataan yén Natal badé caket, urang bakal analisa drone a anu mangrupikeun salah sahiji produk anu tujuanna janten bintang hadiah tina tanggal-tanggal ieu sareng produk anu sanés sapertos skuter listrik éta ogé anu nyababkeun ngamuk. Waktos ieu produk anu bakal dianalisis nyaéta éta ThiEYE Dr.X RC minidrone, alat anu berorientasi ka pangguna anu hoyong ngamimitian latihan piloting jalma kahiji (First Person View, langkung dikenal ku akronim FPV na) tanpa nanem modal mahal. ThiEYE Dr.X mangrupikeun produk anu mantep, gampang diatur sareng anjeun tiasa kéngingkeun langkung ti € 70 ku ngaklik didieu.

Desain sareng bahan anu saé

Hal kahiji anu narik perhatian drone ieu langsung tina kotak dimensi na leutik na lightness. Ieu mangrupikeun drone ukuran 11.00 x 11.00 x 4.30 séntiméter sareng beuratna 85 gram, ngajantenkeun sampurna pikeun ngangkut kana ransel alit tanpa nyandak seueur rohangan. Bahan manufaktur drone nyaéta palastik sareng desain na cukup aslina, kalayan sirah anu aya dua panon dina jero anu LED biru anu masihan sentuhan anu khusus pisan.

Baling-baling anu tina tipe brushless, éta dilengkepan dilindungan opsional pikeun nyegah kacilakaan tina ngarusak agul. Salaku kanyataan anu panasaran, alatna éta henteu disayogikeun nganggo jinis gear badarat janten urang bakal badarat langsung sareng beuteung, hal anu sigana rada bahaya pikeun kuring khususna upami urang nganggap yén tombol hurung / pareum alat ayana di handapeun drone sareng sensor optik - barometric pikeun ngukur jangkungna dugi nalika hiber, janten kami nyarankeun anjeun pikeun nyingkahan pendaratan anu ageung sabab tiasa rusak.

Éta ogé ngagaduhan Gyroscope 3-sumbu sareng akselerator 3 sumbu anu bakal ngamungkinkeun aparat pikeun leres stabil nalika hiber.

Hiber ngalangkungan A.pp

ThiEYE Dr.X RC teu ngagaduhan kendali jarak jauh sakabeh hiber dilakukeun ngaliwatan aplikasi sayogi pikeun iOs sareng Android anu anjeun kedah pasang dina smartphone. Anggoanna saderhana, urang ngan kedah masang aplikasi dina hapé anjeun, hurungkeun drone nganggo tombol anu sayogi di handapeunana, antosan sababaraha detik pikeun sistem ngamimitian WiFi 2.4 GHz sareng sambungkeun smartphone anjeun ka jaringan Wifi anu bakal muncul sareng nami drone.

Sakali ieu réngsé, urang muka aplikasi, buka modeu hiber sareng urang tiasa angkat sareng ngamimitian ngamajukeun drone anyar kami. Hiberna saderhana, panginten rada laun tapi éta langkung saé pikeun produk jenis ieu anu ditujukeun pikeun pilot pemula. Éta ngamungkinkeun anjeun ngonpigurasikeun seueur pilihan sapertos hiber ku joystick atanapi ku nganggo giroskop smartphone, dua tingkat kecepatan anu béda, hiber dina modeu normal atanapi hiber absolut, kadali gaya Amérika (anu mangrupikeun anu biasana urang anggo di Éropa) atanapi dina gaya Jepang, jsb. Éta ogé ngagaduhan tombol kalibrasi, anu sanés pikeun a rotasi lalaunan 360º anu ngamungkinkeun ngarobih arah alat sareng anu terakhir pikeun darurat take-off sareng badarat.

La batré drone nyaéta 650 mah anu hartosna durasi hiber sakitar 8 menit dina kapasitas pinuh, normal pikeun jenis pesawat ieu. Waktu ngeusi batre nyaéta 2 jam, janten upami anjeun sering ngagunakeunana, kami nyarankeun anjeun mésér batré anu kadua anu ngamungkinkeun anjeun langkung resep ngarawat hiber. Dina kasus kehabisan daya batre nalika hiber, teu aya résiko kacilakaan, kumargi drone ngadeteksi éta sareng turun gancang pikeun badarat dikontrol sareng bébas résiko.

Radius hiber nyaéta 50 méter sareng ngahontal jangkungna sakitar 20 méter. Kami parantos diuji nganggo iPhone X sareng kami henteu ngagaduhan jinis motong sinyal sapanjang tés; Éta leres-leres leres pisan dianggo sareng langkung tempo yén éta mangrupikeun produk anu cukup murah.

Kaméra drone

ieu salah sahiji kakuatan ThiEYE Dr.X RC Drone kumargi éta ngagabungkeun a 8 sénsor MP sanggup moto poto anu saé. Dina bagian pidéo, alat éta sanggup ngarékam sareng a Resolusi HD lengkep dina 30 fps.

Eusi kotak, harga sareng kasadiaan

Dina kotak urang tina dri ThiEYE Dr.X RC asalna drone éta sorangan, dua pelindung baling-baling, opat baling-baling cadang, batréna 650 mAh, kabel USB mikro pikeun ngeusi batre, alat pikeun miceun sareng nempatkeun baling-baling sareng manual pangguna dina basa Spanyol, hal anu salawasna ngaapresiasi dina jenis produk ieu.

El Harga ayeuna ThiEYE Dr.X RC nyaéta 71 €. Éta mésér anu disarankeun pisan upami anjeun milari alat kalayan harga anu terjangkau, diménsi alit sareng anu ngamungkinkeun anjeun nyéépkeun sababaraha jam pikeun ngapung.

Titik dina kahadean

Naros

  • Desain anu saé
  • Hiber tunggal
  • FPV

Titik ngalawan

Kontra

  • Batréna rada handap
  • Teu aya pilihan paréntah

Pendapat editor

TiEYE Dr.X
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4.5 bentang
71
  • 80%

  • ThiEYE Dr.X RC
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
    Penerbit: 85%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • kamera
    Penerbit: 90%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 90%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 90%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.