Tuturkeun hashtags, kegilaan Instagram anu suksés

Instagram

Instagram henteu hoyong anjeun berinteraksi sareng jalma anu anjeun resep, tujuanana nyaéta anjeun nyéépkeun langkung seueur waktos ka tambalan. Nyatana, pikeun seueur pecandu Instagram panginten eusina kirang, tapi tong hariwang, tim pangembangan Facebook bakal ngagaduhan alesan anu pas pikeun masihan anjeun sahingga anjeun deui meakeun tingkat data sareng batré anjeun ku cara anu kaleuleuwihi.

Ieu ideu terakhir sareng sanés gélo anu dipiboga ku aranjeunna. Anjeun bakal tiasa nuturkeun hashtags, enya, sakumaha anjeun nguping. Maksudna, anjeun bakal tiasa mutahir sareng kontén anu paling aya hubunganana sareng karesep anjeun ngan ukur ku nuturkeun kecap atanapi sakumpulan diantarana.

Gambar ikon Instagram

Hashtag dugi ka ayeuna parantos dilebetkeun sacara manual dina publikasi atanapi carita urang pikeun nawiskeun kamungkinan ngeklik éta sareng netepkeun milarian gancang pikeun kapentingan ieu. Nanging, Ayeuna Instagram parantos mutuskeun pikeun motong karugian na sareng nyalametkeun anjeun dina waktos éta, anjeun bakal tiasa nuturkeun hashtags éta petaran Timeline anjeun tina eusi anu sakuduna dituju ku kapentingan anjeun, sareng anu tangtosna moal kakirangan iklan, saliwatan, beuki loba pisan dina bentuk pidéo sareng carita anu nyéépkeun tingkat data urang tanpa alesan anu jelas, urang ampir tiasa nyarios yén urang mayar ningali pariwara.

Ayeuna ngan ukur ningali kumaha kamajuan pungsionalitas anyar ieu lumangsung, ogé terang naha Instagram nambihan berita. Kanyataanna nyaéta jaringan sosial anu paling pencét sareng inovasi na, seuseueurna tungtungna néwak langkung seueur upami pangguna na. Ayeuna urang bakal ngagaduhan feed hashtags, urang bakal langsung ningali sadaya topik anu narik perhatian urang, pikeun ieu urang sahenteuna kedah selektif sareng kapentingan urang.


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.

Janten kahiji komen

Ninggalkeun koméntar anjeun

email alamat anjeun moal diterbitkeun.

*

*

  1. Jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan tina data: Kontrol SPAM, manajemén koméntar.
  3. Legitimasi: idin anjeun
  4. Komunikasi data: Data moal dikomunikasikan ka pihak katilu kacuali ku kawajiban hukum.
  5. Panyimpenan data: Basis data anu diayakeun ku Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Iraha waé anjeun tiasa ngawatesan, cageur sareng mupus inpormasi anjeun.