Tim redaksi

ActualidadGadget.com mangrupikeun salah sahiji halaman wéb rujukan di Spanyol dina alat, parangkat lunak, komputasi, internét sareng téknologi sacara umum. Ti saprak 2006 kami ngalaporkeun unggal dintenna ngeunaan kamajuan utama dina sektor téknologi, ogé nganalisis réa alat mimitian ti komputer anu pangkuatna dugi ka kasus smartphone anu paling saderhana ngalangkungan speaker, monitor, smartphone, tablet atanapi robot cleaner vacuum ngan ukur masihan sababaraha conto. Kami ogé ngiringan acara téknologi utama ti dunya sapertos WMC di Barcelona atanapi IFA di Berlin dimana kami ngalihkeun bagian tina tim editor kami pikeun tiasa ngajantenkeun lengkep ngalacak acara sareng nawiskeun pamiarsa urang sadaya inpormasi dina jalma kahiji sareng dina waktos anu pondok.

Saterusna, di bagian tutorials kami anjeun tiasa ngakses sadaya jinis inpormasi praktis sareng manual komprehensif léngkah-léngkah anu kalebet poto sareng / atanapi video bantosan sareng anu ngaliput topik janten seueur rupa-rupa anu sipatna asalna kumaha pormat tablet Android a kumaha cara ngunduh poto tina facebook pikeun masihan sababaraha conto.

Upami anjeun hoyong ningali sésana poko anu urang urus dina wéb anjeun kedahna waé aksés ka halaman bagian sareng di dinya anjeun bakal ningali éta sadayana diatur dumasar téma.

Dina raraga ngajelaskeun sadaya eusi kualitas ieu sareng ku cara anu paling ketat, Berita Gadget ngagaduhan hiji tim éditor anu ahli dina téknologi anyar sareng pangalaman mangtaun-taun nyerat eusi digital. Upami anjeun hoyong janten bagian tina tim redaksi kami anjeun ngan ukur kedah ngalengkepan formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

Koordinator

  • Miguel Hernandez

    Editor sareng analis geek. Pecinta gadget sareng téknologi. "Kuring pikir mungkin pikeun jalma normal milih anu luar biasa" - Elon Musk.

Éditor

  • Ignacio Sala

    Ti mimiti 90an, nalika komputer anu mimiti aya dina panangan kuring, kuring resep pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng téknologi sareng komputasi.

  • Jordi Giménez

    Abdi resep sadayana anu aya hubunganana sareng téknologi sareng sagala jinis gadget. Fotografi sareng olahraga sacara umum mangrupikeun karep kuring; sapinuhna hookeun kana dunya gunung. Anjeun moal bobo tanpa diajar anu anyar.

  • Paco L Gutierrez

    Pecinta téknologi, gadget sacara umum sareng video games. Nguji Android ti saprak jaman baheula.

  • Rafa Rodríguez Ballesteros

    Di damel di kantor énjing-énjing sareng sabisa-tiasa sonten. Kulawarga, olahraga, internét, séri. Abdi resep téknologi, smartphone sareng ékosistem sadayana. Salawasna nyobian diajar sareng janten mutahir.

  • Karim Hmeidan

    Komunikator Audiovisual, rada geek dina dunya blogging sareng internét, kuring nyobian tetep mutahir ngeunaan sagala rupa anu aya hubunganana sareng dunya téknologi dina hiburan sareng tingkatan profesional.

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Gairah ngeunaan téknologi, khususna produk Apple, kuring resep janten éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone, Soy de Mac sareng Actualidad Gadget. Pancing kana séri dina vérsi aslina.

Tilas éditor

  • Villamandos

    Asturian, bangga ti Gijon janten pas, 28 taun. Insinyur Téknis dina Topografi ku profesi sareng kakasih téknologi anyar sareng sagala rupa anu aya di sakuriling jaringan jaringan. Anjeun tiasa nuturkeun ideu gélo, koméntar sareng ideu aslina dina profil Twitter kuring.

  • Juan Luis Arboledas

    Profesional komputer sanaos pameget dunya téknologi sacara umum sareng robot khususna, karep anu nyababkeun kuring nalungtik sareng nalungtik sadaya jaringan dina milarian jinis kabaruan, panilitian atanapi proyek.

  • Ruben gallardo

    Nulis sareng téknologi mangrupikeun dua karep kuring. Sareng ti saprak 2005 kuring untung pikeun ngagabungkeun aranjeunna kolaborasi dina média khusus di sektor éta. Anu pangsaéna sadayana? Kuring terasrasakeun dinten anu mimiti nyarioskeun perkawis gadget naon waé anu pencét di pasar.

  • Eder Esteban

    Lulus dina Marketing ti Bilbao, cicing di Amsterdam. Perjalanan, nyerat, maca sareng bioskop mangrupikeun karep kuring anu hébat. Kabetot kana téknologi, khususna telepon sélulér.

  • Manuel Ramirez

    Androidmaniaco, seniman sareng jalma serbaguna dina sagala rupa bidang. Panilitian anu dilakukeun dina ESDIP (ngadamel pondok 3D sareng animasi klasik) Illustrator, guru gambar sareng lukisan, sareng akhir-akhir ieu museur kana téater sareng akting.

  • Joaquin Garcia

    Sejarawan, élmuwan komputer sareng freelance. Salawasna nalungtik cara anyar sareng tangtosna, ngaraosan gadget anyar. Naroskeun henteu nyigeung.

  • Jose Alfocea

    Salawasna hoyong pisan diajar, kuring resep sadayana anu aya hubunganana sareng Sejarah, Seni atanapi Jurnalisme sareng khususna, téknologi anyar sareng hubunganana sareng sektor pendidikan sareng pendidikan. Abdi resep pisan kana Apple sareng komunikasi, sareng éta naha kuring aya di dieu

  • Jose Rubio

    Ngora gairah ngeunaan téknologi sareng dunya motor. Proyék insinyur mékanis, navigator dumasar padamelan. Kalayan mobil, kotak alat sareng alat éléktronik naon waé, kuring bagja.

  • Juan Colilla

    Abdi budak umur 20 taun, kuring resep ka dunya Apple, sains, rohangan sareng pidéo video, kuring kadang nonton anime sareng gaduh daya tarik anu tangtu kana budaya Jepang. Abdi resep diajar salami éta ngeunaan jejer anu kuring resep atanapi masalah. I am a fan drone and I love automation and / or automation home and jijieun jejer topik.

  • Elvis bucatariu

    Téknologi sok narik kuring, tapi datangna smartphone ngan ukur nambahan minat kuring kana sagala rupa anu kajantenan di dunya téknologi.

  • Alfonso De Frutos

    Kusabab kuring tiasa émut kuring kantos resep kana téknologi anyar. Sareng nalika, dina yuswa 13 taun, kuring gaduh telepon sélulér munggaran kuring, aya anu robih. Dua karep kuring nyaéta poker sareng pasar telepon sélulér, sektor anu teras-terasan ngembang sareng anu henteu lirén nunjukkeun urang hal-hal anu luar biasa anu, ka hareupna, bakal ngarobah cara urang ningali dunya. Atanapi aranjeunna parantos ngalaksanakeunana?

  • Xavi Carrasco

    Panulis di Aktualidad Gadget, pamekar parangkat lunak sareng ahli dina Digital Marketing. Abdi resep alat sareng alat éléktronik tina sagala rupa, smartphone, tipi, laptop, komputer, kaméra ... Tuturkeun kuring dina jaringan kuring naon waé pikeun tetep mutahir dina Gaya Kahirupan Tech anu pangsaéna

  • Pedro Rodas

    Pencinta Tech. Kuring parantos réngsé diajar salaku Insinyur Industri Éléktronika sareng ayeuna nuju ngajar di Institute of Secondary Education.

  • Luis del Barco

    Pecinta atlit sareng téknologi anu milari jalma-jalma pikeun ngabagi kanyaho. Nyobian nempatkeun ilusi dina sagala hal anu kuring lakukeun.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Lulus dina Periklanan sareng Hubungan Masyarakat. Ayeuna kuring bakalan ka dunya blogger sareng panata acara. Gairah ngeunaan internét sareng téknologi anyar. Yakin yén sagala hal anu saé tiasa ditingkatkeun.