Tronsmart T7, review, harga jeung pamadegan

Tronsmart T7 tali

Es waktos review dina News Gadget, jeung rampa speakerphone. Hiji tina produk anu paling dipikahoyong, pikeun marengan smartphone urang jeung ngamangpaatkeun kamungkinan maranéhanana. Dina kasempetan ieu kami parantos tiasa nguji sababaraha dinten éta Tronsmart T7, spiker anu kuat, format ayeuna, sareng langkung tahan tibatan anu urang ngarepkeun.

tronsmart, produsén rujukan salawasna patali jeung alat sora, terus ngalegaan katalog na, sarta ngalakukeun kitu ku nuturkeun garis dina garis na nu nilai duit téh Cangkuang. Tronsmart T7 idéal pikeun anu resep ngabagi musik maranéhanana ka fullest dimana wae aranjeunna indit. Kami nyarioskeun ka anjeun naon anu urang pikirkeun ngeunaan Tronsmart T7 supados anjeun kalebet kana daptar kahayang anjeun.

Ieu teh Tronsmart T7

Tronsmart T7 kabayang

Speaker T7 boga bentukna cylindrical sareng elongated, boga ukuran tina Jangkungna 216mm ku diaméterna 78mm. Éta nangtung dina suku koma leutik anu aya dina bagian handapna. Teu kawas speaker séjén kalawan format ieu nu dirojong horisontal. Ku kituna, sora anu ditawarkeunana nyata 360º tur sanggup netepkeun rohangan dina sagala arah. anjeun tiasa mésér éta Tronsmart T7 di Amazon tanpa biaya pengiriman.

Éta gaduh a keypad fisik pikeun kadali playback. 

Tombol Tronsmart T7

  • Tombol kakuatan sareng pareum / Pilihan pangaruh LED / Bluetooth atanapi saklar Micro SD.
  • Puter sareng Reureuh / reset alat / asisten sora / angkat atanapi nolak telepon
  • lagu saméméhna
  • Lagu salajengna
  • Tombol SoundPulse / Pindah EQ / Nyapasangkeun stereo
  • port USB Tipe-C
  • slot kartu Micro SD

Di luhur aya a kabayang badag pikeun kontrol volume. Basajan dianggo sareng leres-leres lemes anu ku urang dipikacinta. Urang bisa naékkeun atawa nurunkeun polumeu ku cara ngalieuk ka hiji sisi atawa ka nu séjén a klik leutik ka unggal bagian. Sabudeureun manéhna nangtung a lampu ring dipingpin nu nyingkronkeun jeung wirahma musik nu diputer, sahingga idéal pikeun liven up sagala kumpul-kumpul.

lampu Tronsmart T7

Sajaba ti éta, sanajan éta alat nu kawilang beurat, di luhur 800 gram, Dirancang "mawa" sareng gaduh tali dina salah sahiji sisina supados urang tiasa nyandak atanapi ngagantung tina ransel. Pasti hiji pilihan alus teuing pikeun pinuh ngarasakeun musik paporit Anjeun di mana waé.

Mésér ayeuna anjeun Tronsmart T7 dina Amazon dina harga anu pangsaéna

Kakuatan sareng seueur deui sareng Tronsmart T7

Kakuatan mangrupikeun salah sahiji aspék anu paling penting ku publik nalika mutuskeun dina hiji atawa pilihan séjén. Speaker geus aksésori paling dibeuli pikeun ngalengkepan alat mobile pikeun sababaraha taun. Sareng éta gaduh kakuatan tambahan supados musik urang disada saé dimana waé urang angkat penting pikeun seueur. Salaku tambahan, kanyataan yén aranjeunna "portabel" ngajantenkeun aranjeunna serbaguna sareng urang tiasa dianggo di mana waé sudut bumi, atanapi dimana waé urang aya.

Kami gaduh Kakuatan 30W nu masihan loba diri tanpa geter pikaresepeun muncul. Tronsmart T7 sanggup nawiskeun urang sadayana anu stereo masihan kami sateuacanna, tapi dina rohangan anu langkung alit sareng harga anu langkung mirah. Saterasna, hatur nuhun kang ring lampu LED nu robah warna ka warna kana ketukan musik, éta bakal langsung jadi puseur sagala pihak atawa pasamoan jeung babaturan.

Tronsmart T7 sisi

Otonomi jeung lalawanan

Tambahan anu pikaresepeun, sareng anu ngabédakeunana tina seueur panyatur sanés dina pasaran, nyaéta sertifikasi IPX7. Kami parantos nguji spiker anu kami henteu kedah hariwang ngeunaan percikan cai atanapi lebu. Tapi teu ngan éta, T7 bisa submerged dina cai nepi ka hiji méter salila 30 menit tanpa ruksak. Undoubtedly kamajuan penting pikeun jenis ieu alat.

Otonomi mangrupikeun kaunggulan sanés. Tronsmart T7 boga batré 2.000 mAh nu masihan anjeun nepi ka 12 jam playback uninterrupted. Sanajan ieu bisa rupa-rupa gumantung kana tingkat polumeu dipaké sarta lampu LED, nu ogé meakeun leuwih ti ekspektasi. Éta pikaresepeun yén berkat App, urang tiasa terang tingkat batré anu pasti tina alat éta sepanjang waktos.

Kabéh téhnologi momen kalawan Tonrsmart T7

Tronsmart T7 smartphone

Tronsmart T7 datang dilengkepan ku Konéktipitas Bluetooth 5.3, nu panganyarna na revolutionized dina pasaran. Ngaoptimalkeun a sambungan kontinyu sarta faultless. Wawaran a jangkauan nirkabel nepi ka 18 méter. Sareng nyambung ka alat naon waé sacara otomatis langkung gancang tibatan anu sanés. Pilari spiker sapertos kieu? lakukeun ayeuna sareng anjeun Tronsmart T7 dina Amazon kalayan sagala jaminan.

Sora anu kuat sareng kualitas dugi ka 30 W hatur nuhun kana kasaimbangan na tilu supir (2 tweeters na woofer a), sarta ka téhnologi parusahaan sorangan disebut SoundPulse. Sora beresih dina 360 derajat kalawan bass kuat sarta kualitas treble. Poho distorsi dina volume maksimum. Urang tiasa milih tipena béda ékualiser gumantung kana selera urang.

Pro jeung kontra tina Tronsmart T7

Naros

Durasi anjeun batre Ieu super penting lamun urang ngobrol ngeunaan hiji alat pikeun mawa urang jauh ti imah.

nu lampu dipingpin Aranjeunna masihan hiji titik deui lamun datang ka livening up pihak.

Sertifikasi teh IPX7 Éta ngajadikeun urang teu sieun yén speaker bisa baseuh atawa ruksak ku lebu atawa keusik.

kakuatan sarta kualitas sora kalawan praktis "enol" distorsi.

Naros

  • batre
  • Lampu lampu
  • IPX7 Certified
  • Potencia

Kontra

El peso di luhur 800 gram mangrupa halangan lamun datang ka mawa eta dina tonggong hiji.

Roda luhur tiasa gaduh langkung seueur kadali upami diaksés gampang.

Kontra

  • beurat
  • Kontrol

Pendapat editor

Kakuatanna dina volume maksimal luar biasa, sora karasa jelas unggal waktu. Kami gaduh sakedik distorsi sareng definisi bass sareng treble anu pantes pikeun alat profésional. Pikeun imah, atawa nyandak dimana wae rék, Tronsmart T7 moal nguciwakeun.

Tronsmart T7
  • Peunteun éditor
  • Meunteun 4 bentang
69,99
  • 80%

  • Tronsmart T7
  • Tinjauan ngeunaan:
  • Dipasang dina:
  • Modifikasi terakhir: 29 2022 September
  • rarancang
    Penerbit: 70%
  • kinerja
    Penerbit: 80%
  • Otonomi
    Penerbit: 80%
  • Portabilitas (ukuran / beurat)
    Penerbit: 60%
  • Kualitas harga
    Penerbit: 65%

 

Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun. Widang diperlukeun téh ditandaan ku *

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.