Samsung QLED 4K 2021 TV kalayan diskon 32% (anjeun ngahémat € 276)

tawaran Hideung Jumaah Super metot. Hatur nuhun kana téknologi Quantum Dot ekslusif Samsung, TV QLED ngahasilkeun 100% volume warna, nunjukkeun pamandangan anu terang sareng poék dina tingkat kacaangan mana waé. Kalayan resolusi 4K UHD, prosésor 4K, Quantum HDR10 +, Motion Xcelerator, OTS Lite sareng Alexa terpadu.

Tingali panawaran di Amazon:

https://amzn.to/3FnVjbl


Eusi tulisan taat kana prinsip urang tina étika éditorial. Pikeun ngalaporkeun kasalahan klik di dieu.