Review headphone Tronsmart Spunky Beat

Panutup Tronsmart Spunky Beat

Dinten ieu kami ngobrol deui ngeunaan headphone nirkabel TWS. Dina kasempetan ieu, ku leungeun hiji teguh well-dipikawanoh, nu tronsmart Darso Spunky. Un tukang nyieun, Tronsmart, sok patali jeung séktor musik jeung sora anu parantos damel mangtaun-taun pikeun teras-terasan nawiskeun beja pangénggalna. 

Dina kasempetan ieu kami geus bisa nguji Spunky Beat pikeun sababaraha poé. Sababaraha headphone leutik tapi mampuh. Upami anjeun masih milarian headphone nirkabel anu dugi ka tugas, ulah kaleungitan detil, maka kami bakal nyarioskeun ka anjeun naon anu kami mendakan Spunky Beat ti Tronsmart.

Desain basajan tur suksés

Sakumaha urang terang, rarancang tina sagala alat atawa gadjet janten langkung penting. Panginten éta seueur hubunganana sareng fashion, sareng khususna rasa pribadi unggal pangguna. Salaku kalawan pakean, contona, sanajan urang ningali hiji hal anu urang pernah bakal ngagem, salawasna aya nasabah anu bakal pikir sabalikna.

Tronsmart Spunky Darso

Sabab urang tingali di pasar sakumaha loba firms narékahan pikeun nyieun alat-alat panon-catching atanapi nganggo warna anu kuat. Sareng écés yén aya masarakat pikeun éta. tronsmart, kalayan headphone TWS Spunky Beat anjeun geus nyieun kaputusan design atra. Milih a warna anu henteu pernah kaluar tina gaya sapertos anjeunna Negro, sareng hiji bérés herang Eta geus keuna ogé elegan. Upami anjeun milarian headphone sapertos kieu, meuli Tronsmart Spunky Beat dieu dina Amazon kalayan pengiriman barang gratis.

Lamun urang nempo headphone, sajaba warna, urang nitenan a desain minimalis anu teu aya anu tinggaleun atanapi leungit. Kalayan ukuran leutik kalawan format intraural nu pas pisan. Jeung sakali disimpen, praktis euweuh protrudes ti Ceuli. Hatur nuhun kana tilu ukuran Pad béda yén urang bakal manggihan dina kotak, fit dijamin pikeun sagala pamaké, sarta ieu bakal nyieun pangalaman leuwih hadé.

Earphone Tronsmart Spunky Beat

Dina bagian luar urang boga zona touch kalayan anu urang tiasa berinteraksi langkung ti anu diarepkeun. Hatur nuhun kana padamelan parangkat lunak anu saé, antara dua headphone urang tiasa nyerah kana genep pesenan anu béda nganggo hiji atanapi dua keran. Langkung seueur tibatan anu biasana urang mendakan dina alat sapertos kieu. Langkung lacak payun atanapi mundur, maén atanapi reureuhan baranahan, ngajawab atanapi nolak telepon komo nyalukan asistén sora kami.

Kasus / carjer anu béda

Kami parantos terang yén sadaya modél headphone TWS dina pasaran gaduh kasus anu ganda salaku carjer. Dina kasus Tronsmart Spunky Beat, kasus na ngagaduhan sababaraha detil anu ngabédakeunana tina sésana. Geuwat saatos Kapasitas ngamuat, kasus headphone ieu ngagaduhan 350 mah. Kami parantos ngajamin nepi ka 5 biaya headphone lengkep henteu kedah nyolok éta.

Kasus Trunkmart Spunky Beat

Sareng dina waktos ieu, dina nyolok kana kakuatan pikeun ngeusi batre, Kasus Spunky Beat nawiskeun pilihan anu dugi ka ayeuna urang henteu ngagaduhan ditingali dina modél sanés. Salaku tambahan kana port of loading, éta hal ieu kami resep pisan ningali éta Palabuhan USB Type-C. Kasus muatan ieu gaduh kabel nyalira nganggo konektor USB anu sacara bijaksana sareng sampurna digulung tiasa urang mendakan dina handapeun tina éta. 

Tronsmart Spunky Darso USB

Tanpa ragu éta mangrupikeun hal anu anyar saluareun kumaha manpaatna. Sanaos kaleresan éta Kami moal peryogi kabel éksternal pikeun nyambungkeun headphone sareng masihan biaya Tina batréna. Salaku tambahan, saatos diuji salaku beban, kabelna aman diamankeun di handapeunna kalayan henteu leupas sareng tiasa ngaganggu.

Kabel Tronsmart Beat Spunky

Detil alit sanésna nyaéta nutupan nyalira Éta ngagaduhan gagang kulit alit. Sanaos sanés masalah ageung, éta tiasa dianggo pikeun ngagantungkeunna dina sapédah, cingcin konci atanapi bahkan pikeun ngaitkeun kana ramo nalika urang leumpang. Sesuatu anu sanaos dasar pisan, dina modél sanésna urang peryogi aksésoris atanapi panutup tambahan.

Sora jelas sareng téknologi luhur

Kurang leuwih geulis, resep pisan atanapi sakedik, urang carioskeun alat anu aya hubunganana sareng sora. Sareng Tronsmart Spunky Beats pastikeun yén ieu henteu diperhatoskeun nalika urang nguji aranjeunna. The kualitas sora anu ditawarkeunana parantos kaget kami pikeun alus. Supir palapis Graphene nawiskeun a sora kalayan tingkat luhur jéntré sareng sababaraha bass jero. Aspék anu urang resep pisan tingali nalika urang ningkatkeun polumeu.

Tronsmart Spunky Beat sareng kotak

Penting pikeun terang yén Spunky Beat gaduh chip didamel sareng dikembangkeun ku Qualcomm, QCC3020. Hal anu mastikeun a kinerja alus jeung streaming audio konstan tanpa rugika sababaraha. Hatur nuhun ka Bluetooth 5.0 transmisi sareng konéktipitas langkung gancang sareng éfisién. 

Hatur nuhun kana DSP sareng téknologi cVc Dimekarkeun ku Qualcomm, sauran ogé ngagaduhan kualitas sareng kajelasan. Digabungkeun kana kasampurnaan urang tiasa nelepon sareng ngobrol dina telepon nganggo transmisi audio anu jelas sareng garing. Téknologi DSP neken latar tukang. Sareng téknologi cVc jaga kontrol frékuénsi luhur sareng handap pikeun sora anu langkung jero. Langkung seueur tibatan anu diarepkeun kirang ti € 30, mesen Tronsmart Spunky Beat anjeun ayeuna di Amazon

Sejen tina tambahan anu ditawarkeun ku Spunky Beat nyaéta kamungkinan ngagunakeunana nyalira sareng nyambung kana alat anu sanés. Nyaéta, urang tiasa anggo kadua headphone sakaligus ku nyambungkeun masing-masing kana smartphone anu béda kalayan sora "mono". Sakumaha urang terang, headphone True Wireless Sora nawiskeun sambungan nirkabel, tapi Tronsmart langkung maju deui ku masihan kamungkinan damel masing-masing.

Spésifikasi teknis Tronsmart Spunky Beat

Kotak Tronsmart Beat Spunky

Marca tronsmart
model Darso Spunky
Conectividad Bluetooth 5.0
meulah Qualcomm QCC3020
Jarak pangiriman nepi ka 15 méter
Otonomi nepi ka jam 7
Batré headphone 35 mah
Sarung batré 350 mah
Waktos ngecas headphone 50 menit
Bisi ngecas waktos horas 2
Diménsi headphone X x 27 17 8 mm
Diménsi sarung X x 68 45 31 mm
Beurat headphone 3.7 g
Beurat sarung 47 g
harga  29.99 €
Link pameseran Tronsmart Spunky Darso

Pro jeung kontra Tronsmart Spunky Beat

Naros

Ukuran ngirangan Éta pas sampurna dina Ceuli ku pas anu saé pisan.

Kamungkinan tina panggunaan kadua headphone sacara mandiri sakaligus dina "mono".

rarancang saderhana sareng anggun.

El peso éta leres-leres hampang sareng anjeun henteu merhatoskeun anjeun nganggo éta.

Naros

  • ukuran
  • Pamakéan mandiri
  • rarancang
  • beurat

Kontra

Headphone na nyangkut pisan sareng magnet nalika aranjeunna ngecas sareng diperyogikeun sakedik kanggo miceun aranjeunna tina kasus éta.

La bisi katingalina rada ripuh sareng éta tiasa dipecah ku ragrag saderhana.

La otonomi beda-beda pisan gumantung kana tingkat polumeu nu ieu kami nganggo headphone.

Kontra

  • Hésé dipiceun tina hal éta
  • Kasus ripuh
  • Otonomi variabel

Pendapat editor

Tronsmart Spunky Darso
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
29,99
  • 80%

  • rarancang
    Penerbit: 75%
  • kinerja
    Penerbit: 70%
  • Otonomi
    Penerbit: 70%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 75%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 80%


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.