Tim redaksi

ActualidadGadget.com mangrupikeun salah sahiji halaman wéb rujukan di Spanyol dina alat, parangkat lunak, komputasi, internét sareng téknologi sacara umum. Ti saprak 2006 kami ngalaporkeun unggal dintenna ngeunaan kamajuan utama dina sektor téknologi, ogé nganalisis réa alat mimitian ti komputer anu pangkuatna dugi ka kasus smartphone anu paling saderhana ngalangkungan speaker, monitor, smartphone, tablet atanapi robot cleaner vacuum ngan ukur masihan sababaraha conto. Kami ogé ngiringan acara téknologi utama ti dunya sapertos WMC di Barcelona atanapi IFA di Berlin dimana kami ngalihkeun bagian tina tim editor kami pikeun tiasa ngajantenkeun lengkep ngalacak acara sareng nawiskeun pamiarsa urang sadaya inpormasi dina jalma kahiji sareng dina waktos anu pondok.

Saterusna, di bagian tutorials kami anjeun tiasa ngakses sadaya jinis inpormasi praktis sareng manual komprehensif léngkah-léngkah anu kalebet poto sareng / atanapi video bantosan sareng anu ngaliput topik janten seueur rupa-rupa anu sipatna asalna kumaha pormat tablet Android a kumaha cara ngunduh poto tina facebook pikeun masihan sababaraha conto.

Upami anjeun hoyong ningali sésana poko anu urang urus dina wéb anjeun kedahna waé aksés ka halaman bagian sareng di dinya anjeun bakal ningali éta sadayana diatur dumasar téma.

Dina raraga ngajelaskeun sadaya eusi kualitas ieu sareng ku cara anu paling ketat, Berita Gadget ngagaduhan hiji tim éditor anu ahli dina téknologi anyar sareng pangalaman mangtaun-taun nyerat eusi digital. Upami anjeun hoyong janten bagian tina tim redaksi kami anjeun ngan ukur kedah ngalengkepan formulir ieu sareng kami bakal ngahubungi anjeun gancang-gancang.

Koordinator

  • Miguel Hernandez

    Editor sareng analis geek. Pecinta gadget sareng téknologi. "Kuring pikir mungkin pikeun jalma normal milih anu luar biasa" - Elon Musk.

Éditor

  • Ignacio Sala

    Ti mimiti 90an, nalika komputer anu mimiti aya dina panangan kuring, kuring resep pisan kana sagala hal anu aya hubunganana sareng téknologi sareng komputasi.

  • Jordi Giménez

    Abdi resep sadayana anu aya hubunganana sareng téknologi sareng sagala jinis gadget. Fotografi sareng olahraga sacara umum mangrupikeun karep kuring; sapinuhna hookeun kana dunya gunung. Anjeun moal bobo tanpa diajar anu anyar.

  • Paco L Gutierrez

    Pecinta téknologi, gadget sacara umum sareng video games. Nguji Android ti saprak jaman baheula.

  • Rafa Rodríguez Ballesteros

    Salawasna hook kana gadget sareng asesoris téknologi. Kuring nguji, nganalisis sareng nyerat ngeunaan smartphone sareng sagala jinis gadget, asesoris sareng alat téknologi waktos ayeuna. Nyobian pikeun salawasna "aktif", diajar sareng tetep nuturkeun sadaya berita.

  • Karim Hmeidan

    Abdi resep téknologi, sanés sadayana nyaéta Apple ... Saur kuring beuki seueur perusahaan anu ngembangkeun hal anu pikaresepeun sareng kami di dieu pikeun nguji berita téknologi panganyarna. Kuring nyobian kéngingkeun sadaya gadget anu kuring tiasa sareng anu lebet ka bumi abdi ...

  • Luis Padilla

    Sarjana Kedokteran sareng Pediatrik ku padamelan. Gairah ngeunaan téknologi, khususna produk Apple, kuring resep janten éditor Actualidad iPad, Actualidad iPhone, Soy de Mac sareng Actualidad Gadget. Pancing kana séri dina vérsi aslina.

Tilas éditor

  • Villamandos

    Kami insinyur cinta sareng téknologi anyar sareng sagala rupa anu aya di sakuriling jaringan jaringan. Sababaraha gadget karesep kuring ngiringan kuring unggal dinten, sapertos smartphone atanapi tablet, alat anu ngabantosan ningkatkeun élmu sareng pangalaman kuring dina gadget.

  • Juan Luis Arboledas

    Profesional komputer sanaos pameget dunya téknologi sacara umum sareng robot khususna, karep anu nyababkeun kuring nalungtik sareng nalungtik sadaya jaringan dina milarian jinis kabaruan ngeunaan gadget, naha pikeun diajar atanapi proyék.

  • Ruben gallardo

    Téknologi anyar mangrupikeun karep kuring anu sajati. Kuring teraskeun resep nalika dinten munggaran nyarioskeun perkawis gadget naon waé anu pencét pasar: fitur, trik, ... singgetna, leres-leres sadayana ngeunaan gadget éléktronik naon waé.

  • Eder Esteban

    Abdi resep pisan kana téknologi, khususna telepon sélulér. Kuring resep terang berita ngeunaan gadget, sareng uji coba pikeun mendakan, janten, upami aranjeunna nganteurkeun naon anu dijanjikeunana atanapi upami éta gadget anu henteu leres-leres pikaresepeun pikeun dinten ka dinten.

  • Manuel Ramirez

    Androidmaniaco, seniman sareng jalma serbaguna dina sagala rupa bidang. Panilitian anu dilakukeun dina ESDIP (ngadamel pondok 3D sareng animasi klasik) Illustrator, guru gambar sareng lukisan, sareng akhir-akhir ieu museur kana téater sareng akting.

  • Joaquin Garcia

    Élmuwan komputer anu teras-terasan nalungtik gadget anyar anu badé sumping di pasar. Upami aya hiji hal anu kuring resep pikeun nyéépkeun waktos luang kuring, éta sacara lengkep ngajajah unggal alat éléktronik anu datang ka jalan kuring.

  • Jose Alfocea

    Abdi resep sagala anu aya hubunganana sareng téknologi sareng gadget. Kuring sok hoyong diajar sadaya trik anu ngagaduhan jinis gadget anu béda, janten gunana pikeun luang atanapi padamelan urang.

  • Jose Rubio

    Ngora gairah ngeunaan téknologi sareng dunya motor. Nyaho alat sacara jero, ningali kumaha jalanna atanapi kumaha aranjeunna ningkat nyaéta hal anu kuring resep pisan.

  • Juan Colilla

    Abdi jalma anu resep kana téknologi. Abdi resep diajar salami éta aya dina hal éta, khususna gadget. Naon waé anu dipikaresep ku kuring, tapi drone, otomatisasi sareng / atanapi otomasi bumi sareng kecerdasan buatan mangrupikeun kalemahan kuring.

  • Elvis bucatariu

    Gadget sok narik kuring, tapi kadatangan smartphone ngan ukur nambahan minat kuring kana sagala rupa anu lumangsung di dunya téknologi. Kuring leres-leres yakin yén teu aya alat anu langkung saé sareng mangpaat tibatan éta.

  • Gambar placeholder Cristina Torres

    Gairah ngeunaan internét sareng téknologi anyar, kuring kantos resep nyobian sadaya alat anu murag kana panangan kuring, mendakan sadaya kagunaan anu dipiboga, sareng ngabandingkeun éta sareng versi samemehna pikeun ningali naha aranjeunna leres-leres ningkat. Abdi resep terang sadayana berita ngeunaan gadget anu kuring kéngingkeun, kanyaho anu kuring resep bagikeun sareng anjeun.