Tronsmart Bang Mini: spiker portabel anyar sareng bass ngareureuwas

Tronsmart Bang Mini

Saatos ngadegkeun dirina salaku produsén headphone sareng speaker Bluetooth premium di 90 nagara, Tronsmart parantos ngalegaan bisnisna. Pikeun ngiringan peluncuran spiker pésta portabel anjeun "Bang Mini" kalayan gagang, parusahaan geus dimekarkeun bisnis na sakuliah dunya. Anjeun tiasa mésér alat di Amazon UK o Aliexpress pikeun 99,99 euro, atanapi nampi detil diskon dina situs wéb perusahaan sateuacan ngagaleuh.

«Nuturkeun jejak urang spiker pihak outdoor 2021 Bang, urang hoyong ngararancang édisi anu langkung alit, langkung portabel pikeun jalma anu nuju jalan-jalanceuk Eric Cheng. «Kami parantos ngirangan tilu inci sareng langkung pon pikeun ngajantenkeun éta pendamping anu sampurna pikeun pésta sareng piknik. Tambih Deui, kalawan rating IPX6 waterproof na, pencinta musik bisa nyandak eta ka pantai atawa kolam renang tanpa salempang ngeunaan spills, splashes, atawa keusik.«

The Bang Minis anyar

Kalawan Bang Mini anjeun teu kudu nungkulan kaleuwihan beurat. The sora stereo alus teuing sanajan ukuran diminutive na berkat téhnologi audio SoundPulse® dipaténkeun dijual di ramatloka Tronsmart. Utamana, éta tiasa dianggo pikeun ngalawan distorsi harmonik sareng ngaleungitkeun bising, nyiptakeun sora anu langkung lancar, vokal anu langkung saé, sareng kanikmatan ngadangukeun anu langkung lami. Kamera ayana di hareup spéker pikeun ngalegaan rentang sora jeung ningkatkeun éfék sora stereo. Tambih Deui, téknologi SoundPulse® ningkatkeun bass. Nalika speaker full-range hese ngahasilkeun sora anu luhur sareng bass jero sakaligus, téknologi SoundPulse® ngamungkinkeun aranjeunna ngalakukeunana sacara mandiri. Janten, bari ningkatkeun bass, éta ogé tiasa ngahasilkeun sora anu luhur.

Hal anu paling pikaresepeun ngeunaan Bang Mini nyaéta mode acara cahayana anu ngaréaksikeun kana wirahma musik. Tujuh lampu neon-warna dina spiker muterkeun, ngambekan, sarta meta jeung ketukan musik. Nyapasangkeun NFC nu nyambung ka alat Anjeun ku hiji touch mangrupa fitur sejenna. Ngawengku Bluetooth 5.3, papasangan stereo, rentang 15 méter, 15 jam playback sareng powerbank anu diwangun nu ngecas telepon. Spiker beuratna 2,3 kg sareng panjangna sakitar 30 cm.

«bang mini delivers 50W sora pop berkat dua cavities spiker bebasEric Cheng nuluykeun. «Rongga hareup ngagaduhan dua tweeter midrange sareng radiator pasip anu nganteurkeun anu luhur garing kalayan kajelasan anu langkung luhur. Rongga pungkur gaduh bass punchy ngaliwatan dua woofers. Hasil ahir? Pamirsa tiasa ngaktipkeun polumeu dina setting pésta, tanpa ngurilingan spiker anu langkung ageung".

Ngeunaan Tronsmart

Tronsmart, perusahaan audio anu berbasis di Beijing, ngahasilkeun headphone sareng speaker Bluetooth. Tronsmart dipiboga ku Shenzhen Geekbuy E-Commerce Co. (ogé katelah Geekbuy). Kantor perusahaan di Guangzhou, Chengdu, Jérman, Spanyol sareng Slovénia ngagajikeun ampir 400 pagawé. Tronsmart parantos ngajual produk langkung ti $60 juta ka langkung ti 90 nagara salaku hasil tina R&D, manufaktur éléktronika, sareng kaahlian ranté suplai anu dibawa ku staf perusahaan. Tronsmart parantos kéngingkeun langkung ti 10 sertifikasi internasional sareng parantos ngadaptarkeun mérek dagang di 51 nagara sareng daérah, kalebet Éropa, Amérika Kalér, Asia Tenggara, Amérika Latin, sareng Amérika Kidul.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.