TicPods Free, alternatip nyata pikeun AirPods kalayan seueur fungsi

Headphone ti perusahaan Cupertino parantos nandaan sateuacan sareng saatos ku cara ningali sektor ieu, sareng jarang jalan-jalan nganggo subway atanapi transportasi umum naon waé sareng henteu ningali seueur headphone anu sanaos sanés sanésna AirPods, sahenteuna aranjeunna meniru.

Henteu kedah nganggo knockoffs, TicPods gratis mangrupikeun alternatif nyata pikeun Apple AirPods kalayan kontrol touch sareng seueur deui kamampuan. Sakumaha urang terang yén anjeun hoyong mendakan produk audio énggal ieu sareng kami, linggihkeun korsi anu raoseun sabab parantos waktuna pikeun analisa anu paling lengkep anu anjeun bakal mendakan dina produk ieu.

Sakumaha biasa, urang badé nganjang kana desain, matéri, ciri téknis sareng, pangpayunna, pangalaman pangguna anu objektif pisan sahingga urang tiasa nyandak tekad akhir ngeunaan kualitas produk ieu. Sareng nyaéta headphone True Wireless beuki tatanén sareng aya sababaraha mérek "hebat pisan dina téknologi" anu henteu ngusahakeun peluncuran versi sorangan pikeun masa depan sora masing-masing, Naha anjeun masih nganggo headphone kabel? Cicing sareng kami sareng mendakan kumaha ngaraosan leres-leres "bébas". Candak aranjeunna di Amazon tina 129 euro.

Bahan sareng desain: Ide anu saé, bahan anu saé

Mobvoi sanés perusahaan anu énggal, perusahaan mangrupikeun perusahaan anu parantos ngadamel sababaraha alat anu tiasa dianggo dina sababaraha waktos. Léngkah salajengna nyaéta headphone nirkabel anu sajati, janten éta diarepkeun yén aranjeunna sahenteuna suksés sapertos dina édisi sateuacanna. Kami ngagaduhan kotak palastik tahan, dina hal ieu dina jeruk, sanaos ogé diluncurkeun dina biru laut sareng bodas. Kotak didesain sapertos batang sareng beuratna langkung ti 200 gram. Pikeun bagian na, Di jero urang gaduh sistem magnet daya rendah anu bakal ngajantenkeun headphone nempatkeun pinna dina pin pengisian anu sami kalayan anu kotak ngagaduhan.

Headphone ieu aranjeunna gaduh desain satengahna antara intraurals sareng klasikNyatana, éta konfigurasi tina duanana usulan anu nahan aranjeunna kana ceuli. Éta henteu ngagaduhan rarancang anu ageung teuing atanapi beurat anu luar biasa, nyatana ngémutan seueur tiruan AirPods atanapi alternatif anu sami urang mendakan yén Ticpods Free ieu justru anu paling suksés dina tingkat ukuran sareng ergonomis. Éta ngagaduhan tonjolan di handapeun tempat kontrol sentuh ayana, batang ieu anu ogé ngagaduhan tempat batréna salaku panel kontrol.

Karakteristik téknis sareng kualitas audio

Kami gaduh headphone anu nyambungkeun Bluetooth 4.2, anu ngajamin kualitas sora anu stabil, tapi, kami parantos sono komitmen pikeun Bluetooth 5.0 salaku téknologi ayeuna. Hal anu sami kajadian sareng sistem muatan, Mobvoi parantos milih microUSB, Kami ngabayangkeun yén tohan pikeun aman, tapi nyatana henteu janten salahna pikeun ngalebetkeun port USB-C ieu janten biasa ayeuna, kanyataanna héran éta ngagaduhan kabel sambungan dobel dina kotak anu nawiskeun USB-A , USB- C sareng microUSB, hal anu parantos ngantep urang rada robih. Pikeun bagian na urang gaduh kotak kalayan Batré 700 mah sareng jero batré headphone anu jarakna antara 70 sareng 80 mah. 

  • Otonomi anu dirujuk: 4 jam nganggo headphone sareng 14 jam deui dina kasus ieu
  • Otonomi nyata: 3,5 jam nganggo headphone sareng 12 jam deui dina kasus ieu

Dina tingkat kaamanan, aranjeunna gaduh résistansi kana cai sareng lebu kalayan Sertifikasi IPX5, ogé sistem panempatan anu stabil, dina tiori pikeun tiasa negeskeun yén aranjeunna moal tumiba, nanging, pangalaman panggunaan kuring henteu nyebatkeun éta. Dugi ka mendakan posisi anu leres dina ceuli, langkung-langkung kamungkinan aranjeunna bakal murag tina waktos ka waktos, janten dinten-dinten munggaran anjeun kedah biasa, kumargi aranjeunna henteu ngagaduhan sistem pangrojong anu unggul. Ngeunaan kualitas audio, kami mendakan headphone anu saluyu, gaduh pembatalan sora aktif (numutkeun perusahaan) ogé insulasi anu saé, tapi, diarepkeun yén dina produk anu ngagaduhan ciri-ciri ieu urang bakal ngagaduhan bass kalayan langkung ningkat , tapi sanés, kanyataanna bass na anu paling kurang dina headphone ieu, kualitas audio na saé, tapi "teuing datar" kanggo kuring.

Kontrol toél sareng setelan alat

Sakumaha anjeun parantos tingali dina video di luhur, konfigurasi na gampang pisan. Kahiji kalina urang nyandak éta tina kotak kami tiasa mendakanana dina kisaran Bluetooth sareng kami ngan ukur kedah milih TicPods Free supados aranjeunna tetep dipasihan sareng alat anu dimaksud. Di handap ieu nalika urang nyandak éta tina kotak TicPods bakal nyambung sacara mandiri kana alat ieuIeu mangrupakeun kanyamanan anu sesah dipendakan dina alat-alat tina mérek sanésna sareng anu ngajadikeun TicPods Free ieu mangpaatkeun seueur kauntungan.

Di sisi anu sanésna, kontrol touch cukup pikaresepeun, Urang tiasa berinteraksi sareng musik atanapi nelepon sacara otonom kalayan henteu kedah nyandak telepon pinter urang tina saku, sareng éta teu aya hargana:

  • Gesek kaluhur atanapi kahandap: Volume luhur sareng ka handap
  • Toél langkung ti dua detik: Nyungkeun Siri atanapi Asisten Google
  • Ketok dua kali: Langkung lagu

Anggo pangalaman sareng detil kanggo dipertimbangkeun

The TicPods Gratis pitunjuk deteksi panempatan otomatisIeu ngandung harti yén nyoplokkeun atanapi nempatkeun éta langsung bakal ngaktipkeun musik. Di sisi séjén ogé urang bakal tiasa ngajawab telepon ngalangkungan aranjeunna kumargi aranjeunna gaduh mikropon, sareng kadua headphone bakal disada dina waktos anu sasarengan, titik anu kedah diperhatoskeun upami urang nyéépkeun seueur waktos di luar. Émut yén aranjeunna hargana 129,99 euro dina Amazon.

Goréng

Kontra

  • Anggo microUSB
  • Paningkatan low leungit
 

Naon anu kuring paling resep ngeunaan TicPods Free nyaéta éta sanajan insulasi luar anu saé éta, éta henteu gaduh sakedik paningkatan dina handapeun, sora na teuing datar sareng henteu ninggalkeun kuring perasaan anu kuring ngarepkeun. Hal anu sami kajadian sareng otonomi, anu sanaos ngajangjikeun 18 jam urang teu tiasa ngaleuwihan langkung ti 15 jam.

pangalusna

Naros

  • Bahan sareng desain
  • Kontrol Toél
  • kasaluyuan

Anu kuring paling resep nyaéta urang nyanghareupan alat anu Ampir sami sareng kualitas sareng operasi ka AirPodsNyaéta, éta gaduh kontrol épéktip anu épisién, kasaluyuan tinggi, sareng deteksi peletakan. Bener mangrupikeun alternatif anu pangsaéna pikeun AirPods anu parantos kami uji.

TicPods Free, alternatip nyata pikeun AirPods kalayan seueur fungsi
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
129,99
  • 80%

  • TicPods Free, alternatip nyata pikeun AirPods kalayan seueur fungsi
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir:
  • rarancang
  • layar
  • kinerja
  • kamera
  • Otonomi
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
  • Kualitas harga


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.