Aranjeunna ngarobah ZX Spectrum Salajengna kana laptop hatur nuhun kana percetakan 3D

Asli ZX Spectrum Sinclair

Mimiti éta Nintendo NES mini. Teras sumping mini SNES. Ayeuna GameBoy aslina diperkirakeun muncul saatos taun ilang ogé. Sareng tangtosna, dina daptar éta moal sono kana ikon ti mimiti taun 80an. Persis: di Spéktrum ZX. Anjeun bakal terang yén sababaraha bulan kapengker kampanye dimimitian dina Kickstarter ngeunaan kamungkinan ngalahirkeun deui mitos ieu dina versi anu langkung modéren disebut ZX Spéktrum Salajengna anu ngaganti pita kasét has ku kartu SD; Éta ogé ngagaduhan port HDMI pikeun nyambung ka layar éksternal sareng tampilan keyboardna, tangtosna, kumargi diperbarui sareng langkung saluyu sareng jaman.

Nanging, naha anjeun kantos mikir naon sapertos laptop Sinclair Spectrum? Saé pangguna parantos mutuskeun pikeun ngalakukeunana nyalira sareng ngawangun ZX Spectrum Ieu Salajengna. Sareng éta mangrupikeun kamungkinan pikeun kéngingkeunana, aya anu ngan ukur ngagaduhan motherboard sareng ngagabungkeun sareng Raspberry Pi Zero. Salaku tambahan, saatos ngararancang kasus éta, pangguna ieu mutuskeun ngirim prototipe ka perusahaan khusus pikeun percetakan 3D sareng hasilna tiasa ditingali saatos luncat.

3D percetakan laptop ZX Spéktrum Salajengna

Sakumaha anjeun tiasa tingali dina gambar di luhur, rarancangna moal aya anu teu paduli. Naon deui, dina casing luar garis warna modél aslina parantos dihormat sareng aranjeunna tetep tetep dugi ka modél pamungkas - ZX Spectrum Next ogé ngagaduhan aranjeunna. Ogé, saatos ngaevaluasi kibor, anu ngagaduhan laptop ZX Spectrum Next ieu ngabongkar modél, nyimpen konci jenis chiclet sareng ngagaduhan pasualan anu dicitak dina kecap "ZX Spectrum" tiasa ditingali.

Tungtungna, layar anu parantos ditambihan penemuanna nyaéta 8 inci diagonal. Tepat di sisi layar ieu kalayan rasio aspék 4: 3, dua spéker stereo parantos ditambihan anu tiasa dikontrol tina salah sahiji sisi keyboard, sedengkeun kartu SD bakal ngamungkinkeun pangguna ngagaduhan émulator tina kaulinan mitos . Upami anjeun hoyong ngalakukeun éta nyalira sareng anjeun wani, aranjeunna masihan anjeun Sagala léngkah —The "How To" - sahingga anjeun tiasa ngaréproduksi lengkep.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.